Szeretnék itt egy 20 körüli lánnyal ismerkedni, aki hisz a tiszta szerelemben, aki az élete párját keresi ilyen fiatalon, akivel megélhetjük a gyógyító a szeretetet minden pillanatban?
Mi a faszxddd
Tesó, a 0.5albán nem üt ki így
Nem akarlak elkeseríteni,de Isten általában pont az ellenkezősét teljesíti,mint amit kérünk tőle.
Magam életéből mondva, egy rossz,önző feleséget adott.Elváltunk.Utána pedig aki jött, és igazán úgy szerettük egymást,mint egész életemben vártam,azt is elvette tőlem és más férfi karjaiba lökte.
Nekem pedig sivár magányos és egyre reménytelenebb életet adott.
Hát, köszönet érte.....nem ezt érdemeltem, és mivel sokunkkal elbánik az élet,sokan nem ezt érdemeltük.
Semmit nem kérek már se imában,se egyéb módon - nem érdemes.
Gyermekem, a Mennyekből szólok hozzád.
Menj el a Hit Gyülekezetébe minden vasárnap. A lelki társad megleled a 14. alkalommal, ott fog várni téged a recepció és a ruhatár közti kis folyosón.
Ahhoz, hogy boldogságotok örökkévaló legyen, a találkozásotok után is minden lehetséges alkalommal el kell mennetek együtt a Hit Gyülekezetébe!
Az első alkalom ingyenes!
Egyszer, egy egyetemi bulin Cataflamra ittam Koccintóst, meg Finlandia vodkát.
Na, utána én is hasonlóan néztem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!