Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tenyleg én vagyok a szerethete...

Tenyleg én vagyok a szerethetetlen, és utalátos lány?

Figyelt kérdés
Apám szerint mindig is beképzelt voltam "csak 5 évesen nem" és tudjátok miert vagyok "bekepzelt?" Mivel nem beszelgettek senkivel, szegyenlos és visszahuzodo vagyok, anyám szerint meg csak magamnak való, a rokonaimat anyám részéről, es apám részéről is utálom, az egyik rosszabb mint a másik, pletykások, hazudos rohadék az összes, van egy fiú unokatesom, vele nagyon jól ki jövök (kivétel a családból) mert amúgy apam szerint engem mindenki utál, mert bekepzelt vagyok, meg velem senki nem jonn ki, meg engem nem lehet szeretni, (de ez csak apám véleménye) anyám szerint csak magamnak való vagyok, fiú unokatesom szerint, meg egy normális vicces kedves lány, sose csinaltam amugy semmi olyat amiert "bunko meg bekepzelt lennék"
2021. okt. 31. 23:30
 91/141 A kérdező kommentje:
Városba lakik a mamám😀 méghozzá nagy városba
2021. nov. 2. 14:32
 92/141 anonim ***** válasza:
54%
Nekem bezzeg nem válaszol mert tudja, hogy igazam van.😄 91-es vagyok.
2021. nov. 2. 14:42
 93/141 anonim ***** válasza:
54%

"egy normális vicces kedves lány, sose csinaltam amugy semmi olyat amiert "bunko meg bekepzelt lennék"

Tényleeg? Akkor ez mi, hogy itt mindenkit leszólsz? Ha valaki krva az a baj ha valaki csendes és kedves akkor az a baj. Most akkor melyik a jó?

2021. nov. 2. 14:44
 94/141 anonim ***** válasza:
54%
93, jaj hagyjad már. Csak féltékeny, hogy neked voltak már fiújaid neki meg nem. Ezért szólja le a normális, jó lányokat mert ő pont nem az és irigy. Ne is foglalkozzatok vele. Pukkadjon csak meg az irigységbe, hogy ő nem jó, neki csak a bunkóság adatott meg és lenézi a normálisakat.
2021. nov. 2. 14:46
 95/141 anonim ***** válasza:
54%
Hékás, az én barátnőmet ne szóld már le mert azt nem tűröm. De hát ezt hogy is értenéd, hisz neked nincs párkapcsolatod. :) De akkor meg pláne ne ìtélkezz azért valaki felett mert csendes. Ha valaki akkor az én csajom aztán az a tipikus "jó kislány" volt mindig is, nevethetsz ha akararsz, hogy ezt így írom le, nem biztos, hogy gúnyból nevettél, lehet csak azért mert így lett leírva. Amíg nem gúnyból nevetsz ezen addig nincs baj, de tényleg nem kell lenézni ezért senkit, főleg úgy, hogy te is ilyen vagy, ahogy már írták mások mert a kérdésből így tűnt nekik. Inkább vállald fel te is, hogy ilyen vagy, és legyél erre büszke, hogy te is, hát "jó kislány vagy" nem tudom pontosabban leírni bocs😅 Ez egy jó tulajdonság, inkább szóld le a ribiket, de az ilyen normális lányokon tényleg nincs nevetnivaló meg semmi szánalomkeltő. Fiúként mondom, hogy bárcsak több ilyen "jó kislány" lenne. 😅 Akkor nem lenne ennyi rib.
2021. nov. 2. 15:53
 96/141 anonim ***** válasza:

96 vagyok. Ja még azt kihagytam, hogy nem tudom ezt a jó oldaladat amiről a kérdésben írtál mennyire érzékelteted a valóságban. Mert itt oké nem ez jött le, de érthető hisz mindenki neked esett, az ilyen állatok kihozzák az emberből a rosszat. De hogy a kérdésedre válaszoljak legalább én normálisan. Nem illik kérdésre kérdéssel válaszolni, de most ezt fogom tenni.😄 Tehát a környezeted, családod mennyire érzékeli a "jó kislány" oldaladat? Mert ha ezt apud is látja rajtad, hogy ilyen vagy amit fentebb leírtál akkor semmi kifogása nem lehet ellened. Az nem lehet megoldás, hogy érzékeltetnéd vele jobban, hogy te normális, csendes, visszafogott, szófogadó vagy, mert ha ezt ő is látná akkor nem gondolna nagyképűnek. Pl az én barátnőm is ilyen, de nem nagyképű, csak ő ilyen, inkább el van csendben, meg visszahúzódó minthogy feleslegesen csacsogjon meg mutogassa magát mint egykét buta liba. Lehet ezt jobban megkéne mutatnod apukádnak, és úgy talán nem mondaná rád többet, hogy beképzelt vagy.

És én tényleg segíteni akarok, meg normálisan válaszolni ami ennyi válasz után elhiszem, hogy hihetetlen, de tényleg minden bántás nélkül akarok csak tanácsot adni. Hátha elhiszed még, hogy vannak jó emberek is.😄

2021. nov. 2. 16:07
 97/141 A kérdező kommentje:
Mamámék, konkrétan palotába laknak, nem csorok, es egyetlen cigany ismerose nincs a mamámnak, az osszes fajtiszta magyar😅
2021. nov. 2. 16:12
 98/141 A kérdező kommentje:
Nincs magyarba csorosag, ez most komoly?😂
2021. nov. 2. 16:12
 99/141 anonim ***** válasza:
54%
Na akkor végül tényleg magyargyűlölő lettél. Pedig az előző tök rendes volt. Xd
2021. nov. 2. 16:14
 100/141 anonim ***** válasza:
54%
Az azért kicsit sem reális gondolat, hogy szerinted a magyarok nagyrészének már 12 évesen van gyereke. Elég hülye vagy ha ezt te tényleg elhiszed egy egész országról. De ebből látszik, hogy olyan sok helyről nem ismertek innen senkit.
2021. nov. 2. 16:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!