Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tenyleg én vagyok a szerethete...

Tenyleg én vagyok a szerethetetlen, és utalátos lány?

Figyelt kérdés
Apám szerint mindig is beképzelt voltam "csak 5 évesen nem" és tudjátok miert vagyok "bekepzelt?" Mivel nem beszelgettek senkivel, szegyenlos és visszahuzodo vagyok, anyám szerint meg csak magamnak való, a rokonaimat anyám részéről, es apám részéről is utálom, az egyik rosszabb mint a másik, pletykások, hazudos rohadék az összes, van egy fiú unokatesom, vele nagyon jól ki jövök (kivétel a családból) mert amúgy apam szerint engem mindenki utál, mert bekepzelt vagyok, meg velem senki nem jonn ki, meg engem nem lehet szeretni, (de ez csak apám véleménye) anyám szerint csak magamnak való vagyok, fiú unokatesom szerint, meg egy normális vicces kedves lány, sose csinaltam amugy semmi olyat amiert "bunko meg bekepzelt lennék"
2021. okt. 31. 23:30
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/141 A kérdező kommentje:
Te beteg agyu szerencsétlen, honnan tudod hogy r*banc lennék, vagy k*rva, vagy bármi ilyen, attól még mert egy elmebeteg magyarnak kipattant a fejéből hogy o ismer, aztan igazabol magyarba rontja a levegőt, Namindegy. És pont hogy ezert nem szeretem apámat mert szigorú, de hidd ell, ha ez igaz lenne amit leírnál, már rég meghaltam volna😅 és Amúgy még sose volt barátom, egy fiúval beszélgettem, és magyar volt, de semmi komoly nem lett belőle, es vele se volt gond, normális volt, nem okoskodott meg stb.. nekem nincs bajom a magyarokkal, nekem ezekkel a szerencsetlen hazudosokkal van gondom. Jó kislányxddd
2021. nov. 2. 13:01
 72/141 A kérdező kommentje:
Leírtál* ja és, életembe egyszer sem voltam pszichológusnál
2021. nov. 2. 13:01
 73/141 anonim ***** válasza:
54%
Amugy de, Angliában inkább divat a k*rvulás mint itthon. Sok tapasztalatom van onnan. A gyerekek 10 évesen kezdik a nemi életet, de már 6 évesen is k*rválkodnak, meg arról beszélnek, hogy "pasijuk van". 6 évesen, mert szülői nevelést nem kaptak, csak a segélyből élnek, dolgozni elmenni lusták, otthon vakarják magukat, és csak a segélyért potyogtatják a gyerekeket, de nem nevelik őket. És ezt több helyen is tapasztaltam ott meg hallom is, nem putris helyeken hanem átlagos vagy elit helyeken IS. Engem kiröhögtek az osztályban, hogy 13 évesen még szűz vagyok. Akkor miről beszélsz, hogy ott nem divat a szex? XD
2021. nov. 2. 13:03
 74/141 A kérdező kommentje:
Sose voltam még ok nelkul bunko, vagy flegma, de ha valakivel az vagyok megérdemli, vagy masik esetbe okom van rá.
2021. nov. 2. 13:03
 75/141 A kérdező kommentje:
A mi családunkba nem divat 10 évesen a nemi élet, ne magatokbol induljatok ki, legalábbis nalunk,az osszes magyar ismerősomnek 12 evesen mar gyereke van.
2021. nov. 2. 13:05
 76/141 anonim ***** válasza:
54%
72, vagyis neked gáz ha valakinek jó a magatartasa, meg jól viselkedik? Ezzel most azokat szólod le akik tényleg jók? Mert kiröhögted őket gúnyosan mintha ez rossz lenne, pedig inkabb jó tulajdonság. Nem tudom mi vicces van ebben. Felvetted az angolok humorját? Azok röhögnek olyanon ami nem is vicces.😂
2021. nov. 2. 13:06
 77/141 A kérdező kommentje:
Gondolom magyarba rohogtek ki az osztalyba, hogy 13 evesen szűz vagy, vagy azt ne mondd, hogy hirtelen angliaba voltal akkor.
2021. nov. 2. 13:06
 78/141 A kérdező kommentje:
Fáj?😂
2021. nov. 2. 13:07
 79/141 anonim ***** válasza:
54%
76, hu az durva akkor gondolom annyira az alja vagytok, hogy ilyen körökben mozogtok. XD Én egy ilyet sem ismerek, max cigányok, de ők meg nem magyarok. De ez tényleg gáz, hogy az ÖSSZESNEK XDD Ez csak a ti szegénységi bizonyítványotok, látod csak ilyenek allnak le veletek, a normális réteg nem.
2021. nov. 2. 13:09
 80/141 anonim ***** válasza:
54%
78 pedig Angliában voltam angyalom. Magyarországon 12 évesen kaptunk csak felvilágosítást.😂
2021. nov. 2. 13:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!