Sohasem találok kapcsolatot az önértékelési problémáim és az elvárásaim miatt? 19/l
Az a helyzet hogy én egy 155 centi magas 50 kilós duci lány vagyok, hajam sötét és szálkás a szemem is eléggé sötét. Sajnos eléggé rossz az egészségem bőröm színe is kissé sápadt. Gyakorlatilag egy korcs boszorkány vagyok. :(
Nagyon vágytam mindig is szőke, kékszemű fiúra, de itt a bökkenő. Ha lenne is nem tudnám elviselni az irigységet, folyton féltékeny lennék. Nagyon nagyon szeretnék gyönyörű magas szőke kékszemű lenni de ez sajnos nem adatott meg.
Így sajnos semmi sem jó, addig nem lesz kapcsolatom amíg a szemem nem lesz kék (vagy zöld) és a hajam nem lesz szőke (vagy legalább világos barna). Össze kell hogy illjek életem szerelmével. Különben sem szoktak sajnos szőke kékszemü fiúk sötét hajú lányokkal összejönni, mert nekik is magasak az elvárásaik és fennhordják az orrukat.
Tudom hatalmas elvárásaim vannak, de ha szőke kékszemű lennék senki sem ellenezné a magas elvárásaimat. A szép nőknek mindent szabad a csúnyáknak meg semmit és ez igazságtalan. :(
Létezik valami eljárás a szemszín megváltoztatására?
Ha szőke kékszemű cuki fiúm lenne akkor szégyellene engem? 🥺
Megfértőzném, megszégyeníteném?
A gyönyörü szőke, kékszemű fiúk a tisztaság és az ártatlanság megtestesítői én meg a gonosz démoni csábító alávaló nőszemény.
Most várjak addig amíg kifejlesztik azt a technológiát amivel szemszínt lehet változtatni vagy mondjak le erről az álmomról? Tudom válogatós vagyok, vannak barna hajú fiúk is de mint mar mondtam, ha szőke, kékszemű lennék mindenki elnézné nekem a magas igényeket. ( és akkor egyből a karjaimba ugrana egy szőke kékszemű fiú )
Másrészt. A magasság. Nekem mondták már azt is hogy állva le sz*phatnék bárkit mert olyan alacsony vagyok. Nagyon aggaszt az alacsony termetem is.
Fő probléma az hogy betegesen féltékeny vagyok és ha valami isteni csoda folytan olyan fiúm lenne akkor naponta sirnám a párnámba magam az irigysegtől és a féltékenységtöl. Ez patthelyzet.
Legszívessebben azt tenném ha sok pénzem lenne, mint az a Zürichben élő lány (Celine Centino) aki teljesen átalakította magát. Például a lengőbordáit kivettette.
Bocsánat a hosszú sorokért.
Most akkor mondjak le erről az ideálomról vagy fessem be a hajam, vagy kontakt lencse vagy sportoljak vagy mit tegyek? 😭😔
Szerintem pedig az a jó ha nem ájulsz el... Az ájulás az rossz dolog valami oka van általában...
És nem ájulás miatt kellene hogy figyeljen rád valaki hanem miattad. Ha valaki csak azért figyel rád mert elájultál az régen rossz...
Örülj neki hogy bírod a meleget és egészséges vagy, szerintem ez jó dolog:)
De az atlagos ember nem birja a meleget csak én
Az a tinedzseres ha valaki nem birja a meleget
Nem tinédzseres:) inkább annak a jele hogy egészséges vagy.
Örülj neki. Egyébként én is bírom a meleget átlagnál jobban:)
Az átlag nem ájul el melegben:)
Ha elájul annak általában oka van... Az átlagember nem ájul el csak úgy... Legtöbbször nem ájul el. Oka van annak ha valaki elájul, az többnyire gondot jelez nem véletlen hogy többnyire orvoshoz viszik utána...
De nekem sok problemam van es megsem visznek a szüleim orvoshoz
Ha elajulnek akkor vinnének
Pl a pszichiaternél utoljára fél éve voltunk...(a pszichologushoz havonta járok)
Az elég baj ha a szüleid nem figyelnek rád, de nem hiszem hogy a mesterséges ájulás lenne erre megoldás. Mert gondolom szükség lenne rá.
De az ájulás miatt nem pszichiáterhez vinnének , legfeljebb csak akkor ha kiderül hogy direkt csináltad.
Nem ismerem a szüleid de gyanítom hogy nem foglalkoztak veled annyit amennyit kellene de sajnos ezen nehéz változtatni. De nem azzal kellene hogy mesterségesen elájulsz... Ez akár még ronthat is a helyzeten főleg ha kiderül hogy direkt csináltad..
A pszichológussal szoktál beszélni az ájulásról?
Nem direkt akarok eljátszani hanem igazit
Ndm áljatszani akatom hanem igazaból
A pszihiáter pedig ugyanazt mondja mint mindenki más hogy hogy nem gyakorimeg nem atlagos elajulni
Pedig én tudom hogy igen
De akkor ez annyira atlagos hogy bárki megtudja csinalni csak en nem :(
A rómeó és Júliaba is Júlia olyan merget iszik amitől 42 orara elajul hogy bevonzza rómeót
Lehet az agyam túl működik? En pl eleggé hipochonder vagyok és minden vetegseget beképzelek magamnak. Amikor túl jól vagyok az gyanús. Egyszerűen pszichiésen nem birom ki hogy jól vagyok. Mostanaban pl a bakteriumoktól felek hogy mindenhol ott vannak. Meg a pisit kostoltam meg hogy nincs e benne cukor mert abból lehet megallapítani hogy van e valami bajom vagy cukorbetegség gyanúja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!