Férjet nem akarok, de gyereket igen, működne?
Szeretem a szingli életet, de vágyom egy gyermekre. Mennyire lenne ez önzőség a részemről a leendő gyermekkel szemben?
Férjet, szeretőt nem akarok, mert ritkán látok jó kapcsolatokat magam körül...
biztos működne, de nagyon önzőség! Főleg magaddal és a gyerekeddel szemben. Besorolod magadat a rossz családok közé anélkül, hogy kipróbálnád, részese lennél? Honann tudod, hogy neked sem sikerülne? Elég negatív a hozzáállásod, és így akarsz gyereket szűlni? Nem tudom, hány éves vagy, de a gondolkozásod alapján 20-nak tippelnélek. Mindig meg kell próbálbni, különben nem tudod, mit veszítesz. Magadtól egy rendes párt (mert akármilyen hihetetlen, létezik ilyen, nem is kevés) és a gyermekedtől egy rendes apát.
mert az én lányomnak olyan az apja, hogy az valami csodálatos, öröm őket nézni, ahogy a lányom szerelmes az apjába, bújik hozzá, nagyon boldoggá tesz, hogy megajándékozhattam mindkettőjüket egymással!
te meg ezt kihagynád, mert a környezetedban vannak olyanok akiknek nem sikerült. Régen is volt ilyen, most is van és lesz is mindig. De az ellenkezője is.
Te döntesz hova sorolod magadat.
Igen, nekem sem volt apám, és nagyon zavart. Bár ugyanúgy, mint az anyám kiegyensúlyozatlansága is..
bár ez csak az én helyzetemben igaz, igazán megszokta, h kicsikoromban ő dönt mindenben, amit csinálhatok, amit nem. Érzéketlen volt, semmibe vette az érzéseimet, nem nevelt szeretettel. lenne miről panaszkodjak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!