Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sohasem találok kapcsolatot...

Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(

Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.

Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.

Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(

Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?

Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺

Megfértőzném, megszégyeníteném?

A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.

Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )

Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.

Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.

Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.

Bocsánat a hosszú sorokért.

Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔

2022. jún. 7. 19:45
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯
 731/847 anonim ***** válasza:
100%

#730: Sajnos ebből ő semmit nem fog megérteni. Ő ebből legfeljebb annyit fog leszűrni, hogy nem akarod, hogy boldog legyen, és neki meg drogoznia, meg k'válkodnia kell.

Ő Detti. Ő ilyen.

2023. jan. 19. 15:06
 732/847 A kérdező kommentje:

Tudom hogy nem fogjátok elhinni de egyik osztálytarsam picibabát vár. Ezt az osztalyfönök mondta hogy ezert nem tud eljönni minden órara a lany. Az a lány akinek a derektetkoja is volt. Nagyon durva. Amugy ő mar 18 ev feletti csak masodjara 10edikes.

Na ezt pl nem szeretném. Egyebkent sem szeretnek gyereket föleg nem ennyi idősen ha meg magamrol sem tudok gondoskodni. Szerintem nagyobb szegyen ennyi idősen szülni (föleg hogy több fiuja is volt elmondasa szerint meg regebben ugy hallottam) mint szűznek lenni. Monduj engem ez eléggé megremitett mert felek hogy terhes lehetek. De lehet kapni ra fogamzasgatlot hogy az ember ne legyen terhes.

Amugy az osztalyban en vagyok az egyik legjobb tanuló.

De mit szamit ha ugy is elrontom az erettsegit a stressz miatt vagy rosszat huzok ki.

A válaszokra reagalva en se nagyon tudom hogy mit akarok. Tisztában vagyok vele hogy én nem tudnám a prostituciot mivel fiukhoz nem is merek szolni. Es szegyellős vagyok. De akkor mihez kezdjek? Menjek kukasnak? Ha tancosnő lennék? Rúdtancos? Meg eletemben nem dolgoztam amugy. Nyáron a vadasparkot szeretnenk. Hogy ott dolgozzak. Legalabb lefoglalom magam es keresek penzt miközben vegülis szabadidős program is.

Nem akarom eltartatni magam, de tudom hogy egyedül nem menne.

Egyébként nem, nem vagyok autista. Más psziches betegsegem van amit amugy en annyira nem erzek de a pszichiatrian a papiromra irtak hogy enyhen skizofrén. Amikor ott voltam akkor ott Rivotrilt kaptam ugye de az nagyon nem valt be es nem tudtam tőle aludni. Ekkor jött a Sertralin, azota tökeletesen alszom. Habár a pszichiatereim nagyon sokat valtakoztak az evek soran kb evente uj lett mert elköltözött, otthagyta a munkát.

2023. jan. 19. 18:38
 733/847 anonim ***** válasza:
100%

Akkor igyekezz, hogy egy kellemes, normáli élted legyen!

Sajnos olyan osztályba tettek, ahol a többség nem normális. Sem a prostitúció nem jó, sem az alkoholizmus, sem a drogozás. Hogy tizenévesen gyereket vállalni jó-e? Nem feltétlenül mondom rossznak. Abban az esetben, ha tényleg akarta, és felelősségteljesen tudja majd nevelni. Engem anyukám 20 évesen szült. Igaz, ennek már 40 éve, és akkoriban az számított átlagosnak, és azt preferálták, ha 20-25 évesen már szül az ember. Egyébként anyukám diplomás nő, és elismert szaktekintély a területén, emellett pedig nagyon jó anya, nagyon sokat köszönhetünk neki. Ezt csak azért írtam le, hogy nem feltétlenül rossz az, ha valaki fiatal felnőttként szül. Viszont ha még az érettségit se tette le, nincs stabil keresete, és egy nem kívánt terhességről van szó, akkor azért nem mondanám jó dolognak.

De visszatérve rád: azért megfelelő óvintézkedések mellett nem olyan könnyű ám teherbe esni. Én ha barátnőmmel vagyok, ezért húzok mindig óvszert. Kizárt, hogy így terhes legyen. Ahhoz már nagyon nagy szerencsétlenség kéne, és ha mégis baj lenne, még az esemény utáni tabletta segíthet.

Ami a tanulást illeti: általában minél jobban tanul az ember, és minél több mindent elér a tanulmányai során, annál könnyebben talál jó munkát, és annál jobban keres. Ezért is érdemes tanulni. És szerintem ne szexuális munkában gondolkodj! Nem csak prosti, és rúdtáncos létezik. Van még egy csomó normális munka. A jövődet pedig most alapozod meg. Most kell helyes döntéseket hoznod, és úgy teljesítened, hogy abból előnyöd származzon.

2023. jan. 19. 19:02
 734/847 A kérdező kommentje:
Na ezt mondom. Hogy a jövömet most alapozom meg es ezeket az eveket en elrontottam es mar lemaradtam. 30 evesen mar nem lehet tanulni meg bulizni meg semmit se. Egyszerüen elpazaroltam a tini eveimet tanulas ügyileg is. Legalabb is en nem erzem ahhoz eleg érettnek magam hogy megalapozzam a jövőmet.
2023. jan. 19. 19:23
 735/847 anonim ***** válasza:
100%

Bulizni akármikor lehet. Lehet, hogy nem a tinik között, de hallod, én voltam olyan rendezvényen, ahol egyedül én voltam 40 alatti, mindenki más középkorú, meg nyugdíjas. És tök jó buli volt.

Nem áll meg 30 évesen az élet. És NEM a bulival alapozod meg a jövődet.

2023. jan. 19. 19:28
 736/847 A kérdező kommentje:

Ugye apukam vasarnap este elmegy az anyjahoz hogy ott igyanak. Neha en is megyek vele ugye mert ott vannak cicak es elvagyok. Neha ilyeneket hallok anyamtol hogy mondja apamnak hogy "ne hadd hogy anyád leitasson". Es a nagymamam apukam anyukaja amikor ott voltam azt mondta ha tulsokat a tanulassal foglalkozom akkor nem lesz időm szerelmet talalni es magányos leszek. Mert ugye apukam testvere aki a gazdag epiteszmernök csak az egyetemen talalta meg a párjat, sőt utana mert meselte hogy az egyetemen is inkabb fiu haverjaival volt. Szóval ha túl sokat tanulok akkor nem lesz időm a fiúkra, baratokra. Ezt mondta. És attól félek ha lesz keresetem akkor már nem kellenék egy fiúnak. Mert a munka miatt nem tudnek eleget vele lenni. En pl mikor hazaerek kb 7re a suliból, mar ledobom magam az ágyra es az agyban telefonozok mert elfaradtam.

Félek attol hogy túl sok orat pazarlok a tanulasnak az eletemet adom oda az iskolanak. Es nem tudok a boldogsagon gondolkodni. Stresszelek az erettsegi miatt pedig meg 2 év mulva lesz. Olyanokat olvasok a neten ha az eletemet a munkanak aldozom akkor nem is élek igazan meg ilyenek.

Hallom hogy valakik a szomszedjukban előkkel baratkoznak. Ez panelhazban annyira nem megoldható. Tegnap is talakoztam azzal a szép sraccal a folyoson es mar en köszöntem előre neki. Lépésenkent bátorodom.

2023. jan. 20. 11:54
 737/847 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit szemléld kritikusabb szemmel a világot!

Te pont annak a véleményére adsz, aki a saját fiát alkoholistává tette? Most komolyan?

Továbbá: attól, mert valaki mond valamit, még azt nem kell ténynek venni. Főleg nem, ha az apád, vagy annak valamelyik rokona mondja.

Egyébként meg... te és a túl sok tanulás? Nézz már magadba! Kibuktál az iskolából, és most egy esti gyűjtő osztályba jársz. Délelőtt zabálsz, meg gyakorizol, este gyakorizol, hol van itt túl sok tanulás?

A másik dolog: te ha egész nap lepzselsz, akkor sem pasizol be. Szóval nincs értelme arról beszélni, hogy "nincs időd a szerelemre". Tudod, ahhoz ember is kell.

A harmadik dolog: nem szabad végletekben gondolkodni! Az egyensúlyt kell megtalálni a tanulás, szórakozás, és a magánélet között.

A negyedik dolog: szerinted hogy a fenébe van dolgozó embereknek feleségük, férjük, gyerekeik? Vagy szerinted csak addig élhet valaki párkapcsolatban, ameddig munkába nem áll? Tudod, ahogy mondtam már: egyensúly.

Ötödik dolog: buta nők csak idióta pasiknak kellenek. Szóval döntsd el: értelmes pasival akarsz boldog kapcsolatot, vagy egy alkoholista bunkóval, akinek csak arra kellesz, hogy legyen kivel dugni? Ez alapján mérlegelj, hogy mit is akarsz elérni az életben.

Ja, meg hát... csak halkan jegyzem meg, hogy ha nem lesz kereseted, akkor végképp nem fogsz kelleni értelmes férfiaknak. Mert senki nem akar mellé egy lusta eltartottat.

Tudod Detti, én elvégeztem egy főiskolát, három szakmát, letettem két nyelvvizsgát, és gimiben is volt barátnőm, főiskolán is, és amikor OKJ-re jártam, akkor is. Nem végletekben kell gondolkodni (bár látom, neked csak az megy), hanem egy optimális egyensúlyt kell megteremteni.

Ugyanez igaz a munkára is. Tényleg nem jó, amikor az ember az életét kizárólag a munkának áldozza. Meg az sem, amikor egy munkakerülő. Itt is az egyensályt kell megtalálni. Mert meg lehet.

És egyébként ahogy mondtam már, attól függően, hogy most, a tanulmányaid során hogyan teljesítesz, az nagyban meg fogja határozni, hogy milyen munkád lehet. Nézd meg apádnak, és a testvérének a példáját! Az egyikük tanult, odatette magát rendesen. Most jó módban él, gazdag, és boldog. Apád meg? Az iskolában világ lustája volt, most pedig egy sikertelen, alkoholista, buta ember, akinek alig van pénze. Te melyik sorsot akarod?

2023. jan. 20. 12:08
 738/847 anonim ***** válasza:
100%
A nagymamának meg gratulálok, Dettike végre némi előrelépést mutat, erre elkezdi a hülyeségeit, amivel csak hátráltatja.
2023. jan. 20. 12:08
 739/847 A kérdező kommentje:

Azért zabálok délelőtt mert délutan a suliba nem tudok

Ott nincs főtt meleg etel mivel nincs mikró es ugy kell kibirnom 6 orat

Ezért eszem magam tele delelőtt mert a suliba kekszeken kivül nincs mas lehetősegem mert büfé sincs es nagyon időm sem a suliba enni

2023. jan. 20. 12:18
 740/847 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már megbeszéltük egyszer.

Nem zabálni kell, hanem normális mértékben enni.

A szendvicshez meg nem kell mikró. És nem muszáj egész nap meleg ételt enni.

Rugalmatlan vagy nagyon.

Mindegy, megint "sikerült" a leglényegtelenebb dolgot kiemelni.

2023. jan. 20. 14:33
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!