Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l
Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(
Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.
Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.
Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(
Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?
Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺
Megfértőzném, megszégyeníteném?
A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.
Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )
Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.
Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.
Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.
Bocsánat a hosszú sorokért.
Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔
Ma éjszaka semmit nem aludtam a stressztől 😢😢😢😢😢
Azon gondolkodtam hogy kecskemét egy drogos varos en meg ugy elem le a tinikoromat hogy nem drogoztam
Ráadasul még rudtancosnak se mehetnek el 60 kilosan
A lófacet drogos város.
Csak megint jött ez az agymenésed. Ahelyett, hogy inkább tanulnál, meg fejlesztenéd magad. Hogy talán legyen belőled valaki.
A barataim most mondtak ki a szemembe hogy idegesitem őket es többet nem a barataim 😭😭😭😭😭Istenem olyan nyomorek vagyok
Mar eldobni akarnak 😭😭
A baratim azt mondtak probalkozzak masoknal az osztalyban 😢😢😢😢
Igazabol velük amiota ott vagyok kezdtem el beszelgetni
Es velük beszelgettem egyszer meg a malomba is elmentünk egyet mekizni
Most mindketten mondtak hogy idegesitem őket es menjek el 😭😭😭😭😭😭😭
Jött egy új lany vele bezzeg mindenki beszelget egyből
Osztalytarsaim amugy a hatra
ciganyokhoz jarnak drogozni a varos szelere es tegnap is voltak
Szeretnek en is velük lenni
Nem erzem magam az osztaly reszenek mert nem drogozok es hat ők is kidobtak maguk közül akik nem drogoznak
Akik meg drogoznak meg buliznak azokhoz szolni nem merek
Csak az a ket lany nem drogozott de meg ők is kivetetten maguk közül
Egyaltqlan ha meg az osztalyban megtürnenek 😭😭😭😭
En is szeretnek drogozni jarni de meg ott sem tartok hogy megtürjenek egy köszönésre
Nem
Kerlek
Szüleim már lenyugtattak
Meg szerintük ne is baratkozzak a többiekkel
Holnap meg a heten nem megyek be suliba szerintem
En ezt lelkileg nem viselem el
De már baratkoztak. Es most a szemembe mondtak hogy soha többé nem akarják hogy beszelgessek velük. Es az új lánnyal bezzeg beszelgettek egyből és lecsereltek rá
És rajtuk kivül mindenki mas drogozik nem tudom ismeritek e kecskemet azon környekét
Es igy nem tudok beszelni senkivel mert a menő drogosok elvből kidobnak maguk közül és levegőnek neznek, az a két baratom pedig aki nem drogozik ők meg most mondták a szemembe hogy nem akarnak velem többet baratkozni
De még elköszönni sem köszönnek el
Igy az osztalybol teljes mertekben kirekesztettek es bezzeg az uj lanyt egyből bevették maguk közé
Amikor en jöttem újként akkor bezzeg senki hozzam se szolt es azota sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!