Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l
Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(
Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.
Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.
Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(
Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?
Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺
Megfértőzném, megszégyeníteném?
A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.
Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )
Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.
Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.
Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.
Bocsánat a hosszú sorokért.
Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔
#698 "Lehet, hogy valahogy vissza kéne fogni talán magát a kérdezőnek is, meg a válaszolóknak is, hogy értelmesebb és hasznosabb beszélgetés alakuljon ki."
A probléma az, hogy az nem vezet sehová. Elhiheted: próbáltuk. Itt is, meg privátban is. Vele nem lehet értelmesen beszélgetni. Sem észérvekre, sem érzelmi alapú érvelésre nem vevő. Ő csak folyamatosan mantrázza az éppen aktuális hülyeségét. Először volt az, hogy ő az 50 kilójával kórosan elhízott, és milyen jó lenne hányni, meg a lengőbordáit kivetetni. Aztán utána jött a "mindenki selejt, aki nem szőke, magas, kék szemű" korszaka. Sokaknál itt telt be a pohár. Aztán jött a "minden normális ember naponta elájul, és csak így lehet párt találni" korszaka. És hiába írtunk neki bármit, semmi eredmény. Most meg itt van ez a narkód agylövése. Ha visszaolvasod, nagyon sok értelmes, normális hangvételű, korrekt hozzászólás is érkezett. Detti ezekből mit fogott fel? Semmit. Ez nem csak amolyan költői túlzás, tényleg semmit. Továbbra is csak mantrázza azt, hogy minden normális tini drogozik, diplomája csak a hülyéknek van, és a legmenőbb dolog részegen, kábultan hányni, az áhított párkapcsolati modellje pedig a beginázva meregőszakolás.
Innentől kezdve érdemes komoly válaszokat írni?
Jelentettem már a "kérdéseit" törlésre, mert tényleg ezeknek semmi értelme. De úgy látom, a moderátorok másképp látják... vagy ők is jót szórakoznak ezeken.
A narkó az a drog másnéven? De én nem kérek sokat csak hogy átlagos tini lehessek. Azt reméltem valaki megszán, és buliba hív. Egy házibuliba és ott majd csak öddzejön egy fiú és a szex is. Hátha droggal is megkínalnak. Több tinivel beszéltem a neten és mind drogozott már valaha.
Ha lenne egy fiúm az segítene kiszakadni az otthonj környezetből. Otthon kétféle választ kapok a problémáimra. Pl amikor mondom hogy nincsrnek barátaim.
Apám: Ha bántanak pofozd fel őket.
Anyám: igazábol mond valami vallásos dolgot meg hogy neki se voltak barátai nekem se kellenek.
Azért kéne egy fiú mert legalabb megtudnámm hogy milyen a szex. Mert mivan ha nem tettszik és akkor már nem tudnek prosti lenni. De kéregető meg nem akarok lenni. Amugy az droggal elviselhető.
Amugy hamár vallás ha megölném magam akkor már a jóisten és Jézus is meggyülölne így magamra maradna a lelkem az éterben
En nem akarok senkit sem itt provokálni csak annyira zavar hogy nem vagyok átlag tini. Szerintem én eleve hibás vagyok. Úgy születtem. És csak tippeket akarnek hogyan tudnék jobban átlag tini lenni. Először ezert akartam a szép külsőt, egyenes hajat. Meg persze az ájulast ami szintén atlagos. Aztan rajöttem hogy a buli es a drogok az atlagosak. Én asszerint valtoztatom az allaspontomat amit a többség szépnek lat. Ha a baggy jeans a divat akkor én is olyat akarok pedig a szükebb gatyát szeretem. Probalom a többséghez igazitani magam. Vannak dolgok amiket csinalok es a többseg nem pl korizok meg horgolok de azt így még azoknak sem mondom akikkel jóban vag-ok mert félek hogy megutálnak es kineznek. Nekik is kb tőmomdatokban beszélek mert félek higy megbantom őket.
"De én nem kérek sokat csak hogy átlagos tini lehessek."
Rövidre zárom.
Nem, te pont átlagos tini nem akarsz lenni.
Pont.
De akarok csak nem megy. Azert nem vagyok atlagos tini mert nem járok buliba? De mjt csinaljak hogy átlagso legyek? A gyogyszer meggátol
A gyogyszeremre grapefruitot sem lehet
Deghogy akarsz...
Mióta itt feltűntél, azóta mindig oylasmin erőlködsz, ami nem jellemző egy átlagemberre, pláne nem egy átlagos tinire.
Az, hogy te azt képzeled, az egy más kérdés. De a képzelgés nem egyenlő a valósággal.
Valaki írja már le azt a titkos kodos üzenetet mert nem tudom hogy kell
És szeretném megtudni
Anyam szerint nem fogom tudni befejezni a sulit es semmilyen vegzettsegem 😭😭😭😭
Anyám mondta hogy a prostiknak szinte minden esetbe stricijük van es szeretne engem egy korhazba majd beutalni hogy legalabb ott legyek es ne az utcan
Azt mondta jobb lenne ha az életemet egy korházban élném le mert ott mindig gondoskonak rolam igy őrá már nem lesz szüksegem ha ő majd nem lesz
És ő is kb egesz 20-30 éves éveit kórhában töltötte
Meg a kórhazban mindig kapnék ellatast es biztonsagot
De én emberkent akarok elni
Amugy most egy lány osztlytarsam került detoxba
De én azt sem tudom milyen a szex es ha nem fog tettszeni meg fajnii fog akkor mi lesz a jövőmmel
Az a baj hog mire az első sraccal dugni fogok es lesz szerelmem addigra mar ra fogok kenyszerülni a penzre és bűven a hid alatt leszek
Es en nem akarom prostikent elveszteni
Mire en szexelni fogok mert megtalalom a szerelmem az olyan sok idő hogy addigra mar rá kell kenyszerülnöm a penzre ha nem akarok hajlektalan lenni
A 14 eves öcsém azt mondja ha 18 elesz anyamek utcara rakhatnak 😭Mert kell a megelhetes hogy ne legyek hajlektalan
De nyilvan nem akarom egy idegen kuncsaftal elveszteni ugyhogy először egy fiuval kene de mire megtalalm azt a fiut addigra mar az arokban fogok fetrengeni hajlektalankent
Minel hamarabb meg akarom talalni a szerelmemet aki megtanit szexelni mert addig nem vegezhetem azt a tevekenyseget
Es jövőre mar tenyleg utcaratehetnek
amig nem lesz meg a szerelmem aki elveszi a szüzessegem addig közmunkara menjek? Nem azert kell a fiu csak először meg akarom tudni milyen a szex mert nem tudom milyen
Meg lehet nem is kell prostinak mennem mert az a fiu majd tesz tetőt a fejem fölé igy valami mas munkat segit talalni
De addigra mire megtalalom a fiut addigra anyamek kidobnak es hajlektalan leszek vagy prosti
Ha az utobbi leszek akkor tuti nem lesz pasim
Persze ha meg hajlektalan lennek akkor se kellenek egy fiunak sem
Mi kene inkabb egy fiunak? Egy hajlektalan lany vagy egy prostitualt lány?
Mindkettő kenyszerből persze
Félek a szextől hogy a fiú ütni verni es bantani fog vagy a kuncsaft
Most hogy hideg van azon gondolkodtam hogy milyen rossz lesz ha majd hajlektalan leszek es esik az eső es hideg van es sötet es felfazom es nincs hol aludnom 🥺🥺🥺
Annyira rettegem az élettől meg a jövőtől hogy inkabb veget vetek neki
Prostikent haljak meg vagy hajlektalankent? 😢
Inkabb nem varom meg egyik opciot se úgyhogy most inkabb diaklanykent halok meg
Jobb most meghalni ugy hogy van fedél a fejem fölött, meleg szobaban, puha párnák közt, mint egy árokban hajlektalankent éhesen es fazva részegen es undoritoan, vagy prostikent mijözben basszak a szamat es rámg*ciznek
Most méltósagosabban halhatnek meg
Ha betöltöm a 18at elmegyek sirni a kocsmaba egy üveg bor mellett
Es elgondolkodom hol jobb megdögleni: hajlektalankent a hányásomban fetrengve ket liter borral ehesen fazva, vagy prostikent miközben az arcomra g*ciznek és valaki hatulrol meg tol
Aztan arrol meg nem is beszelve hogy a strici megöl
Mi a méltóságteljesebb kimúlás? Éhen halni és ehen fagyni vagy egy strici kése által meghalni? Az se mindegy hogy nyakon, szíven vagy vesén szúr
Az utobbi a legrosszabb
Illetve ha tüdönszúr
Én nem akarom hogy futtasanak
Félek a jövőtől nem akarom tudni a jövőt mert elsirnam magam csak rosszabb lesz
Jobb a csucson abbahagyni ennel mar csak rosszabb lesz az eletem most kell magammal vegezni
Nekem mar csak rosszabb lesz
Inkabb majd ha hajlektalan leszek kirablok egy bankot hogy a börtönben legyen puha ágyam , biztonsagom, fűtesem
De bűnöskent halnek meg
Inkabb a hajlektalansag es a bankrablas
De egy fiu befogadna egy hajlektalan lanyt? A prosti legalabb jol nezki azon meg talan megeshet a szive
Most nem tudom...
szívesen válaszolnék erre, de tök felesleges. Eddig bárki bármi értelmeset írt, te figyelmen kívül hagytad. Szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!