Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sohasem találok kapcsolatot...

Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(

Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.

Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.

Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(

Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?

Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺

Megfértőzném, megszégyeníteném?

A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.

Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )

Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.

Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.

Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.

Bocsánat a hosszú sorokért.

Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔

2022. jún. 7. 19:45
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯
 661/847 A kérdező kommentje:

Amelyik osztalytarsam a detoxba került az a legmenőbb, legszexibb fiu az osztalyban

Es en nekem nikcs is egy fium sem az osztalyban

Nem is vagyok hozzá valo mert en nem élek ilyen menő eletet

De tényleg avval dicsekedtek hogy ki hogyan rúgott be,meselték osztalyfőnökin

Nem érzem úgy hogy beletartoznék a közösségbe mindezt a k*rva gyogyszer miatt

2023. jan. 9. 16:33
 662/847 Marci71 ***** válasza:
100%

Nem biztos hogy csak a gyógyszer miatt. És nem csak azért mert nem ihatsz alkoholt. Lehet hogy egyébként sem tartoznál közéjük. Azért valljuk be nem vagy egy egyszerű eset:) szóval nem biztos hogy befogadnának. Talán majd ha már rendben leszel és nem kell e gyógyszer. A gyógyszer célja az hogy jobban legyél. az alkoholtól csak rosszabbul leszel...

Meg valahogy én például nem érzem menőnek a detoxot... Sok minden eszembe jut róla( életemben nem voltam ott nem azért) de az hogy menő az nem...

szerintem sokkal jobb ha nem iszol... Tudom sok fiatal menőnek érzi a piát meg a cigit, ez leginkább attól van hogy gyerekként ugye nem engedik tehát azzal hogy iszik meg cigizik azt hiszi azt bizonyítja hogy felnőtt. Na az én szememben nagyon nem az az ilyen... az én szememben sokkal felnőttesebb az a fiatal aki nem iszik és nem cigizik.

2023. jan. 9. 16:57
 663/847 anonim ***** válasza:
100%

"Meselte mindenki hogyna fetrengett meg hanyt. En is közejük akarok tartozni."

Gyönyörű életcél.

2023. jan. 9. 17:35
 664/847 A kérdező kommentje:

Én kepszakadast akarok

Emlekszem a szilvesztrre szoval nem ittam eleget

Felejteni akarom az ivas nelküli es buli nelküli erdemtelen éveket

A szalagavató nem 2.5 ev mulva lesz hanem 2 ev mulva mert 12. Félévkor

B*zdmeg addigra hogy allok le a gyogyszerről?

Mostertem haza

Hat ez ma kegyetlen égő volt hogy mindenki bebaszásrol beszélt egyik meg reszegen el is törte a kezét én meg szegyenkeztem hogy en meg csak nem is ittam

Minden horrorfilm is úgy kezdődik hogy tinik együtt isznak. Na engem még a kaszás vagy a láncfűrészes sem vinne el.

2023. jan. 9. 17:38
 665/847 anonim ***** válasza:
100%

Marci, ne fáradj.

Ő Detti. A kutyámat hamarabb tanítom meg szuahéli nyelven szinkrontolmácsolni, mint hogy Dettike bármit megértsen és elfogadjon, ami kicsit is normális. Ő valamiért kizárólag az abnormális dolgok iránt vonzódik. Volt, amikor állandóan el akart ájulni. Még olyan is volt, amikor arra vágyott, hogy ájultan egy pasas - természetesen csak és kizárólag magas, szőke, kék szemű - megerőszakolja. Ez az ájulásmánia egész sokáig kitartott nála. Aztán volt egy gyűlölethadjárata azok ellen, akik nem szőkék és kék szeműek. Most legújabban meg a túlevést ideologizálta meg, és ezzel párhuzamban az alkoholizmust. Nem lennék meglepve, ha valamikor azon siránkozna, hogy mittudomén... neki még nem volt abortusza. Vagy hogy nem késelték meg. Vagy hogy nem ütötte el kamion. Ez most groteszk és nevetséges, de az eddigiek alapján ilyesmi is elképzelhető tőle.

2023. jan. 9. 17:51
 666/847 A kérdező kommentje:
663as az a célom hogy a közösseg tagja lehessek és befogadjanak. Ahhoz pedig ugy kell tennem mint ők. Be kell b*sszak. Engem meg sosem hivtak meg buliba. A nepszerűség mércéje az hogy ki mennyit iszik. Nalunk a legnepszerübb gyerek a Tibi, ő detoxba is került. Meg az a szerencsét autista fiú is koccintott szilveszterkor. Az atlagosan nepszerűek az oaztalyban csak koccintottak vag par poharral ittak. A közepesen nepszerűek spiccesek voltak. A nagyon nepszerűek oedig szétcsaptak magukat. A legnepszerűbbről pedig mar szótejtettem. Az alkohol ivas merteke egyenesen arányos a nepszerűséggel és a szépséggel.
2023. jan. 9. 17:52
 667/847 Marci71 ***** válasza:
100%
#665 Tudom, egy ideje nyomon követem:) de ki tudja hátha egyszer csak hallgat valakire és megjavul:) javíthatatlan optimista vagyok. Egyszer egy munkatársam azt mondta idegesítően optimista vagyok...
2023. jan. 9. 18:22
 668/847 anonim ***** válasza:
100%
Ez a baj velem is. Már rég hagynom kellett volna a fenébe. Tök felesleges volt eddig is győzködnöm. Volt, amikor azt hittem, talán tényleg egy kicsit sikerül kirángatni a saját kis képzelt, disztópikus világából, de most már tudom, hogy olyan nem lesz.
2023. jan. 9. 18:55
 669/847 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem össze kéne hozni Dettit Martinnal.
2023. jan. 9. 19:38
 670/847 Marci71 ***** válasza:
100%
#669 Ki az a Martin?
2023. jan. 9. 19:44
❮❮ ... 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!