Csak engem zavarnak a BP-i autósok részrehajló,manipulatív videói?
Többször megállítással, vágással, némítással manipulálják a videókat, megtévesztve ezzel az olvasókat.
Itt van például az ominózus eset, ahol a buszsofőrt állítják be hibásnak.
https://www.youtube.com/watch?v=xlf3JYJwB9Y
Már a cím is az, hogy "MÓRESRE TANÍTOTTA A BUSZSOFŐR" majd pont a kritikus pillanatban megállítják a videót, beleírva az "elbeszélő" hazug állítását.
Miközben vágatlanul sokkal egyértelműbb a kamerás autó mozgása:
Ez csak engem zavar?
11
A baj ezzel az érveléssel csak az, hogy a vadalma miután már egyértelműen látszik, hogy már pedig a buszos kitúrta magát ahelyett, hogy fékezne inkább hosszú másodpercekig nekiáll bírkózni a busszal és megy a szembe sávba ahelyett, hogy fékezne, megállna, stb...
A buszos egyértelműen nyomult itt és elsőbbsége sincs a szó szoros értelmében, de az autós egy igazi marha a felvételen - ráadásul egyértelműen szabálytalan is.
12. Elsőbbsége csak mozgásban lévő közkekedőnek van.
A megállóban lévő busz elindulását kell segíteni. Az álló busz mögé míg a taxi is bekanyarodott. A kamerásra nem kellett várnia. A taxis javára lemondott a kamerás az elsőbbségéről?
"Elsőbbsége csak mozgásban lévő közlekedőnek van"
Egyértelműen látható, hogy a busz már az előtt elindul, hogy az autós mellé ért volna. Mire betúrta magát a busz mellé, addigra a busz mozgásban volt, tehát nem beszélhetünk elindulásról.
A megvágás engem azért zavar, mert nélküle teljesen egyértelműen látszik az autós pillanatnyi megingása amikor észleli, hogy a busz kiteszi az indexet.
Egyértelmű, hogy észlelte a busz indulási szándékát, erre reagálva szabálytalanul elkezdte betúrni a kocsit a busz mellé és simán csak hazudik amikor azt állítja "nem vette észre".
"Utána meg már nem volt más lehetőség, mint átvágni a másik sávba."
Az autós konkrétan többször megállás közelire lassít, simán lehetett volna szabályos is azzal, hogy megáll és besorol a busz mögé...
Nem is értem hogy jött le nála a függöny ilyen szinten egy teljesen hétköznapi közlekedési szituációban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!