Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen dolog az hogy dührohamo...

Milyen dolog az hogy dührohamot kaptam ma a munkahelyemen amiért az egyik közelemben dolgozó nő betegen van ott, miközben én is az vagyok?

Figyelt kérdés
Amikor egyedül voltam az öltözőben szünetben elkezdtem magamban dühöngeni hogy én hogy utálom a nőket, meg elkezdtem hangosan magamban ócsárolni azt a nőt meg hogy rohadjon ki a bele meg ilyesmi. És ököllel bele is ütöttem egy nagyot egyik szekrénybe
tegnap 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"miközben én is az vagyok" - ez mire vonatkozik? Te is beteg vagy vagy te is nő vagy?

Igazából nem látom, mi a kérdésed lényege

tegnap 16:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is beteg vagyok és halálosan kiakadtam erre a nőre amiért lehet jól tovább fertőz. Elkívántam magamban a halálba, de attól se volt messze hogy nekimenjek
tegnap 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

A szokásos dühöngő kérdező...

Te miért is jársz be betegen?

tegnap 16:21
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Tolj ki vele, menj el tappenzre.
tegnap 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgáltasd ki magad egy pszichiátrián!
tegnap 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Teis fertőzöl ha betegen bemész dolgozni
tegnap 16:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom keress fel egy dühkezelő tanfolyamot, rád férne.
tegnap 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:
66%
🤡🤡🤡🤡🤡🤣🤣🤣🤣
tegnap 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!