Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én vagyok túlzottan...

Csak én vagyok túlzottan szeretetéhes?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatban élek nagyon régóta, viszont bár jó a kapcsolatom nagyjából, mégsem elég az a szeretet. Tudom hogy bennem van a hiba és sejtem ennek a túlzott szeretetéhségnek az okát is. Mások is vannak így mint én? 42/N

jan. 24. 13:59
1 2
 1/12 anonim válasza:
Miert, mire vágysz? Mit nem kapsz még?
jan. 24. 15:12
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Hát 42 évesen furcsa.

Párod nem ölelget?

jan. 24. 18:03
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem sajnos.
jan. 24. 18:23
 4/12 anonim válasza:
27%
Megölelgesselek?
jan. 24. 19:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Vicces vagy. Nem muszáj ide kommentelni.
jan. 24. 20:17
 6/12 anonim válasza:
83%

Hasonló cipőben jártam járok. Ha te úgy látod hogy csak nagyjából jó a kapcsolatod, akkor nem lehet hogy ott a bibi? Nálam ez idővel csak rosszabb lett

42f

jan. 27. 21:42
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 szét is mentetek?
jan. 28. 09:23
 8/12 anonim válasza:
74%

Még együtt vagyunk. De csak a közös gyerek miatt. Mi a problémád a pároddal? Probáltátok megbeszélni?

6# voltam

Ha gondolod irhatsz privátba is

jan. 28. 16:03
 9/12 anonim válasza:
Én is így vagyok ahogy te. Én is tudom az okát. Azt is, hogy ez teljesen mindegy, mert a szeretet belülről ered és attól még nem leszek jobban szeretve ha azt is megkapnám amire vágynék még pluszba, ami a hiányérzetet okozza nálam. Így magamon dolgozok, a fejemben lévő dolgok átformálásán. Kicsit jobban is érzem így magam mostanában. Nem kerek semmi, de elfogadom. Tégy te is így szerintem ha a kapcsolattal semmi más baj nincs.
jan. 31. 06:47
 10/12 anonim válasza:
100%

Én is hasonlót érzek. Nem vagy egyedül, ha ez bármit is számít.

Rendkívül magányosnak érzem magam, pedig az életben minden más tekintetben megfelelek.

Az a legnagyobb baj ezzel, hogy akit nem etetnek kanállal szeretetet, az megtanulja lenyalni a késről is. Ezáltal könnyű toxikus emberi kapcsolatokba belefutni, hisz annak a kicsi szeretetnek es törődésnek is örülök.

jan. 31. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!