Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l
Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(
Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.
Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.
Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(
Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?
Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺
Megfértőzném, megszégyeníteném?
A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.
Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )
Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.
Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.
Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.
Bocsánat a hosszú sorokért.
Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔
Lehet hogy a doktor úgy gondolta hogy a vérvételből majd kiderül mi bajod van?
Ránézésre nem tudja megmondani...
De napi 5-ször van szekletem, gyors az emésztesem
Szerintem cukorbetegség
A nagy súlyomra se mondott semmit
"napi 5-ször van szekletem, gyors az emésztesem"
Honnan tudod, hogy az aznapi??
Rajöttem mi okozza az éhségerzetet
Illetve az az autista fiú annykra stresszel mögöttem meg mindenhez mondja hogy jóétvagyat hogy emiatt minden pillanatot amikor nincs ott azt egy ajandekként es lehetôekként elek meg hogy ehessek
Ezert zabalom tele magam mindig az eletben mert felek hogy ki kell hasznalnom a lehetőseget az evésre hogy nincs ott az autista fiú
Nem tudom jobban elmagyarazni remelem ertehtő
A testem minden egyes pillanatot az élek meg amikor nimcs a Lóri (az autista fiú) mimd egy ajandek lehetőseget. "Most lehet enni, most nincs a Lóri"
Mint a farkasok amikor minden evésnel teleeszik magukat mert lehet ez az utolsó alkalom hogy ehetnek
De ő minden falat utan azt mondja hogy jóétvagyat, megkerdezi mindenre hogy mit eszek
Ezért minden pillanatot ki akorok tudatalatt hasznalni evésre amikor nimcs ott
A lóri elvette tőlem az evés élmenyét. Egy görcsös kényszerré tette. Úgy kell sietve bekapnom a kaját a suliba amif nincs ott. Minden pillanatot ki kell hasznalnom az evesre amig nincs ott a lori. Próbalom az egesz delelőttöt az evéssel tölteni mert tudom hogy ha a suliba bemegyek akkor nem ehetek egy falatot sem a lofi miatt. Az eves egy kényszerré valt mert csak bizonyos alkalmakkor ehetek amikor nincs a lori.
"Én már most elszúrtam az életemet.
Milyen kínos már ha valaki a 18adik szülinapján vagy a szalagavatóján nem iszik alkoholt?"
Ne haragudj, ha sarkosan fogalmazok, de... te komplett idióta vagy.
Nézz már körül! Tele van a világ alkoholistákkal. Itt ismét elmondom, hogy ne a degenerált apádat báványozd állandóan! Ez az, ami tényleg kínos, meg gáz. Hogy van egy szülőnek teljesen alkalmatlan, agresszív, erőszakos bunkó, de te mániákusan őt tekinted követendő példának. Az, hogy ő hétvégenként szétcsapja magát, na, az a gáz.
De ha nyitottabb szemmel járnál a világban, láthatnád, hogy mekkora problémát okoz az alkohol. Óvatosabb becslések szerint is százezres nagyságrendű hazánkban az alkoholbetegek száma. Kevésbé óvatos becslések szerint meg jócskán millió feletti. Van egyáltalán fogalmad arról, hogy hány család ment tönkre az alkohol miatt? És ha még csak tönkremegy... de mennyi bántalmazás történik miatta? Sőt... néha még halál is. És most nem arra gondolok, hogy valaki az alkohol miatt 40-50 évesen már a temetőben van, miközben egészségesen élve simán kihúzhatná 70-80 évig is. Hanem arra, hogy hány olyan eset van, ahol az alkoholista szülő olyan szinten bántalmaz egy családtagot, hogy az vagy súlyos sérüléseket szenved, vagy belehal. Én ismerek olyan embert, aki részegen megfolytotta a pár hónapos kisgyerekét. Mert felidegesítette, hogy sírt.
Szóval talán nem kéne az alkohol köré ideológiákat költeni. Épp elég baj, hogy ennyi életet tesz tönkre.
És nem, a szalagavatón nem kötelező alkoholt inni. Egy gimnáziumban dolgoztam évekig, mint technikai dolgozó. Engem is a legtöbb szalagavatóra meghívtak. Nem volt olyan, hogy ne kérdezték volna meg, hogy alkoholos pezsgőt kérek, vagy gyerekpezsgőt? Szóval ne találj ki hülyeségeket, mert egyáltalán nem kötelező piálni.
"Csak az alkohol ivás miatt éredemes leállni a gyogyszerről vagy amugy is?"
Tehát az a kérdés, hogy leállj-e arról, ami a gyógyulásodat segíti azért, hogy még egy másik betegségnek is esélyt adj?
Na látod, ezért is kell még gyógyszert szedned, mert ha valamire rákattansz, akkor képtelen vagy normálisan gondolkodni. Vannak jobb pillanataid, amikor teljesen tiszta a tudatod, de amikor jön valami kényszeres gondolat, akkor olyan, mintha nem is lenne agyad.
Majd ha ez változni fog, akkor hagyhatod el a gyógyszert.
"Van olyan ember aki nem szed gyógyszert de nem iszik alkoholt se?"
Itt vagyok. Még valami kérdés?
Ja, és öcsém sem szed gyógyszert, és nem is alkoholizál.
És barátnőm sem.
Csak te megint csak azokat vagy hajlandó meglátni, akik alátámasztanák a képzelgésedet.
"Ez hogy lehet hogy a hugom kevesebb sulyú?"
Úgy, hogy ez nem csak a mozgáson múlik. Függ a szervezet egyedi sajátosságaitól is, és persze attól is, hogy mennyi az energiabeviteled. Van egy egyszerű képlet. Ha a bevitt energia több, mint az elhasznált, akkor hízni fogsz. Ha kisebb, akkor fogyni. Ha ugyanannyi, akkor meg szinten tartod a súlyodat. Azt meg ne álíltsd, hogy te akkora nagy sportember lennél, amikor pár hete még csak akkor hagytad el a szobádat, ha apád levitt sétálni. Az, hogy pár napja görkorizol, attól ne várj csodát.
"És 61 kiló vagyok!"
És akkor mi van? Barőtnőm meg 80 körül. És rohadt jól néz ki. Igaz, ő magasabb nálad, de BMI-t tekintve neki több. És mint mondtam, eszeveszettül jól néz ki.
"Esküszöm egyedül el fogok menni az orvoshoz ha a szüleim nem hajlandóak elvinni."
Lassan felnőtt leszel. (Mondjuk ilyen gondolkodással felnőtt? Na mindegy. Jogilag az leszel.) Ahogy betöltöd a 18-at, te leszel felelős magadért. Az már nem lehet kifogás, hogy a szülők nem visznek orvoshoz.
Sőt, tudod, engem már 12 évesen sem kellett kísérgetni. Ha valami bajom volt, szóltam anyukámnak, hogy pl. fáj a torkom, és tök egyértelmű volt, hogy elmegyek orvoshoz. Persze, szóltam neki, nem csak úgy leléptem, de felnőttként meg még bejelentési kötelességem sincs, ha akarom, elmondom, ha nem, nem. Múltkor például hirtelen látási problémáim lettek. Épp a munkahelyemen voltam. Betelefonáltam a szemészetre, hogy ez a problémám, tanácsot kérek, hogy mit tegyek. Mondták, hogy menjek be azonnal, megvizsgálnak. Szerencsére semmi komoly dolog nem volt, de nem is ezért mondtam. Bementem anélkül, hogy bárkinek a családból az engedélyét kértem volna. Mert felnőtt ember vagyok, és saját magam vagyok felelős az egészségemért.
"De napi 5-ször van szekletem"
Ami szintén megérne egy kivizsgálást.
Egyébként meg tudod, nem mindegy, hogy ötször mennyi...
"Ezert zabalom tele magam mindig"
Talán nem kéne telezabálnod magad.
"Próbalom az egesz delelőttöt az evéssel tölteni"
Talán ha nem töltenéd evéssel az egész délelőttöt...
Tudod, te tiszta őrült vagy. Állandóan eszel, és akkor meg csodálkozol, hogy nem vagy egy gebe? Nem érzed a logikai ellentmondást?
Egyébként meg mondtam: pszichológus...
Bár neked aztán mondhatunk bármit. Te 30 évesen is ugyanitt fogsz tartani.
"De az alkojol menő"
Akkor legyél egy lepukkant alkoholista, én igazából sz**ok rá. Nem az én életem. Nem én fogom egy elmegyógyintézetben végezni. Legyél nyugodtan beb***va, de aztán ne jöjj ide sírni, ha valamelyik autista kan megdug és teherbe rak, mialatt te azt sem tudod, melyik bolygón vagy.
"Arra nem reagáltál semmit hogy emiatt a fiú miatt én állandó stresszben vagyok"
Mert magadnak csinálod a problémát.
"kb meggátolja hogy egyek"
Nem, nem gátolja meg. Te gátolod meg magadnak.
"így délelőtt eszem tele magam"
Délelőtt pedig nem kell teleenned magad.
"Folyamatos evési kényszer alatt vagyok"
Egy fszt.
"Úgy érzem mintha a stricim lenne."
Igyekezz, és akkor lehet, hogy tényleg az lesz.
De most komolyan, neked ha nincs bajod, akkor is csinálsz magadnak.
Na látod, ezért fogod te még nagyon-nagyon sokáig szedni azokat a gyógyszereket.
Már ha hajlandó leszel beszedni. Mert ahogy látom, te inkább végzed majd ájultan megerőszakolva, eldobva, és a gyógyszerek híján ezek után leszíjazva a zárt osztályon, mert az neked olyan rohadtul menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!