Tenyleg én vagyok a szerethetetlen, és utalátos lány?
Figyelt kérdés
Apám szerint mindig is beképzelt voltam "csak 5 évesen nem" és tudjátok miert vagyok "bekepzelt?" Mivel nem beszelgettek senkivel, szegyenlos és visszahuzodo vagyok, anyám szerint meg csak magamnak való, a rokonaimat anyám részéről, es apám részéről is utálom, az egyik rosszabb mint a másik, pletykások, hazudos rohadék az összes, van egy fiú unokatesom, vele nagyon jól ki jövök (kivétel a családból) mert amúgy apam szerint engem mindenki utál, mert bekepzelt vagyok, meg velem senki nem jonn ki, meg engem nem lehet szeretni, (de ez csak apám véleménye) anyám szerint csak magamnak való vagyok, fiú unokatesom szerint, meg egy normális vicces kedves lány, sose csinaltam amugy semmi olyat amiert "bunko meg bekepzelt lennék"2021. okt. 31. 23:30
31/141 anonim válasza:
Az egyik ismerősömet érdekes módon ott kiközösítették meg kinevették ha rosszul mondott valamit, kibeszélték meg bunkók voltak vele, úgy, hogy egy aranyos, csendes lányról van szó, aki nem ártott nekik soha, max csak irigyek voltak rá mert jó tanuló meg szép. Na most mondjad, hogy az angolok, az ÖSSZES angol csupaszív ember. A gyerekek ott is tudnak gonoszkodni, más nevében nem beszélhetsz.
32/141 A kérdező kommentje:
Amúgy meg, ha már itt tartunk, akkor felőlem. A baratnőm magyarországra jàr iskolába, (magyar) pápán lakik, és semmit nem tudd a lány helyesebben írok mint ő,és mikor szó volt a tanulásrol azt se tudta hogy mi az a százalékszámítás, kilencedikes amúgy és egy normális átlagos suliba jár, tehát nem kisegítőbe.
2021. nov. 1. 14:56
33/141 anonim válasza:
Plussz olyat is hallottam, hogy az angolok milyen nagyképű, arrogáns nép. Amerikaiaktól is hallottam ilyet, meg más népektől, nem csak magyarokról. Na még mindig olyan tündériek, hogy a világ ezt gondolja róluk, hogy felsőbbrendűnek érzik magukat? :)
34/141 A kérdező kommentje:
Én írtam hogy az összes angol kedves meg normális? Írtam hogy minden magyar bunko? Semmi ilyet nem írtam. Mindenhol vannak bunkók, meg kedvesek is, ez evidens🤦♀️
2021. nov. 1. 14:57
35/141 anonim válasza:
32, az valószínű csak a lustasága miatt van vagy agyi problémái vannak. Nem vagy okosabb nála ettől még, nehogy azt hidd. :) Az én sulimba nem tapasztaltam ezt soha, ez csak egy példa egy emberről drága. Ettől te nem leszel jobb vagy okosabb az ottani suliddal.
36/141 A kérdező kommentje:
Oke, akkor leírom hogy örülj, ez engem most nagyon megbántott sziven ütött, es most vege az életemnek, ugy hogy nem is akkarok haza költözni. Jami.. namindeegy.
2021. nov. 1. 15:01
37/141 A kérdező kommentje:
Az isten áldjon meg😂 mikor írtam azt, hogy az osszes angol kedves es normalis, itt veszekszunk , te mint okos magyar, én mint buta magyar, azt kettonk kozt te vagy, aki nem tudja ertelmezni a szavakat.
2021. nov. 1. 16:05
38/141 anonim válasza:
Nem akartam eddig beleszólni eme vitába, de röhej ez a kérdés. Ezen fogok ma röhögni meg a kérdező rinyálásan😂😂😂
39/141 anonim válasza:
Egyebként látszik, hogy nagyképű vagy kislány. Úgy írsz itt mindenről mintha te sz*rtad volna a spanyol viaszt. Szàllj inkább te a földre, mert tényleg nagyképű vagy, de mond már meg mire. Miért tartod magad a legjobbnak? 😂 A helyedben inkább elásnám magam ha már ilyen szerencsétlen vagyok hogy apám is utál. Tudod normális helyeken a szülők szeretik a gyereküket, apa is, anya is, de téged nem bír apád ha ilyeneket mond rád (teljesen jogosan mert ha nekem ilyen lányom lenne akkor azt már rég elástam volna, hálás lehetsz, hogy megtűr). Ilyen családi, szülői háttérrel nekem nem lenne olyan nagy pofám a neten. Gondolom a szüleidnek is visszabeszélsz, remélem kapsz egy olyat egyszer, hogy lerepül a fejed.
40/141 A kérdező kommentje:
Szerintetek érdekel az ilyen szerencsétleneknek a véleménye? Engem ne keverjetek ossze a bolond depis emberekkel🤭 engem ilyen rosszindulatu magyarok nem fognak meg.
2021. nov. 1. 16:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!