Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férjet nem akarok, de gyereket...

Férjet nem akarok, de gyereket igen, működne?

Figyelt kérdés

Szeretem a szingli életet, de vágyom egy gyermekre. Mennyire lenne ez önzőség a részemről a leendő gyermekkel szemben?

Férjet, szeretőt nem akarok, mert ritkán látok jó kapcsolatokat magam körül...

2011. dec. 20. 15:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Biztos működik én nem kételkedek benne. Ennek ellenére én boldog vagyok, hogy az én gyerekeimet teljes családban tudom nevelni. Remélem így is maradunk. Amúgy én boldog vagyok, mikor nézem, hogy mennyire szeretik egymást a férjem és a gyerekeim.
2011. dec. 20. 16:01
 12/33 A kérdező kommentje:
#8. Természetesen nem kell gyermektartás, és ezt úgy oldalnám meg, hogy a férfi nem tudna róla, mert nem a környezetemből "választanám" ki, ennyire nem vagyok naiv. az csak gonddal járna, és ezt szeretném elkerülni.
2011. dec. 20. 16:04
 13/33 anonim ***** válasza:
Milyen idős vagy? Mert pár éve nekem is ilyeneken járt az agyam. Nem volt egy normális férfi akivel összehozott volna a sors. Aztán csoda történt és most 3man vagyunk egy család :)
2011. dec. 20. 16:19
 14/33 anonim ***** válasza:
68%

biztos működne, de nagyon önzőség! Főleg magaddal és a gyerekeddel szemben. Besorolod magadat a rossz családok közé anélkül, hogy kipróbálnád, részese lennél? Honann tudod, hogy neked sem sikerülne? Elég negatív a hozzáállásod, és így akarsz gyereket szűlni? Nem tudom, hány éves vagy, de a gondolkozásod alapján 20-nak tippelnélek. Mindig meg kell próbálbni, különben nem tudod, mit veszítesz. Magadtól egy rendes párt (mert akármilyen hihetetlen, létezik ilyen, nem is kevés) és a gyermekedtől egy rendes apát.

mert az én lányomnak olyan az apja, hogy az valami csodálatos, öröm őket nézni, ahogy a lányom szerelmes az apjába, bújik hozzá, nagyon boldoggá tesz, hogy megajándékozhattam mindkettőjüket egymással!

te meg ezt kihagynád, mert a környezetedban vannak olyanok akiknek nem sikerült. Régen is volt ilyen, most is van és lesz is mindig. De az ellenkezője is.

Te döntesz hova sorolod magadat.

2011. dec. 20. 16:22
 15/33 anonim ***** válasza:
Nekem egy kolleganőm vállalt így gyereket. Azóta is panaszkodik, hogy nem jó egyedül nevelni a kicsit, és ha visszamehetne az időben, másként csinálná. Csakis férjjel...
2011. dec. 20. 16:22
 16/33 A kérdező kommentje:
26 vagyok. Nincs rossz tapasztalatom, csak szörnyű azt látni, hogy mennyi család megy tönkre, mennyi gond van aminek a gyerekek csak szenvedői. A legtöbb kapcsolat megváltozik...és csak kevés a jó irányba. Kollégák között is látom és hallom a cseppet sem szivderítő dolgokat...ilyenkor annyira örülök, hogy nem velem történik...
2011. dec. 20. 16:29
 17/33 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem felelőtlenség, és a legnagyobb önzőségnek tartom ezt a hozzáállást. És ha az a gyerek meg akarja találni majd az apját? Jobb akár egy vasárnapi apa, mint hogy nincs apa. És ne mondja senki nekem, akit egyedül neveltek fel, hogy sosem volt hiány érzete, nem szeretetből, az általában akad. Hanem apából hiányt szenved az, akinek nincsen, de ugyanígy anyából is, ha éppen az nincs... Nem beszélve arról, h mi lesz a gyerekeddel, ha ne adj Isten veled történnék valami??? Butaság. Akármilyen házasságok vannak, a gyermek jobb esetben két ember szeretetéből jön létre, akkor is, ha ez a kapcsolat csak egy légyott. Ha csak szex, akkor máshogy hívják az illetőket. Előre is bocsi. Verd ki ezt a fejedből, baromság...
2011. dec. 20. 16:37
 18/33 A kérdező kommentje:
Igen, ezek jogos érvek, ezért vagyok bizonytalan és nem vágtam még bele. A válaszaitokkal sok olyan dolog is előjön amit esetleg nem vettem számba. Köszi.:)
2011. dec. 20. 16:39
 19/33 anonim ***** válasza:
90%
Akik azt állítják, hogy nem hiányzott az apa, szerintem magukat is becsapják. Nekem se volt apám és rengetegszer gondolkodtam, hogy miért nem akart velem törődni, miért vagyok kevesebb, mint a másik gyerekei.
2011. dec. 20. 16:45
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nekem sem volt apám, és nagyon zavart. Bár ugyanúgy, mint az anyám kiegyensúlyozatlansága is..

bár ez csak az én helyzetemben igaz, igazán megszokta, h kicsikoromban ő dönt mindenben, amit csinálhatok, amit nem. Érzéketlen volt, semmibe vette az érzéseimet, nem nevelt szeretettel. lenne miről panaszkodjak..

2011. dec. 20. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!