Szerintetek miért gáz az, ha én nem akarok gyereket?
Para a szüléstöL??? Manapság divat a császármetszést kérni amikor felnyitják a hasfal alját és kiemelik a gyereket bár én ezt nem tartom szülésnek!
27/f
Én a pontos kérdésedre szeretnék válaszolni:
Szerintem azért gáz, hogy nem akarsz gyermeket, mert a párod viszont szeretne. Ha sosem változik egyikőtök akarata sem, ő akarna sajátot, te meg nem, akkor igen, erre rámehet a kapcsolatotok, szóval a válasz: nem, nem lesz ennek a kapcsolatnak ebben a formában jövője. Hogy keressél-e mást? Hát, a párod tutira mást fog keresni egy idő után.
20:38
Bocs, de nem bírom kihagyni ezt a megjegyzést: amit írtál, azt csakis egy férfi írhatta! :D
"Karrierista művésznek": nekünk meg kellene ismerkednünk! :)) Vicc nélkül - nekem a Szerelmem az Igazi, ezért is nagy dilemma ez az egész gyerek-téma. Mert hát, én nem akarnám Őt elveszíteni, de ha ennyire másképp gondoljuk és én tutira nem adom be a derekam (hiszen ha magam miatt nem szülök, akkor másnak sem fogok, akármennyire szeretem!), akkor lehet hogy el kell engednem, mert megszakad a szívem, hogy nem adom meg neki azt, amit nagyon szeretne. De mégsem.
20:44
Sajnos én is ettől félek...
én úgy voltam vele, hogy ha más kibírta a szülést, akkor nekem is menni fog.
Attól viszont féltem volna, hogy ideadnak egy 2-3 éves gyereket egyik napról a másikra, akinek saját szokásai, beidegződései vannak, amikkel vagy egyetértek, vagy nem. Én azt vallom, hogy nem hiába találták ki a terhességet, kell idő arra, hogy lelkileg felkészülj az anyaságra, ami örökbefogadásnál vagy sikerül, vagy nem.
Viszont az tényleg nem fair a barátoddal szemben, ha őt is gyermektelenségre akarod kényszeríteni.
Ó,ismertem én olyat aki tök hasonlóan gondolkodott mint te,aztán 5 év múlva gyereket akart,megszülte,és olyan ősanya lett ( a szó legjobb értelmében) hogy leesett az álam is :)
Még simán változhat a véleményed,jó 10 éved még van rá.Ám ha tényleg nem akarsz majd a későbbiekben akkor készülj fel rá,hogy el fogod veszíteni a párodat :(
22:23-nak:
Milyen hozzáállással, Kedves Utolsó Hozzászóló? :) Mi a baj a hozzáállásommal? Hogy nem akarok beszállni a "tömegtermelésbe", amit ez a jelenlegi kor miránk, nőkre, reánk kényszerít? :) Hogy nem hiszem azt feltétlenül, hogy a Nőnek, mint olyannak egyetlen életfeladatául a szülést kellene választania? :) Hogy azt gondolom, nincs jogom egy teljesen ártatlan emberbe (egy újszülöttbe) belefertőzni azt a sok sérülést, amin életemben keresztülmentem...? Vagy hogy nem akarom senkinek továbbadni azt a családi betegségre való hajlamot, amivel megnyomorítanám az egész hátralévő életét...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!