Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sohasem találok kapcsolatot...

Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(

Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.

Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.

Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(

Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?

Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺

Megfértőzném, megszégyeníteném?

A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.

Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )

Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.

Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.

Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.

Bocsánat a hosszú sorokért.

Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔

2022. jún. 7. 19:45
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
 671/847 A kérdező kommentje:
De nem is olvastatok el azt hogy nekem milyen problémákat okoz a közössegbe tartozás amiatt hogy nem ihatok meg bulizhatok. A tinédzaer kor a lazadas korszaka amit a gyogyszer nem hagy. Majd évek mulva banom hogy nem éltem ki magam. Meg amit az osztályban lévő hierarchiáról írtam.
2023. jan. 9. 19:54
 672/847 anonim ***** válasza:
100%

Te nem olvasod el, vagy fogod fel, amiket írunk.

Ehelyett folytatod továbbra is a kisarkított, beteg, szélsőséges baromságaidat.

Idióta.

2023. jan. 9. 19:59
 673/847 Marci71 ***** válasza:
100%
Én például elolvastam:) Csak más a véleményem. Úgy gondolom az kellene legyen az első hogy rendbe jöjj, a bulizás másodlagos. Meg azért gondolom azt is tudod hogy nem mindenki issza holt részegre magát rendszeresen... Kereshetnéd olyanok társaságát is akiknek nem az egyetlen szórakozásuk hogy matt részegre isszák magukat , hánynak meg detoxba kerülnek...
2023. jan. 9. 20:00
 674/847 anonim ***** válasza:
91%

Az a baj, hogy megint a végletek között ugrálsz.

Eddig a szobádból alig mentél ki, gyakorlatilag a négy fal között élted az életedet. Most meg a legzüllöttebb, legszínvonaltalanabb bandában akarsz lenni a leggázabb, legigénytelenebb alak.

Nem lehetne valahogy a kettő közötti átmenetet belőni? Mert azért a négy fal között apuci pincsikutyájának lenni, meg az alkoholista retekr1banc szerepe között azért bőven van még átmenet.

2023. jan. 9. 20:05
 675/847 A kérdező kommentje:

A leginkabb visszafogott osztalytarsaimmal szoktam baratkozni, de még idönkent ők is isznak de nem részegednek le

De legalabb isznak egy pici pohárral en meg nem

Meg hazibuliba még sosem voltam mert nem hivott senki soha :(

2023. jan. 9. 20:09
 676/847 anonim ***** válasza:
100%

Oké, tudom, hogy ha a falnak beszélnék, előbb értené meg, de azért tegyünk egy utolsó próbát.

"hogy nekem milyen problémákat okoz a közössegbe tartozás amiatt hogy nem ihatok meg bulizhatok"

Tudod, erre én mit mondok?

Hogy olyan közösségbe, ahol a feltétel az alkoholizálás, nem is akarnék tartozni.

Értem én, hogy neked most ez új dolog, mármint hogy nem csak sétáltatni visznek le, hanem emberekkel is találkozol, de nem szabad átesni a ló másik oldalára. Ez nem arról szól, hogy most mindenképpen tartozni kell valahová, tök mindegy, hogy milyen ostoba huligánok közé. A közösségbe tartozás akkor jó, ha maga a közösség jó.

Vegyük például az általános iskolámat. 18 fős osztálylátszám, és döntő többségében alkoholista szülők elhanyagolt gyerekei jártak oda. Volt, aki már 5. osztályban cigizett, meg ivott. 8. végére összesen hárman voltunk, akik nem piáltunk, és/vagy cigiztünk. Sőt... egyedüli voltam, aki a cigit még csak ki sem próbálta. (Az alkoholt igen, amikor véletlenül meghúztam apám borát, ami egy kólás üvegben volt... de nem volt kellemes élmény. :D) Sőt, talán ha öten voltunk, akik nem tettünk 15 éves korunkig semmi olyasmit, ami törvénytelen, például beszökni másnak a birtokára, vagy megrongálni ezt-azt. Persze, most lehet mondani, hogy egy lakatlan ház ablakát betörni gyerekcsíny... de én nem éreztem azt, hogy nekem olyannak kéne lennem. És nem veszítettem semmit, sőt, nyertem vele, hogy nem akartam mániákusan csatlakozni hozzájuk.

Később, amikor már nem csak egy kis, belterjes közösséggel érintkeztem, nekem is lettek barátaim, nekem is lett társaságom. Olyanok, akik nem szabnak feltételeket, hogy barátkozzak velük. Olyanok, akik nem várják el, hogy kómás részegre igyam magam. Sőt... nem gondolják sem menőnek, sem elfogadhatónak, ha valaki a detoxikálóban köt ki. Jobb helyeken az a menő, ha valaki elér valamit az életben. Nem pedig az, ha egy igénytelen alkesz lesz.

"A tinédzaer kor a lazadas korszaka amit a gyogyszer nem hagy."

Ez megint csak rád jellemző gondolkodásmód. Hallasz, vagy olvasol valamit, egyes részeit kiemeled, másokat észre sem veszel, és mindezt szélsőségesen, kisarkítva próbálod értelmezni.

Az, hogy a lázadás korszaka... nem egészen így értendő. És persze nem is kötelező jellegű. Inkább mondanám azt, hogy ez az a korszak, amikor az ember megpróbál önmaga lenni (ÖNMAGA, érted? Tudod, mit jelent ez a szó??), megpróbál önállósodni (ÖNÁLLÓSODNI, érted??), és próbálja bemérni a saját lehetőségeit, és korlátait. Igen, ez bizonyos körülmények között azzal jár, hogy ellentmondunk a szülők által addig támasztott határoknak, vagy legalábbis feszegetjük azokat. De mint írtam, ez egyrészt: nem kötelező jellegű (bár ez a családtól is függ... van, ahol nem szükséges "lázadni".), másrészt pedig: ez nem azt jelenti, hogy lázadás címén 17 évesen úgy kell kinézni, mint egy lecsúszott negyvenes alkoholbeteg, aki már a fél agyát, meg a háromnegyed máját elitta.

"Majd évek mulva banom hogy nem éltem ki magam."

És mit is jelent kiélni magad?

Ja, tudom, ezt is olvastad valahol az interneten, ahol azt írták, hogy ez azt jelenti, hogy megállás nélkül kell vedelni, drogozni, meg agyba-főbe dugni. (Ami mondjuk gyökeresen ellentmond az eddigi hozzáállásodnak, de mindegy.) És mivel az interneten olvastad, ezért azt ugye kötelező követni.

De persze csak azokat követed kötelezően, amik valamilyen negatív, ostoba irányba terelnek. Eddig még egyetlenegyszer sem volt olyan, hogy te valami olyasmit is követni akartál volna, ami jó. Soha. Azokat te nem veszed észre. Pedig például nagyon sok helyen írnak az interneten arról, hogy mennyire jó tanultnak és intelligensnek lenni. Arról is sok helyen írnak, hogy a gyógyszerek segítségével esélyünk van már nagyon sok betegségből kigyógyulni. Meg még rohadt sok dologról írnak, de te ezek közül csak azokat vagy képes megtalálni, amik mögé bújva még mélyebbre sodorhatod az egyébként sem túl fényes életedet.

De visszatérve a tárgyra: tudod, mit fog bánni később az ember? Azt, ha nem élhette meg önmagát. Nem vagyunk egyformák. Engem például soha nem vonzott az, hogy hétvégente bulizzak. Soha nem vonzott, hogy drogozzak, vagy cigizzek. Nem mondom, hogy soha nem rúgtam be, de az első egy-két alkalom után nem éreztem azt, hogy ez nekem jó lenne. Most már a negyvenhez közeledek. Hogy megbántam-e, hogy nem "éltem ki magam"? Nos, én erre azt mondom: nem bántam meg, mert bizony én kiéltem magam. Csak ez nekem nem a züllésből állt. Egyáltalán nem bántam meg, hogy nem vettem részt az ilyen hétvégi piás-drogos-ismeretlenekkel dugós eseményeken.

Azt kellene felismerned, hogy te magad mit akarsz? Nem zsigerből követni másokat, hanem magadat kellene megvalósítani. Ha mások életét éled, akkor sose leszel önmagad.

"Meg amit az osztályban lévő hierarchiáról írtam."

Tudod, van az a hierarchia, amibe jobb nem belefolyni.

Meg milyen érdekes, ameddig normális osztályod volt, nem eszelős narkósok, addig kilométer magasról sz**tad le a "hierarchiát". De nem is te lennél az, aki az életben egyszer a jót követi, és nem a rosszat.

Bocsi, de így 670 hozzászólás után be kell látni, hogy tényleg reménytelen vagy.

2023. jan. 9. 20:39
 677/847 anonim ***** válasza:
100%
Inkább arra válaszolj, hogy milyen volt az uborka? Mert ugye kipróbáltad??
2023. jan. 9. 20:44
 678/847 anonim ***** válasza:
100%

A legszomorúbb az, hogy egy tök normális lány is lehetnél.

Lehet, hogy vannak furcsaságaid, de ha nem rugóznál folyamatosan idióta dolgokon, meg kicsit az orvosokkal együttműködőbb lennél, egy tök király csaj lehetnél.

Láttam rólad képet. Ugyan én már idős lennék hozzád, meg barátnőm van, szóval emiatt szóba se jöhetnél, de ha mondjuk egyetemistaként megláttalak volna, tutira leszólítottalak volna. Nem akarom részletezni, mert barátnőmmel szemben nem lenne tisztességes, hogy más lányt dicsérgetek, de elhiheted, ha most 20 lennék, és független, jópár dicsérő sort tudnék írni.

Emellett az is hatalmas plusz pont, ha valaki művész, vagy vannak művészi hajlamai.

Idáig egy tök király csaj lehetnél. Csak mindent elrontasz a rémes hozzáállásoddal, és a szélsőséges gondolkodásmódoddal.

2023. jan. 9. 20:53
 679/847 A kérdező kommentje:

De én meg sose voltam részeg egyetlen alkalomra se. Meg hát nem tudok mjt tenni, ez az osztalyom és szerintem mindenhol ilyenek.

Nem is részeg akarok lenni hanem spicces, hogy megvidamítson az alkohol,oldja a gátlasaimat. Es zavar az evek mulasa,hogy eltünik a fiatal korom ugy hogy nem is voltam fiatal.

Az uborkával kapcsolatban. Tudom hogy erről nem illő írni, de felfedeztem egy dolgot a testemen. Ha ott felül izgatom marmint a nemiszerv felső részén, akkor nagyon jo erzés. Nem is azt a nyúlvanyt kell amjt mondanak a neten hanem fentebb. Vagy nekem rosszul működik vagy nem tudom. Mintha valami gömb lenne ott. Tulajdonkeppen már kisebb koromban is éreztem ott egy kis gömböt ami jó érzés ott. Csak nem tudtam megfogalmazni.

2023. jan. 9. 20:54
 680/847 anonim ***** válasza:
100%
Újra támad! Ez már kétfrontos háború! https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1208..
2023. jan. 10. 15:17
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!