Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sohasem találok kapcsolatot...

Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(

Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.

Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.

Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(

Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?

Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺

Megfértőzném, megszégyeníteném?

A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.

Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )

Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.

Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.

Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.

Bocsánat a hosszú sorokért.

Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔

2022. jún. 7. 19:45
 831/847 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az a bszott sok kaja, amit unalmadban zabálsz, az hízlal. Ez is ám fent van interneten. Nem csak a hülyeségeket kell megtalálni.
2023. jan. 31. 22:58
 832/847 anonim ***** válasza:
71%

"Itt azt irták nekem..."

Itt pedig azt írták, hogy uborkával masztizni jó: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Nos, akkor hajrá.

2023. jan. 31. 23:01
 833/847 A kérdező kommentje:

#831es nem unalmamban hanem idegességemben

Annyira stresszelek mindenen hogy folyton rágcsálnom kell, amikor otthon ülök a gép előtt es n-ugott vagyok nem is eszek annyit

A suliban meg annyira stresszelek a közösség miatt hogy a szünetekben sirva tömöm magamba a kajat

Ma pl verekedes volt ket srac között azt az egyik ugy behuzott a másiknak hogy felszakadt a szája

2023. jan. 31. 23:06
 834/847 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg is fejtetted a problémát. Nem kell egyből hormonális okokat keresni, amikor ott van a szemed előtt a valódi probléma.
2023. jan. 31. 23:17
 835/847 anonim ***** válasza:
100%

A hormnális és testi okokat nem lehet kizárni, ezért kell a vérvétel csak ugye nem mer elmenni...

Pedig bizony csak azzal lehet megállapitani hogy a testen belül milyen folymatok játszhatnak közre

2023. jan. 31. 23:23
 836/847 anonim ***** válasza:
83%

835: Ezt Dettinek megmagyarázni? Ugyan! Minek ide orvos? Ő majd a Mindenegyben blogról, meg az NLC pletykarovatából megmondja, hogy mi a baj!

(Gyanítom, ezt a viselkedésmintát is otthonról hozta. Adott anyuka, aki magát az ezotéria rovaton, a Hihetetlen magazinon, és Gődény doktor tanain felszívva mindenki felett állónak érzi magát, meg adott a szekrénybehugyozós apuka, aki meg pláne minden diplomásnál többnek érzi magát, így vigasztalva magát a sikertelen érettségiért. Vajon honnan láthatta, hogy tök mindegy, mit mond az orvos, majd ő jóval okosabb lesz, ha valami random ZS-kategóriás blogból szerzi be az információit?)

2023. febr. 1. 00:30
 837/847 A kérdező kommentje:

Apukámnak van érettségie. De attól még gyárban dolgozik.

Apukám tényleg szokta olvasni a hihetetlen magazint és mindig megveszi

Akkor üvölt velem a legjobban amikor az anyjaékhoz es en is megyek vele és az anyját probalja kioktatni a világ működéseiröl es mihazánkos videókat néz. Legutobb az anyjáéknal csinalt egy ilyen orgonit piramist keressetek rá mi az

Én csak azt nem ertem ha annyira aggódik a tiszta auráért akkor miert nem szokik le a cigiről

Egyébként apukám akkora mihazánkos hogy azt mondja nekünk nem is kell a csok mert az arra van hogy össztönöze a csaladokat a gyerekvallalásra es nem arra hogy jól eljenek. De erdekes ellentmondas van itt megint. A mihazankos videokban Gődényt is szokta nézni.

Anyukám amugy nagy japán rajongó és egésznap japános videókat néz. Én nem tudom milyen oldalakon de kb tenyleg ilyen NLC, Éva magazin meg ilyen helyekröl elolvassa a japan szokásokat meg lefogyasi modszereket. Anyukám amugy szintén ellentmondásos mert annak ellenére hogy nagyon vallásos eléggé vegyiti a spirituális dolgokat. Ő meglátása szerint az ilyen magyaros kaják egészségtelenek és helytelenek és spirituálisan az ázsiai kaják a jók pl rizs, zacskós tesztaleves, dumbling, mochi. Habár én nem tartom olyan egészségesnek a Lidlis kína zacskós levest.

Amugy apukám támogatja amit az orvos javasolt a szalonnával meg sokáig emeszteni való kemény ételekkel. Mert apukam ugye mihazankos és szereti a tradicionális dolgokat. Habár ő is ellentmondásos ugyanis anyám hiába kéri apám nem megy el temploba. De apukam mikor az anyjánal van es mihazánkos dolgokat néz mindig hangosztatja a "

keresztény kultúra meg erkölcsök meg ilyesmiket. Ennek tetejében kurultájra jár.

Ja egyebkent tegnap magamnak sütöttem bacont és életemben először mertem meggyújtani a gázt és sütni rajta valamit és rájöttem hogy nem nehéz.

2023. febr. 1. 09:15
 838/847 anonim ***** válasza:
96%

"Mert apukam ugye mihazankos"

Ezen most miért nem lepődtem meg? :D Azokra jellemző az intelligencia teljes hiánya.

2023. febr. 1. 09:25
 839/847 A kérdező kommentje:
Sajnos most hatalmas stressz van bennem. Ha valaki jó tanuló és a stressz miatt elronjta az erettsegit egy 5ös tudast felmondharmasra. Ha valaki rossz tanulo de laza akkor egy 3as tudast felmond ötösre. Igazsagtalan. Mondjuk a rossz tanulo bekokozva,becsiccsentve,masnaposan bemegy, batran, lazan ledaralja az anyagot es kap egy 5öst. A jó tanulo meg stresszesen rebrgve elmondja az 5ös tudast 3asra. Ez a világ legnagyobb IGAZSAGTALANSÁGA. Tüntetni kell az oktatasi rendszer megreformalásáért. Az erettsegit is el fogom rontani a stressz miatt meg rosszat huzok ki. Erősebb strrsszoldó gyógyszer kell. Amugy inkabb az osztálytarsak miatt stresszelek. Nem igazsag hogy a stresszelés mertéken dölnek el a jrgyek, az élet, az érettsegi. Amugy nincs ertelme lefogynom mert ha masfél év mulva jön az érettsegi akkor ugy is visszahizom vizsgaidőszakban.
2023. febr. 2. 09:33
 840/847 anonim ***** válasza:
100%
Végre valami hasznos ügyért szeretnél tüntetni. Az oktatásért. Egyébként a magyar oktatás valóban reformkat igényel. Ha olvasd a híreket hallhatod hogy mst zajlanak a tüntetések. Ha pestivagy akkortalán még láthattad is.
2023. febr. 2. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!