Csak engem zavarnak a BP-i autósok részrehajló,manipulatív videói?
Többször megállítással, vágással, némítással manipulálják a videókat, megtévesztve ezzel az olvasókat.
Itt van például az ominózus eset, ahol a buszsofőrt állítják be hibásnak.
https://www.youtube.com/watch?v=xlf3JYJwB9Y
Már a cím is az, hogy "MÓRESRE TANÍTOTTA A BUSZSOFŐR" majd pont a kritikus pillanatban megállítják a videót, beleírva az "elbeszélő" hazug állítását.
Miközben vágatlanul sokkal egyértelműbb a kamerás autó mozgása:
Ez csak engem zavar?
Köszönöm válaszod. A kattintásvadászatot meg tudom érteni ilyen formában.
Az ilyen dolgok zavarnak, mint például a fenti videóban, hogy pont a kritikus pillanatban, ahol amúgy látszik, hogy a kamerás észlelve a busz indexelését egyértelműen rágyorsít, bevágnak egy állóképet.
Hozzátenném, nem csak engem zavart ez, idézet a kommentek közül:
@joesam amikor kirakta az indexet a busz, még rá is gyorsított.
Csak pont akkor van megállítva a videó a felirattal és nehezen venni észre.
Vagy korábbi videóknál volt, hogy a belső hangfelvételeket elnémították, elmismásolva a tényt, hogy adott esetben pont a kamerás agressziója, dudálása, cselekedete miatt történt az, ami.
Az autós cselekedete vitatható, de nem egyértelmű, hogy meg tudott volna-e állni vészfékezés nélkül.
A buszos cselekedete viszont egyértelműen szabálytalan, balesetveszélyt okozó volt.
KRESZ 24. § (3).
Az autós csak azért ment át a másik sávba utána, mert így kerülte el az ütközést. Le is maradhatott volna persze, de feltehetőleg úgy gondolta, hogy a buszos nem bunkóságból, hanem csak figyelmetlenségből jött ki, és ha észreveszi magát, megáll. Utána meg már nem volt más lehetőség, mint átvágni a másik sávba.
Olyannal már én is találkoztam többször, hogy "érdekes" helyen vágták meg a videót. De ez itt konkrétan teljesen rendben van, egyértelmű benne a buszos szabálytalankodása.
Minimum 3 másodperce ment már az indexe, amikor a kamerás előzni kezdte (akkor már mozgott a busz.
Az utat jól ismerem. A sávok keskenyek. A buszvezető NEM húzta rá a kormányt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!