Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tenyleg én vagyok a szerethete...

Tenyleg én vagyok a szerethetetlen, és utalátos lány?

Figyelt kérdés
Apám szerint mindig is beképzelt voltam "csak 5 évesen nem" és tudjátok miert vagyok "bekepzelt?" Mivel nem beszelgettek senkivel, szegyenlos és visszahuzodo vagyok, anyám szerint meg csak magamnak való, a rokonaimat anyám részéről, es apám részéről is utálom, az egyik rosszabb mint a másik, pletykások, hazudos rohadék az összes, van egy fiú unokatesom, vele nagyon jól ki jövök (kivétel a családból) mert amúgy apam szerint engem mindenki utál, mert bekepzelt vagyok, meg velem senki nem jonn ki, meg engem nem lehet szeretni, (de ez csak apám véleménye) anyám szerint csak magamnak való vagyok, fiú unokatesom szerint, meg egy normális vicces kedves lány, sose csinaltam amugy semmi olyat amiert "bunko meg bekepzelt lennék"
2021. okt. 31. 23:30
 101/141 anonim ***** válasza:
54%
99 nem mondta senki, hogy nincs. Csak azért nem kéne azt hinni, hogy mindenki csóró, ahogy azt sem kéne hinni, hogy MINDENKI 12 évesen szülő. Mert ez tudatlanságra vall szintén. Ebből megintcsak az jön le, hogy nem vagy valami okos ha ennyire ráhúzod ezt az összes emberre.
2021. nov. 2. 16:18
 102/141 anonim ***** válasza:
54%
Btw kérdező te is magyar vagy amugy ;D
2021. nov. 2. 16:19
 103/141 anonim ***** válasza:
54%
Igen, szóval gondolom akkor saját magát is utálja. Meg saját magát is patkánynak tartja. Xd
2021. nov. 2. 16:23
 104/141 anonim ***** válasza:
75%

Én is visszahúzódó típus vagyok

Emiatt nem vagy bunkó, beképzelt.

Akik meg rosszat mondanak rólad azokat hagyjad. Csak nyűgös incelek

2021. nov. 2. 16:24
 105/141 anonim ***** válasza:
0%
106, nem kiváncsi a te váladzodra mert patkány magyar vagy. Ne is foglalkozz vele. Amúgy a kérdező igenis bunkó meg beképzelt, most már simán ki lehet mondani. Attól még mert jó kislány attól még belülről egy romlott gonosz ember.
2021. nov. 2. 16:37
 106/141 A kérdező kommentje:
Hát de ember, ha olyanokat írtok hogy ismertek meg minden nap ezzel vagyok meg azzal vagyok, meg feltekeny vagyok olyan életére aki isten tudja hogy ki, akkor ez szerintetek normális? Khm... nem azt írtam hogy az összes magyar patkány, csak az olyanok akik még gondolkozni se tudnak, es itt élik ki magukat, leszartok meg ilyen vagyok olyan vagyok, de azert leálltok velem veszekedni, fura..
2021. nov. 2. 16:42
 107/141 A kérdező kommentje:
Jo kislany vegemxd
2021. nov. 2. 16:43
 108/141 anonim ***** válasza:
22%

A kérdező tipikusan az a típus aki ott van ahova nem hívta senki. Pl itt az oldalon. Ki hívott ide drágám? Ha ennyire utálod a saját népedet amibe te is beletartozol akkor mondjuk miért nem húzol el gyakoriról? Mindenki jobban járna, ne aggódj senkinek nem hiányoznál.

Orcád törött, arcod repedt, mikor véleményed ecseteled...

Mert hogy senki nem kérdezett, a neved k*ss ha úgy tetszik. Persze csoboghatsz tovább kispatak, de a valóságba nem ajánlott, mert ezekért a kijelentéseidért már kaptál volna 1-2 öklöst a szemedbe azoktól akiket ennyire szidsz, vagyis az összes magyartól. Ha valaha magyarokkal találkoznál inkább rakd sebességbe az agyadat, mielőtt elindítod a szádat, különben nem fogod bírni a tempót, és amint felfognád mi van már a földön feküdnél véresen.😉 Most pedig taka van mert most már itt senki nem kiváncsi rád.😌

2021. nov. 2. 16:43
 109/141 anonim ***** válasza:
109, de hát az vagy. Ezen miért nevetsz? Fáj az igazság?😂
2021. nov. 2. 16:44
 110/141 anonim ***** válasza:
Érdekes én normálisan válaszoltam, segíteni akartam és engem is lehurrogtál pedig én nem tettem ellened semmit.
2021. nov. 2. 16:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!