Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l
Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(
Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.
Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.
Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(
Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?
Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺
Megfértőzném, megszégyeníteném?
A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.
Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )
Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.
Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.
Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.
Bocsánat a hosszú sorokért.
Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔
Képtelen vagyok normális baratsagokra mert mindenkit idegesitek 😭😭😭😭😭
Mi van ha soha többet nem is szólnak hozzám?
Szünetbe tenyleg csak ugy tudok beszelgetni velük hogy ott állok a padjuk mellett ők meg egymás mellett ülnek
Annyira rossz érzés :(
Es félek hogy tenyleg megbantottam őket meg idegesitem
Ha ők soha többé nem barátkoznak velem akkor kivek fogok? 😢😢😢
"Nem ilyen hülyeségekre lenne szüksége a kérdezőnek, mint amiket írtok neki!"
A kérdezőnek tök mindegy, hogy ki és mit ír, ő csak mantrázza folyamatosan a baromságait. Olvasd végig a válaszokat! Több száz normális, segítő szándékú válasz érkezett. És számold össze, hogy abból hányat volt egyáltalán hajlandó felfogni! Azt már nem is mondom, hogy számold össze, hogy hány olyan volt, amin talán el is gondolkodott, hogy lehet, hogy igaza van, mert ennek száma kereken nulla. Ő csak azon rugózik már a kezdetek óra, hogy ő el akar ájulni, hogy ő beteg akar lenni, mert akkor majd lesz olyan magas, szőke, kék szemű fiú, aki gondozza, meg újabban az, hogy ő minden áron drogozni, kábultan a hányásában fetrengeni akar, meg persze k*rvulni. Több százszor leírtuk már neki, hogy NEM az az ideális út, és több száz jótanácsot adtunk neki. Ezek után szerinted kinek lesz kedve a billentyűzetet koptatni?
A legjobb lenne, ha törölnék az egész "kérdést", mert semmi értelme és haszna nincs. Sőt, talán az lenne a legjobb, ha őt is törölnék az oldalról. Csak azért van itt, hogy a beteges képzelgéseinek önigazolást keressen. És hiába van 700 válasz, ami rá próbálja ébreszteni, hogy rossz az, amit csinál, vagy csinálni szeretne, ha van egyetlenegy, ami az összes hozzászólásnak kb. a 0,2%-a, amit értelmezhet úgy is, hogy részben alátámasztja valamelyik hülyeségét, akkor már rá is kattan, és igazolva érzi minden hülyeségét.
Nee
Kerlek neee
Nem fogok több ilyet irni
Kerlek
Nekem fontos a lelki segitseg főleg ebben a helyzetben
Mihez kezdjek? Írjak messrngeren azoknak a barataimnak egy bocsánatkerést? Esigemnis dolgotni is szeretnék majd mert amellett meg lehet még lehet bulizni es fiuzni is es pénzem is lesz. Csak ugye a tanulast megnehezíti a nehézkes baratkozás. És értékelem a segítő válaszokat. Nagyon köszönöm ha a segitseget és értekelem hogy foglalkoznak velem ❤
Dehogy fontos neked.
(És milyen érdekes, ezt most észre tudtad venni. A többszáz segítő, jó szándékú üzenetet meg olyan ívben lesz**tad, hogy az már nekem fájt.)
"Sajnos ma olyan szomorú voltam hogy azt a két baratnőmet is szerintem idegesitem
Azt mondtak azert mert túl sokszor kerdezem hogy "nem zavarok?" "Ugye nem idegesitelek?"
Meg ilyeneket tul sűrün kerdezek"
Itt is túl soksor ismételgeted a rögeszméidet, téveszméidet. Ez zavarhatja a többieket. Próbálj meg inkább a hobbiaidról beszélni a barátaidnak, illetve inkább olyasmit kérdezni hogy "hogy telt a napod?" stb. És próbálj meg pozitív témákról beszélni a többiekkel, és sokat mosolyogni :)
"Apukád" egy erőszakos barom. Te meg olyan hülye vagy, hogy még őt bálványozod. Szerinted "apukád" testvére, aki azért sokkal többre vitte, miért nem néz fel rá? Na? Vond le a következtetést!
Egyébként meg mihelyett lesz saját kereseted, hagyd el azt a koszfészket!
Attól félek ha túlkepzett vagyok akkor nem találok magamnak fiút. Egyébkent ezt a kommentet olvastam:
Nem akarok dolgozni mert az szégyen
Ezt irták
18 év alatt hogy szüljek 3 gyereket? En gimibe járok
De nem szabadna elvileg de gimi előtt hogy? Nekem ez nem fer bele. Mire megvan a harom gyerek mar 25 leszek es gimi nelkül. Addig nem várhatok. Először gimit szeretnek. De ha előtte kene azt csak ugy lehet ha fium is van de en azert nem akarok gyereket mert masok rámerőltetik. És én nem akarom hogy a munka szégyen legyen. Remelem a fiuk szemeben nem szegyen ha en is eljarok penzt keresni. Ha kell en meg is osztom velük. De nem akarom hogy azert kelljen szegyenkeznem mert dolgozok.
Aha. Te túlképzett. Mihez? A vécépucoláshoz? Még ahhoz sem.
Amúgy meg tényleg az lenne a legjobb, ha kiköttetnék nálatok a netet. Született tehetséged van megtalálni a leghígabb f*st az internet hatalmas fekáliatengerében.
Milyen érdekes, hogy értelmes oldalak értelmes bejegyzéseire soha nem találsz rá véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!