Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sohasem találok kapcsolatot...

Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(

Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.

Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.

Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(

Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?

Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺

Megfértőzném, megszégyeníteném?

A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.

Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )

Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.

Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.

Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.

Bocsánat a hosszú sorokért.

Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔

2022. jún. 7. 19:45
 801/847 anonim ***** válasza:
100%
Konyhakéssel vagdalja magát, de a vérvételre nem mer elmenni...
2023. jan. 27. 11:47
 802/847 anonim ***** válasza:
83%
Ez a nő maga a megtestesült önellentmondás. Retteg az elhízástól, de elvből zabál. Retteg a szextől, az oráltól főleg, de prosti akar lenni. (Bár egyszer leírta, hogy majd szex helyett társasoznának...) Ahogyí rtad, konyhakéssel vagdossa magát, de retteg a vérvételtől. De ha már itt tartunk: mániákusan öngyilkos akar lenni, előveszi a nagykést, de az első sebtől (SZERENCSÉRE!!) megijed, mert fáj, és menten ellátja a sebét. Jah, és palsztikai műtéteket akar, kivetetni a lengőbordáit, de ugyanakkor a vérvételtől retteg. Drogos, meg alkoholista akar lenni, de egy kis pezsgőtől már a halálán volt, és itt rinyált, hogy mennyire rossz. Meg még van pár ilyen önellentmondása.
2023. jan. 27. 12:01
 803/847 A kérdező kommentje:
Most addig maradok kövér amíg el nem megyek a vervetelre? Én szeretnem ha néznének EKG-t de a szüleim csak a vérvételre hajlandóak. Akkor mar eskü elmegyek egyedül a haziorvoshoz és kérem tőle hogy nezze meg a szívem EKG-n (azok a cuppanós izék) mert nagyon szeretném es sulyos, a szüleim viszont csak vervetelre hajlandoak vinni. A legzesi problemakat is emliteném neki hogy valami tüdőröntgenre adjon beutalót. 17 evesen el lehet menni egyedül? Ha egyszer a szüleim csak a vervetelre hajlandóak es már haziorvoshoz sem visznek el amig nem voltam vervetelen. A haziorvosnak pedig csqkbaz erezeteket mutattuk meg mondtuk az elhizast de a nehezlegzest, szivfajast nem mondtuk.
2023. jan. 27. 12:10
 804/847 anonim ***** válasza:
56%

"Most addig maradok kövér amíg el nem megyek a vervetelre?"

Nem.

Addig, ameddig zabálsz, mint Molnár Krisztián.

2023. jan. 27. 12:13
 805/847 A kérdező kommentje:
Tüdővizagálatra vagy kardiologiára sem visznek a szüleim amig nem voltam vervetelen. Cska arra hajlandók. Ezert egyedül kell mennem jelezni a háziorvosnak pl az EKG-t meg a legzési gondokat. De 17 evesen nem küldenek haza ha egyedül megyek?
2023. jan. 27. 12:17
 806/847 anonim ***** válasza:
100%
Akkor elmész szépen vérvételre.
2023. jan. 27. 12:38
 807/847 A kérdező kommentje:

Most az osztályba jött egy új, raszta hajú lány. Ő az estiből jött at es azt a fiut az osztalyombol amelyik detoxba volt ismeri a drogozas miatt. Innen is latszik hogy az ember a baratait a drogozas miatt ismeri es az ember ott ismer meg embereket. Vagy iszogatás és buli alatt de ugye en gyogyszert szedek es nincsenek barataim. Mondom hogy minden egyes tini drogozott már ennyi idősen csak en nem. És az a ket lany meg mindig utál engem es hozzam sem szól. Egy kolonc vagyok a szamukra. Egyebkent az osztalyombol felévkor kb az osztály negyede kibukott ugyhogy sok piszkalosabb lany átkerült estibe. Mondjuk uj osztalytarsnak is lanyok jönnek. Ma valamin Kármán nevű költőröl tanultunk aki 26 évesen meghalt nemi betegsegben. És ugye szoba került a tema es osztalytarsaim elkezdték mondani hogy kinek volt már. Habár lehet nem is volt nekik csak hencegtek. Habár én ilyesmivel nem dicsekednék. De akkor ennyi évesen mar az a normalis hogy nemi elete van az embernek? Mert nekem sajnos még barataim sincsenek nem hogy fiúm

Amugy a szívfájás meg mindig van és a fulladás is

17 evesen elmehetek egyedül haziorvoshoz ha a szüleim nem hajlandoak oda vinni csak vervetelre?

2023. jan. 27. 20:25
 808/847 anonim ***** válasza:
100%

Inkább a pszichiátriára menj.

Beakadt lemez...

2023. jan. 28. 00:54
 809/847 A kérdező kommentje:

Anyám ihgazi gyogyszerfüggő es nem egeszen beszamithato. Ma delelőtt vette be az altató imovant és tombolt, betörte az ajtomat szilankosra és a saját telefonjat is összetörte. Nem adott ma reggel kajat csak ami a szobamban volt azt tudtam enni mert ug-e a folyoso tele volt szilankokkal amit a húgom takaritott fel. Azert akart tőlem amugy kaját megvonni mert szerinte nagyon el vagyok hizva. Azt a keveset ettem ilyen csokikat ettem ami a szobamban volt mert nem tudtam kimenni mert szilankos az ajtom.

Azt mondta többet nem vehetek etelt magamnak mert nem ad rá penzt csak amit ő főz

Es jelzem ö nem főz max zacskoslevest...

Amikor a gyogyszerevel baszakszik akkor ilyen szokott lenni

Mar ket telefont tört össze emiatt

Gyakran megtörtenik hogy tombol begyógyszerezve azt mikor kimegy a hatas azt megnyugszik akkor bőg egesz nap mert sajnalja amiket elb*szott, szétzuzott

Amugy mostmar nyugalom van es mar felszedtük a szilankot

Amugy azt mondja az ő ajtajat fogja az enyemre cserelni

Most meg arra keri a hugomat menjen el venni egy ugyanolyan telefont mint ami volt 🙄

Most mar ertem amugy miert megy el apam amint csak teheti itthonrol

Amugy anyam nem tartja rendes iskolabajarasnak hogy delutanra megyek

Azt mondta túl sok penzt költenek ram😢

Tul sokba kerül pl a lazacom

Szerinte miatt törte be a telefont meg az ajtot is es en vagyok a hibas es fogyatekos vagyok

A zsebpenzemből vont le 24 ezret a teló miatt

Pedig ő törte össze

Azt mondta ha nem jarok be suliba akkor igye nem jön utanam a penz meg a csaladi tamogatas es ezert haragszik mert igy csak elszivom a penzt es mivel nem keresek pnezt mert mar nem jön az ösztöndij

Ha keveset jarok be nem jön a csaladtamogatas es emiatt haragosak hogy tulajdonkeppen nem jön penz a hazhoz

Most jött haza apam engem akar pszichiatriara küldeni pedig anyam tombolt 😭😭😭😭

Mert azt hitte en törtem es en vagyok a hibas

Most jött haza azt tiszta piros a szeme most aludt az anyjaeknal

Erre ő még ketté törte a lapatot amin a szilankokat söpörte a hugom

Es engem büntet anyam miatt

Most auert mert nem jön az ösztöndij meg a tamigatas mar draga vagyok? Es én vagyok mindenert a hibás szerintük 😢😢😢

Muszaly suliba mennem hogy otthon becsüljenek es jöjjön a tamogatas de a suliba is ugye bantanak es kiközösitenek

2023. jan. 28. 12:39
 810/847 anonim ***** válasza:
87%
Nálatok senki nem beszámítható.
2023. jan. 28. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!