Tenyleg én vagyok a szerethetetlen, és utalátos lány?
"egy normális vicces kedves lány, sose csinaltam amugy semmi olyat amiert "bunko meg bekepzelt lennék"
Tényleeg? Akkor ez mi, hogy itt mindenkit leszólsz? Ha valaki krva az a baj ha valaki csendes és kedves akkor az a baj. Most akkor melyik a jó?
96 vagyok. Ja még azt kihagytam, hogy nem tudom ezt a jó oldaladat amiről a kérdésben írtál mennyire érzékelteted a valóságban. Mert itt oké nem ez jött le, de érthető hisz mindenki neked esett, az ilyen állatok kihozzák az emberből a rosszat. De hogy a kérdésedre válaszoljak legalább én normálisan. Nem illik kérdésre kérdéssel válaszolni, de most ezt fogom tenni.😄 Tehát a környezeted, családod mennyire érzékeli a "jó kislány" oldaladat? Mert ha ezt apud is látja rajtad, hogy ilyen vagy amit fentebb leírtál akkor semmi kifogása nem lehet ellened. Az nem lehet megoldás, hogy érzékeltetnéd vele jobban, hogy te normális, csendes, visszafogott, szófogadó vagy, mert ha ezt ő is látná akkor nem gondolna nagyképűnek. Pl az én barátnőm is ilyen, de nem nagyképű, csak ő ilyen, inkább el van csendben, meg visszahúzódó minthogy feleslegesen csacsogjon meg mutogassa magát mint egykét buta liba. Lehet ezt jobban megkéne mutatnod apukádnak, és úgy talán nem mondaná rád többet, hogy beképzelt vagy.
És én tényleg segíteni akarok, meg normálisan válaszolni ami ennyi válasz után elhiszem, hogy hihetetlen, de tényleg minden bántás nélkül akarok csak tanácsot adni. Hátha elhiszed még, hogy vannak jó emberek is.😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!