Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tenyleg én vagyok a szerethete...

Tenyleg én vagyok a szerethetetlen, és utalátos lány?

Figyelt kérdés
Apám szerint mindig is beképzelt voltam "csak 5 évesen nem" és tudjátok miert vagyok "bekepzelt?" Mivel nem beszelgettek senkivel, szegyenlos és visszahuzodo vagyok, anyám szerint meg csak magamnak való, a rokonaimat anyám részéről, es apám részéről is utálom, az egyik rosszabb mint a másik, pletykások, hazudos rohadék az összes, van egy fiú unokatesom, vele nagyon jól ki jövök (kivétel a családból) mert amúgy apam szerint engem mindenki utál, mert bekepzelt vagyok, meg velem senki nem jonn ki, meg engem nem lehet szeretni, (de ez csak apám véleménye) anyám szerint csak magamnak való vagyok, fiú unokatesom szerint, meg egy normális vicces kedves lány, sose csinaltam amugy semmi olyat amiert "bunko meg bekepzelt lennék"
2021. okt. 31. 23:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/141 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem egy jó csaj vagy ❤️
2021. nov. 2. 08:34
 52/141 anonim ***** válasza:
70%
52, ilyen stílussal hogy lenne már jó. Aki visszaugat az pont, hogy nem jó, a "jó" jelzőt nem azokra szokták mondani.
2021. nov. 2. 08:41
 53/141 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont hogy a stílusa tetszik 😃

de persze kinek a pap - kinek a papné - kinek meg a lánya

Nem tehetek róla hogy az ilyen csajokat bírom...

2021. nov. 2. 08:45
 54/141 anonim ***** válasza:
70%

Személyesen is ismerem a kérdezőt, megmutatta nekem ezt a kérdést, és ő jellemre minden, de nem jó. Sajnos igazat kell adnom a válaszolóknak, mert nekem személyes tapasztalataim vannak a csajjal. Áskálódik az egész család háta mögött, az apjának visszabeszél, flegma vele, sőt van, hogy minden ok nélkül beszólogat a szüleinek csak mert valami Madame-nak képzeli magát és ő megteheti. Elkényeztetett egy lány, de hálából semmit nem ad a szüleinek, pokollá teszi az egész család életét. Szóval igaz amit az apjáról írt, de megérdemli, hogy úgy viselkedjen vele ahogy. Az apja nem egy k*rvát nevelt. Ő meg hát...eléggé az. Hétvégéken kimaradozik, minden este más pasi ágyában van, és akkor még a családját sem tiszteli. És tényleg azt hiszi magáról, hogy ő a nagymenő a földön, pedig szánalmas. Pszichológusnál is járt már régebben (más miatt), ott is azt mondták, hogy sok baj lesz még vele. De ő mindig azt mondja, hogy inkább legyen rossz mint jó, mert a jó unalmas, szóval ne mondd neki, hogy ő jó mert ezt sértésnek veszi, akkor ezt úgy veszi hogy

ő unalmas, ezért nem akar jó lenni .😄 Ezért nem tisztel senkit a környezetében.

És ezeket személyesen átéltem vele sajnos, tudom miről beszélek.

2021. nov. 2. 08:52
 55/141 anonim ***** válasza:
70%
54, szóval a ribizliket bírod, értem. Az eddigi pasijait is csalta. Bár mondjuk neked alapból nincs esélyed mivel egy magyargyűlölő lányról beszélünk, fura hogy egy magyarnak egy magyargyűlölő jön be, de ahogy mondod mindenki más. :D
2021. nov. 2. 08:55
 56/141 anonim ***** válasza:
100%

Jó hát én is fordítva vagyok "bekötve". Szeretem az olyan lányokat akik tudják mit akarnak, dominánsak, megmondják a tutit, stb.

Persze én meg az alárendelt "szerepet" kedvelem. Azt szeretem ha nekem is parancsolgatnak, stb.

Persze tudom ez most nem a párkeresésről szól, csakhát nekem mégis az ilyen lányok jönnek be. Külsőre nem ismerem a kérdezőt (és ez nem is számít) de a stílusa nagyon is bejön. (Bár azt is tudom általában az ilyen lányoknak nem jönnek be a sub pasik.)

és mivel nekem tetszik az írása alapján, ezért írtam hogy szerintem "jó csaj" 😊

2021. nov. 2. 08:59
 57/141 anonim ***** válasza:
70%
54 áruld már el nekem, hogy a fiúknak miért mindig a r*bik kellenek? Én nem csalnám meg soha a páromat, mindig is jó kislány voltam, de ez nem jelenti azt, hogy unalmas is, csupán csak tisztelem a szüleimet, tanáraimat, nem lázadok, szép is vagyok. Ettől miért jobb egy k*rva? Bár azt mondják, hogy a kérdező féle csajok max egy éjszakára jók de kapcsolatra inkább az én fajtámat választják a fiúk, de akkor sem értem, hogy az ilyen lányok mivel tudnak többet adni mint én. Azt akarod, hogy tiszteletlen legyen veled meg megcsaljon? Mert akkor te sem vagy normális. XD
2021. nov. 2. 09:01
 58/141 anonim ***** válasza:
70%
Kár a gőzért 57, ez magyar fiúkkal szóba sem állna. De nem baj, megmaradnak neki majd a csúnya angol férfiak, én örülök, hogy nekem magyar férjem lesz, meg a mostani barátom is az osztály legjobb pasija. 😊 Persze ez okés, hogy leírtad, de azért könnyen találsz olyan domináns, nagyszájú lányt aki nem csal meg és azért megbecsül, én is ilyen vagyok, csak hát foglalt.😌 Szerintem a kérdezőnél csak jobb domináns csajokat találsz majd itthon, akik nem utálják alapból az összes magyart, mert nála alapszabaly, hogy nem áll le a mi vérünkkel, de úgy kell neki. Legalább megmaradnak nekünk a jó pasik.😁
2021. nov. 2. 09:06
 59/141 anonim ***** válasza:
100%

52-54-57 vagyok

Én nem tehetek róla. Az igazi szerelemtől valahol félek (arról amiről te írsz).

Én azt szeretem ha irányítanak, a földbe döngölnek, vagy kihasználnak, stb. Ugyan nekem is volt már egy hosszabb (2 éves) kapcsolatom ami úgy lett megbeszélve hogy a barátnőm bármikor megcsalhatott. Hát tényleg rosszul esett, amikor mondta hogy előző nap mással volt. De nekem akkor is tetszett a megalázó szerep, és nem tudtam haragudni rá, mivel továbbra is együtt maradtunk. Nekem tehát mindegy mit csinál a párom, csak esténként masszírozhassam, vagy könyöröghessek neki ha többet akarok. Tudom hogy ez messze van a normálistól, de az ilyen lányokat kedvelem. Talán azért szeretek alárendelődni hogy ne kelljen magammal foglalkoznom. Viszont ez mindegy. A lényeg hogy egyszerűen ilyen vagyok.

2021. nov. 2. 09:23
 60/141 anonim ***** válasza:
A lényeg tehát az hogy szerintem minden lány "szerethető". Csak találni kell valakit aki elfogadja, és szereti őt (úgy ahogy van).
2021. nov. 2. 09:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!