Miért álmodok folyton kisbabákkal ha nem akarok gyereket (jelenleg)?
Mitől fél a párod? És miért változott így meg a véleményed? Amúgy valószínűleg tudat alatt szeretnél te gyereket, hiszen folyton ott van az álmaidban. Amennyire tudom 3 dolog befolyásolja leginkább az álmokat. Az első a félelem (ezért is kérdeztem mitől féltek) de ez általában rémálmokat gyárt. A második az ha valamit nagyon akarsz, kívánsz, és a vágyad tárgya. A harmadik, ha valamit nagyon gyakran csinálsz alvás előtt. Én pl. szoktam egy játékkal játszani a gépen elalvás előtt és sokszor azzal álmodom, illetve Tegnap krimisorozatot néztem, és álmomban nyomoztam (szóval elalvás előtt amit csinálsz nagyban befolyásol)
Persze van hogy semmi se befolyásolja az álmaink hiszen gyakran baromságokat szoktunk álmodni :)
Szerintem nálad vagy az van, hogy nagyon vágysz egy babára csak elfojtod, vagy nagyon félsz a babától, és azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!