Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sohasem találok kapcsolatot...

Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(

Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.

Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.

Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(

Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?

Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺

Megfértőzném, megszégyeníteném?

A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.

Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )

Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.

Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.

Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.

Bocsánat a hosszú sorokért.

Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔

2022. jún. 7. 19:45
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯
 591/847 A kérdező kommentje:

Olyan furcsa erzesem van. Szedülök es fáj a fejem. Azt erzem kib*szott álmos és fáradt vagyok de közbe aludni nem birok. Azt érzem hogy k*vara aludnom kene7 mert almos vagyok de közbe egyaltalan nem tudok. Olyan vagyok is meg nem is. Csak úgy vagyok a semmiségbe. Azt érzem melegviz jót tenne de hideg is meg minden. Kegyetlen szarul vagyok.

Most az esti gyogyszert vettem be 3 pohar pezsgőre és 2 pohár sörre. Lehet tőle bajom? Nem gyógyszer csak ilyen gyógynövényes készítmény.

De ezek az erzesek normalisak alkohol ivas után? Meg a gyogyszer bevetele előt ereztem

Olyan nagyon kabult vagyok és álmos de ludni nem birok. 😭😭

Olyan érzéseket erzeket amiket soha azelőtt. Csak bamulni az üres semmibe. Gondolni sem nírok semmire mert valami gátolja. Csak meredek a semmibe

2022. dec. 31. 21:06
 592/847 anonim ***** válasza:
100%

Az a fura, hogy részegen sem írsz sokkal rosszabbul.

Te már most másnapos vagy?

2022. dec. 31. 22:07
 593/847 A kérdező kommentje:
Nem. Es nem vagyok részeg. Mondom hogy csak pár poharral ittal. Csak megviselt. De boldogabb nem lettem. Lehet inkabb azért vagyok rosszul mert nem vettem be a gyógyszert.
2022. dec. 31. 22:14
 594/847 anonim ***** válasza:
77%

Faþer vár es ert í himenríki,

verði nafn þitt hæilagt

Til kome ríke þitt,

værði vili þin

sva a iarðu sem í himnum.

Gef oss í dag brauð vort dagligt

Ok fyr gefþu oss synþer órar,

sem vér fyr gefom þeim er viþ oss hafa misgert

Leiðd oss eigi í freistni,

heldr leys þv oss frá ollu illu.

2022. dec. 31. 23:20
 595/847 anonim ***** válasza:
90%
Énekeld, hogy: akácos úúúúút.... ha végigmegyek rajtad éééén...
2022. dec. 31. 23:32
 596/847 anonim ***** válasza:
100%

Boldog új évet!

: )

2023. jan. 1. 00:53
 597/847 anonim ***** válasza:
81%
Hallottam, hogy valaki elájult, amikor a pezsgős üveget feldugta magának.
2023. jan. 1. 01:56
 598/847 anonim ***** válasza:
89%

Inkább dugtál volna fel magadnak valamit, akkor most nem lenne ilyen problémád.

Egyébként gratulálok a primitív, trágár színvonaladhoz! Kitalálom: ezt is, meg a piálást is a degenerált apádtól tanultad el, igaz?

2023. jan. 1. 10:08
 599/847 A kérdező kommentje:
Apam erősködött hogy ne vegyem be a gyógyszert hogy tudjak inni. Anyam a napokban meg a pazichiaterrel is beszélt szemelyesen. Ott mondta el a pszichiater hogy ismerve engem inkabb csak akkor igyak ha a gyógyszer véglegesen le lesz állitva. Ugyanis nekem eleggé erőteljesen jönnek az elvonasi tünetek. Pl nap közben többször sirtam es dühöngtem,hianyoltam a gyógyszert. Bar anyámra hallgattam volna. Ő azt mondta reggel vegyem be a gyógyszert alkoholt pedig picikét iszok. Egyebkent apam sem aludt el a piatól. Lehet genetikailag nem álmosít a pia? Ilyen csaladi genetika? Apam meg erősködött hogy a gyógyszer nekem nem kell inkabb igyak mert olyan gyógxszeres "drogos" gyenge sz*r leszek mint anyám.
2023. jan. 1. 10:19
 600/847 A kérdező kommentje:

Hova lett az írasom arról hogy nem aludtam ejszaka semmit?

Mas ember az alkoholtól végigalussza az ejszakat en meg nem

Es a szüleim szerint kiabltam igy ők se tudtak aludni

Az alkoholtól aludnom kene nem? Hat nem? Es egesz ejjel fenn voltam

Szerintem meg azért mert a gyógyszert nem vettem be

Hianyerzetem volt hogy nem volt a gyogyszer

A pszichiáter azt mondta csak akkor igyak a gyogyszer véglegesen le lesz allitva mert akkor jönnek az elvonási tünetek

Semmit nem aludtam ejszaka. Rendkívül rosszul voltam este.

Az alkoholtól szilvrszterkor az égvilagon mindenki alszik en pedig le sem hunytam a szemem. Egy percet sem aludtam. Először csináltam ilyet hogy a gyógyszert megvonom magamtól. Lehet a gyogyszer elvonasi tünete miatt nem aludtam? De az alkohol álmosit nem!? Akkor én miért nem aludtam!?Azt hozzá kell tenni hogy egész álló anp azon kattogtam hogy hogy fogok aludni meg hogy a gyógyszer hiányától már nap közben os sírási rohamaim voltak meg dühkitöréseim.

2023. jan. 1. 11:02
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!