Miért nem akarok gyereket?
Furcsán, és kívülállónak érzem magam, amiért nincsenek bennem anyai ösztönök, vágy egy gyerek iránt. Egyszerűen ha meglátok egy hisztiző gyereket, az az első gondolatom, hogy „te jó isten, csak én ne jussak ilyen sorsra, mint ez a szegény anyja”. Pedig az eszemmel nagyon jól tudom, hogy a nők nagy többsége a világ legnagyobb csodájának éli meg az anyaságot.
Ugyanakkor azt sem tudom elképzelni, hogy soha ne legyen gyerekem..Kicsit vágyom arra, hogy vágyjak rá:) Talán ez a legjobb megfogalmazás. Egy-jelenlegi állapotában „hisztimentes”- gyerek sem vált ki belőlem különösebb érzéseket, aranyos, elmosolyodom rajta, de ennyi.
Fog ez változni, vagy nagyon degenerált vagyok?
21/l
Ilyen kis fiatal lányoknak ez a legnagyobb problémájuk mikor még sehol nem tartanak az életben. Már bocs.
50 millió ilyen kérdés volt már.
Miért nem akarsz gyereket? Egyrészt fiatal vagy, még sokat fog alakulni a gondolkodásod. Másrészt meg honnan tudjuk, hogy miért nem akarsz?
Köszönöm a válaszokat.
Egyrészt azért érzem problémának, mert mindenhonnan a gyerekvállalással kapcsolatos infók áradnak az ember felé, akárhogy próbálja elkerülni...Másrészt meg valahol nyilván érzem, hogy nem okés, hogy szinte minden lánynak, minden nőnek ez a nagy álma, engem meg kicsit sem hat meg a gondolat.
UtolsÓ: van barátom. Viszont a kérdésed érdekelne, linkeld be légyszi!
Nem az én kérdésem, csak én is válaszoltam rá, de nem mondom meg melyik válasz az enyém. :P
www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-kerdesek__1974326
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!