Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sohasem találok kapcsolatot...

Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(

Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.

Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.

Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(

Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?

Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺

Megfértőzném, megszégyeníteném?

A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.

Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )

Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.

Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.

Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.

Bocsánat a hosszú sorokért.

Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔

2022. jún. 7. 19:45
 811/847 A kérdező kommentje:

A szüleim szerint két csaladot teszek tönkre

Egész életemben azt kaptam otthon hogy nem lesz belőlem senki, nem vagyok jo semmire, a családot teszem tönkre, egy kolonc vagyok az emberek kAnyám szerint túl nagyratörő és túl lehetetlen terbeim vannak pl az egyetem

Azt mondta hogy nala mindig lesz helyem mert nem lesz belőlem semmi es ő neki kell eltartania

Anyam ugy csinal mintha csak orvosi egyetem letezne es mindig arrol beszel hogy nekem az nem menne

Apukam szerint én hiúsitom meg az ő kemény munkaját és terveit

Apukam szerint miattam olyan rossz az élet, én biusitottam meg az eletét

Anyam meg azt mondja tudja hogy nem lesz belőlem senki ezert beutal valami kórhazba vagy valami kepzésre😢😢😢

Egyebként apukam ma kib*szottul haragos volt mert pálinkat ivott

Tegnap meg mikor hazajött a szekrényembe hugyozott

2023. jan. 29. 14:20
 812/847 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid degeneráltak, ezt már kb. 80-szor leírták.

Azt is tudjuk, hogy anyád egy életképtelen nyomorék, aki csak pofázni tud, de ő maga minden téren egy nulla.

Apád meg egy buta alkoholista barom.

Jah, és neki kemény munkája, és tervei? Egyelőre egy normális végzettséget nem tudott szerezni. A jelek alapján pedig még az alapvető emberi normák betartására sem képes.

Na, ellenük, meg az ilyen dolgok ellen kéne kiállnod, meg fene mód felemelned a hangod, nem azért, hogy drogozhass.

2023. jan. 29. 15:25
 813/847 anonim ***** válasza:
70%

Apád egy alkoholista anyád meg gyógyszerfüggő az osztáytársaid meg drogosok. Arról nem is beszélve hogy nemibetegséggel, terhességgel, detox-al dicsekednek. Lehet mondani hogy már idősebbek de ez semmilyen életkorban nem elfogadható.

"Gyakran megtörtenik hogy tombol begyógyszerezve azt mikor kimegy a hatas azt megnyugszik akkor bőg egesz nap mert sajnalja amiket elb*szott, szétzuzott"

Gyakran van ilyen? Tehát anyuka tombol begyógyszerezve, apuka meg hazajön

másnaposan.

"Azt mondta ha nem jarok be suliba akkor igye nem jön utanam a penz meg a csaladi tamogatas es ezert haragszik mert igy csak elszivom a penzt es mivel nem keresek pnezt mert mar nem jön az ösztöndij

Ha keveset jarok be nem jön a csaladtamogatas es emiatt haragosak hogy tulajdonkeppen nem jön penz a hazhoz"

Mwegint csak ott tartunk hogy csak azért tartják fontosnak az iskolábajárásodat hogy támogatást kapjanak, egyébként egész nap azt éreztetik veled hogy te nem fogod semmire vinni, csőd vagy. Lerombolják az önbizalmadat.

Azért itt sírod ki magad mert az osztályban kiközösítenek, otthon meg üvöltenek, semmibe vesznek, lerombolják az önbizalmadat. Sem az iskolában, sem otthon nincs megnyugtató, pozitív, baráti, szerető közeg. :(

2023. jan. 29. 19:04
 814/847 anonim ***** válasza:
78%
Mindkét "szülőnek" már rég vagy kényszergyógykezelésen, vagy sitten lenne a helye.
2023. jan. 29. 19:11
 815/847 A kérdező kommentje:

Most lattam egy videoz amiben azt mondjak hogy minden embetnek mar elete soran legalabb egyszer eltörik valamilyen

Nekem meg sohasem tört el semmim ez kimaradt az eletemből mert nyomi vagyok

2023. jan. 30. 20:44
 816/847 A kérdező kommentje:

Most igy visszaterve az ajulasra is akár

Mi volt nekem ami egy átlagos embernek nem volt még? És mi volt egy átlagos embernek ami nekem nem volt még? Na erre mar sokkal több példat tudnek hozni

2023. jan. 30. 20:45
 817/847 anonim ***** válasza:
78%

Te tényleg nyomi vagy.

Aki azon kesereg, hogy nem tört el semnmije, az tényleg nyomi, bocs.

Az meg, hogy egy statisztikát sem vagy képes 17 évesen értelmezni, rohadt gáz. Mondtam már, ilyen baromnságok helyett inkább tanulj. Másképp oda jusz, mint a buta alkoholista apád, aki a szekrénybe vizel.

2023. jan. 30. 20:50
 818/847 A kérdező kommentje:

Te könnyen beszelsz neked mar tört el gondolom valamid es mindenki sajnált

Ha eltörött kezzel mennék be az osztalyba biztos felkelteném a figyelmet

Meg akkor benne lennék az átlagstatisztikaban

2023. jan. 30. 20:52
 819/847 anonim ***** válasza:
15%
Neked tényleg egy méretes uborka kellene, de tövig felnyomni. Attól talán kicsit magadhoz térsz.
2023. jan. 30. 21:26
 820/847 A kérdező kommentje:

Mkst olvastam több oldalon is hogy sportolassal nem lehet lefogyni csak diétával es koplalással

Igaz ez?

2023. jan. 30. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!