Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sohasem találok kapcsolatot...

Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(

Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.

Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.

Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(

Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?

Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺

Megfértőzném, megszégyeníteném?

A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.

Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )

Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.

Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.

Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.

Bocsánat a hosszú sorokért.

Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔

2022. jún. 7. 19:45
 821/847 anonim ***** válasza:
73%

Te tényleg nagyon beteg vagy.

Mondjuk egy primitív és életképtelen anya, meg egy hasonlóan primitív, szekrénybe hugyozós alkoholista apa mellett nem csodálom... de azért még így is sok.

Nem, b+, képzeld, nekem semmim nem törött el, és rohadtul nem is hiányzik, hogy eltörjön. Egyszer volt csontrepedésem a lábujjamban, meg egyszer bordarepedésem, de ennyi bőven elég is volt. És nem, nem sajnáltattam magam, sőt, a közvetlen családomon kívül senki nem is tudta. Miért kellett volna magamat sajnáltatnom? Ez olyan szánalmas...

És tudod, egyáltalán nem mindegy, hogy ki mivel hívja fel magára a figyelmet. A buszpályaudvaron az értelmi fogyatékos takarító is felhívja magával a figyelmet, meg Lionel Messi is. Csak az egyik a tehetségével, és elismerést vív ki magának, addig a másik jobb esetben szánalmat, rosszab besetben nevetség tárgyává válik. Nem tudom, látod-e a krvanagy különbséget a kettő között?

Egyébként meg 20 percig lenne téma, ha eltörik valamid. Utána senkit nem érdekelne.

2023. jan. 30. 21:59
 822/847 anonim ***** válasza:
75%

"Mkst olvastam több oldalon is"

Szerintem hagyd abba az olvasást. Nem tesz jót neked. Értelmes dolgot nem tudsz elolvasni, hülyeséget meg felesleges.

"Meg akkor benne lennék az átlagstatisztikaban"

És az aztán baromi jó.

2023. jan. 30. 22:00
 823/847 A kérdező kommentje:

Most tenyleg egy átlag ember eltöri a kezét legalabb egyszer elete során? Azert az könnyebben kivitelezhető mint az ájulás. Az isten a mennyben számonkéri rajtam ha még nem volt. Meg amikor valaki meseli hogy gyerekkoraban eltört a keze mindenki arra gondol hogy milyen örökmozgó, élettel trli gyerek volt. Én meg félénk vagyok suliba pl nem mertrm rosszat csinálni, betörni az ablakot stb.

Hiába könyörgök sirva a szüleimnek főleg az apamnak nem viaz háiorvoshoz pedig szeretnék EKG-t. Meg hogy a légzésproblémát mondjuk el az orvosnak. Apam nem visz haziorvoshoz amíg nem volt vérvétel. Hiaba üvöltek vele hogy vigyen. De én vérvetelre nem megyek, szeretnék a haziorvoshoz menni

Apámmal hiaba üvöltök nem visz haziorvoshoz

Azzal fenyeget ha nem megyek vérvetelre akkor pszichiatriára fognak küldeni. Meg az elhizas miatt is pszichiátria küldenek. 62 kiló vagyok! Annyira szeretnék háziorvoshoz menni de nem visz és csak üvölt velem! Azt mondja az orvosok pszichiátriara fognak küldeni ha tovabb hizok es nem megyek el vervetelre. Az elhizas miatt kerülök pszichiatriara? Ha nem megyek vsrvetelre tenyleg oda visznek? 😭😭😭😭😭

Nem birom ki azt se hogy reggel ne egyek

Annyirq szeretnék egy ultrahangos pajzsmirigyvizsgalatot meg ekgt a kardiologian de apam nem visz a haziorvoshoz

Azt mondja csak ugy megy el velem ha anyám is ott van es harman megyünk mert nem bír velem vagy mi es en miattam szegyenkezik 😭😭😭😭😭😭

Annyira szeretnék elmenni haziorvoshoz hogy a légzes problemat is mondjuk neki

2023. jan. 31. 08:56
 824/847 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem próbáld meg értelmezni az átlagot, mint statisztikai mennyiséget. Mert láthatóan lövésed sincs róla, hogy az mi.
2023. jan. 31. 08:57
 825/847 A kérdező kommentje:

Most voltam orvosnál. Tudod mit mondott? Nagyon meglepett. Azt mondta reggelizzek szalonnát, káposztát, nyers ételeket amiket sokáig tart emészteni mert abbol nem kell sokat ennem hogy jólllakjak. Ne puha lagy dolgokat egyek mert az gyorsan felszívódik. Azt mondta nyerskáposztát, szalinnát egyek meg céklát. Erre meg anyám azt mondja hogy zsíros koca leszek és nem fogja hogyni hogy azt kövessem amit az orvos mondott. 😢😢😢😢

Mert ő személy szerint gyűlöli a szalonnát es nekem nem fogja engedni

Raadasul anyam szeretné ha nem ennék annyi hust hanem vegán résztákat vesz ami csak növeli az éhségerzetemet es sok benne a szénhidrát

2023. jan. 31. 12:19
 826/847 anonim ***** válasza:
73%
Anyád egy agybeteg, életképtelen hülye. Meg kell tanulnod, hogy a hülyékre nem hallgatunk. Az orvos egy okos, életképes ember, aki ért a szakmájához. Rá lehet hallgatni. A szüleidre nem. Hiába a szüleid, ettől ők még nem lesznek értelmesek. Attól, hogy apád adta a spermát hozzád, attól ő még nem lesz hitelesebb, mint egy orvos. Ugyanez igaz anyádra. Ők két buta ember, akik csak a hülyeségeiket hajszolják. Meg kell tanulnod figyelmen kívül hagyni őket.
2023. jan. 31. 12:24
 827/847 A kérdező kommentje:

Anyám most üvölt és azt mondja ö nem süt nekem szalonnát

Azt mindja egy jó anyuka azt adja a gyermekenek amit ő is szeret és az mimden esetben jó lesz a gyerekenek mert az anyja vére es génje van benne

Szoszerint ezzel indokolja

Es hogy ő ha fogyni akarok akkor ne egyek szalonnát hanem egyem azt amit eddig és szerinte az orvos "jó magyar kocát" akar belőlem csinálni

Az öcsemet is folyamatosan kínai tesztaval tömi mert anyam nagy japán rajongo es az ocsém 64 kiló 13 evesen

Egyebkent anyam könnyen beszél a 46 kilójával

Most kinn vitatkoznak

Apámnak üvegtésztát csomagolt a gyarba mert apamra is ráerőlteti az ő etkezesi szokasait

2023. jan. 31. 12:35
 828/847 anonim ***** válasza:
73%

Két elmebeteg.

18 leszel, akárhogy is, de lépj le ebből a tébolydából!

2023. jan. 31. 12:37
 829/847 anonim ***** válasza:
87%

Inkább az orvosra hallgass neki orvosi diplomája van csak jobban tudja mint az eltartott szegény anyád meg a gyárimunkás apád

A tészta még fokozza az éhséget és csupa szénhidrát

2023. jan. 31. 20:15
 830/847 A kérdező kommentje:

Itt azt irták nekem hogy a legtöbb tininek volt már párkapcsolata 😭😭😭😭😭😭😭

18as válaszban

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..

Átlag tini akarok lenni erzem hogy az ösztrogéntól hízok szeretnem hogyha egy pasinak fontos lennék

Az a nag- menn-isegű ösztrogén ami bennem termelődik az hízlal

2023. jan. 31. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!