Tenyleg én vagyok a szerethetetlen, és utalátos lány?
Figyelt kérdés
Apám szerint mindig is beképzelt voltam "csak 5 évesen nem" és tudjátok miert vagyok "bekepzelt?" Mivel nem beszelgettek senkivel, szegyenlos és visszahuzodo vagyok, anyám szerint meg csak magamnak való, a rokonaimat anyám részéről, es apám részéről is utálom, az egyik rosszabb mint a másik, pletykások, hazudos rohadék az összes, van egy fiú unokatesom, vele nagyon jól ki jövök (kivétel a családból) mert amúgy apam szerint engem mindenki utál, mert bekepzelt vagyok, meg velem senki nem jonn ki, meg engem nem lehet szeretni, (de ez csak apám véleménye) anyám szerint csak magamnak való vagyok, fiú unokatesom szerint, meg egy normális vicces kedves lány, sose csinaltam amugy semmi olyat amiert "bunko meg bekepzelt lennék"
120 akkor ne bírd, ha valami nem tetszik, nyugodtan kösd fel magad! Nem fog senki sírni utánad. :)
Mondjuk tényleg elég fura humorod van, vagyis, hát konkrétan sz*r, mert olyan dolgokon röhögsz amik nem is viccesek.
2021. nov. 2. 16:55
123/141 A kérdező kommentje:
Sirjak?
2021. nov. 2. 16:56
124/141 anonim válasza:
Nem, hisz semmi szomorút nem.írtam, de vicceset se. Vagy neked a sírásban vagy nevetésben ki is merül minden? Elég idegesítő lehetsz, hogy vagy bőgsz vagy röhögsz, normális meg komoly lenni soha nem tudsz ezek szerint. Mert érdekes módon én se nem sírok, se nem nevetek. Bár van akinek ezenkívűl más nem létezik.
2021. nov. 2. 16:59
125/141 anonim válasza:
De ha nevetsz akkor legalább osztanád meg velünk min.
2021. nov. 2. 17:00
126/141 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy en egy ilyen szitut nem tudok komolyan venni, gondolkozz már, de ennyibol amugy, azt is irhattam volna hogy,"Van kedve valakinek veszekedni" 😂
2021. nov. 2. 17:03
127/141 A kérdező kommentje:
Ezek szerint van.
2021. nov. 2. 17:03
128/141 anonim válasza:
Nem lenne jobb ha ezt lezárnánk. Mindenki kiveszekedte magát már szerintem. Van még bármi kérdésed kérdező, vagy továbbléphetünk? (Persze az kell, hogy a többiek is leálljanak már végre, nem elég ha csak én)
2021. nov. 2. 17:16
129/141 anonim válasza:
De ha már itt tartunk, most nem azért, de amikor nagy ritkán segíteni akart valaki te azt is elutasítottad. Sokan kérdezték, hogy mi lehet a baja apukádnak meg adtak tanácsot, hogy közeledj hozzá, de te azt sem fogadtad el. Mi nem ismerünk személyesen, honnan tudjuk, hogy te beképzelt vagy-e? Egy szégyenlős is lehet az.
De nem gyakori, attól még mert simán szégyenlős vagy nem leszel beképzelt is. A kettő nem jár együtt. De lehet, hogy van olyan akinek fura, hogy ha valaki csendes. Akik a nagyszájúakhoz szoktak hozzá a környezetükbe azoknak lehet, hogy fura meg nem érti miért vagy ilyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!