Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l
Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(
Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.
Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.
Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(
Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?
Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺
Megfértőzném, megszégyeníteném?
A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.
Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )
Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.
Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.
Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.
Bocsánat a hosszú sorokért.
Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔
Úgy faj még most is a fejem hogy félek hogy maradandó agykárosodast okoztam
Nem normalis hogy meg mindig faj
Uģy érzem soha többé nem fogok tudni aludni
Egyszer úgy be szeretnek rugni hogy ne is emlekezzek meg jot aludjak es se kép se hang
Azt csak akkor lehet ha vegleg beszüntetik a gyogyszerem
Csak egy fiu segitsegevel tudnék leallni a gyógyszerről
A folyamatos szerelem erzese segitene elterelni a figyelmet a gyógyszerről és a stresszről
Tamogatna benne
Segitene leallni a gyógyszerről
Mert egy fiúval sok mindent csinalhatnank pl kirandulni, uazodaba, horgaszni, társasozni, összebújni és igen azt is csinalni.
Aki minden percben ölel, csókolgat, és mondja hogy nyugi Bettikém és megoldja ha valami gond van. Éjszaka is vele aludnák. Ha sirnék megnyugtatna. Mindem ebednél az ölébeülnék. Vonaton is egymás karjaiba lennénk. Folyton ölelne, megvigasztalna. Kezen fogva setalnank mindenütt.
Gyakorlatilag átvenné apám szerepét csak nem lenne olyan agressziv, pesszimista, nem fogná be a szamat és fojtana puszta kezzel amikor haragszik ram. És nem lenne folyton idegbeteg. És motivalna,nem azt sulyjolná belem hogy életképtelen vagyok és szegyell engem. Apam mikor le visz sétalni tenyleg azt érzem hogy egy kutya vagyok. Görkorival maegyek vele, viszi a a vizet és a csokit mint valami jutalomfalatot. És ha be megy a boltba akkor én ott kint megvárom mert nem jöhetek be korival. Es járjuk a varost. Tényleg úgy kell rólam gondoskodni mint valami kutyáról. És igy elvesztem az emberi méltosagom. Ha lenne egy fium akkor vele kettesben mehetnek mindenhová és nem kéne egy kutya szerepében lennem hanem egy szerető emberi párkapcsolatban élhetnék. Azt erezném hogy valakinek valóban értékes vagyok. Kapnék hatalmas mennyisegü szeretetet.
Kedves kérdező!
Az eddigi utolsó válaszodhoz annyit tennék hozzá, hogy nem minden fiú/férfi ilyen. Olyat is kifoghatsz véletlenül, aki nem úgy bánik veled ahogyan az jó.
De ha még úgy is, ahogy jó sem biztos, hogy annyira foglalkozna veled, mint leírtad a vágyaid.
Persze az lenne a jó, hogy az ember tényleg szeretettel legyen a párja felé, de nem mindenki viselkedik így, és aki így gondolkodik, sem hibátlan, és ha még tényleg önzetlenül szeret is lehetnek hibái akaratlanul.
Más ember akiket ismerek és gyógyszert szed az általában 3 mg Rivotrilt vagy frontint
Én meg 50mg Sertralint
Nem érződik mekkora a miligramm különbség?
Rengeteg mennyiseget szedek mig masnak elég 3-4 mg
Sajnos volt részem kipróbálni nem is egy féle antidepresszánst. Úgy írják fel fiataloknak, kiscsajoknak mint valami vitamint.
Az ország egyik fele antidepresszánst szed, a másik fele iszik.. azért elég jól megmutatja a magyarok fantasztikus lelki állapotát.
Egyszer úgy be szeretnek rugni hogy ne is emlekezzek meg jot eludjak es se kép se hang
Azt csak akkor lehet ha vegleg beszüntetik a gyogyszerem
Az ha úgy lerészegedek hogy nem is tudok magamról akkor megszabadulnék a vilag szörnyű valosagától. Szabad lennék. Nem görcsölnék a gátlásaim miatt. Szabad lennék. A gyógyszer elveszi a szabadságomat. Majd potoljam be a bulizast 30 evesen amikor már nem szedem a gyógyszert? Akkor már késő. Ez olyan mint a mátrixban a puros és a kék pirula. Ha a gyógyszert veszem be akkor az unalmas és nyomasztó valosagban leszek a boldig tudatlanság és semmit nem tapasztalok a fiatalsag örömeiből. A gyógyszer a kék pirula. A pirosa pirula az alkohol. A bizonytalan jövôde szorakozas es egy masik, boldogabb tudatallapotba kerülnék és nem is tudnék magamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!