Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért kap el a gyomorideg...

Miért kap el a gyomorideg amikor valakit manipulatív, mesterkélt hangon hallok beszélni hozzám vagy valaki máshoz?

Figyelt kérdés

Nem tudom ha ez extra tehetség az esetemben, hogy megérzem a mesterkéltséget vagy más is így van ezzel, de valamiért sosem veszem be amit az ilyen emberek mondanak és rendkívül idegesít, ám mivel sikeresen jó státuszt építenek ki maguknak csoportokon belül ezért tudom, ha komolyan kikezdek velük akkor legrosszabb esetben akár az egész csoportot képesek ellenem állítani. Tehát van egy tehetetlenségi állapot, el kell nézni, hogy palira vesz, úgy kell tenni mintha hinnéd amit mond.

Más is megérzi az manipulatív emberek trükkjeit, mesterkéltségét? Hogyan kezelitek ilyen szituációkat, engem teljesen kizökkentenek a velük folytatott interakciók.

febr. 5. 14:51
 1/1 anonim ***** válasza:

"el kell nézni, hogy palira vesz, úgy kell tenni mintha hinnéd amit mond." - Miért kéne?

Gondolkozz el azon, amit mond, és logikai alapon fogd meg. Vagy egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy miért mondja ezt neked.

febr. 5. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!