Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Imádok takarítani, de úgy...

Död kérdése:

Imádok takarítani, de úgy érzem, erről nem beszélhetek, mert mások utálnak takarítani, vagy azt mondják. Van itt más is, aki a flow-t épp takarítás közben éli át? És aki ezt el is merné mondani társaságban?

Figyelt kérdés

ma 09:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyen, sőt. Másoknak durvább dolgaik vannak. Miért ne beszélhetnél róla? Jó szűrő is. Akit nem érdekelsz vagy nem érdekel a téma, attól távolabb maradtok egymástól. Mi a gond?
ma 09:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez is egy munka, amit valakinek el kell végeznie. Ha élvezed is amit csinálsz az csak jó. Dolgozni meg eleve nem szégyen, bármi is legyen az.
ma 09:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért szégyen az számodra, hogy más utál takarítani, téged pedig kikapcsol? A rend és tisztaság már önmagában jobb kedvre deríti az embert, mint mocsokban élni. A munkádnak van eredménye, szemmel láthatóan haladsz, alkotsz, nem pl a telefont bámulod, mint sokan, mert nekik az a kikapcsolódás. Én is szeretek takarítani amúgy. Nincs ebben semmi, ami szégyen lenne.
ma 11:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Az emberek sok olyan dologra gondolják azt, hogy gáz, holott nem az.

Mi a probléma azzal, hogy szereted a rendet, higiéniát és kikapcsol is.

Még engem is kikapcsol, ha valami átkattan fejben. Pedig utálok takarítani.

Sőt, vannak akik karriert húznak fel a témádra alapozva.

Lásd:

[link]

Jómagam pl ASD-s vagyok. Imádom a köveket.

Képzelj el egy nőt, aki csinosan öltözik, blézer, szövetkabát, magassarkú, aztán amint követ lát...

Simán le is ülök és válogatok kedvemre.

Van egy pár kiló összeszedett kövek, kőzetem, ásványom stb.

Kombináltam szobrászattal, ékszerkészítéssel.

Tengerparton is simán előkaptam a vésőm, kalapácsom. 🙃

Kit érdekel, hogy kinek furcsa...bezzeg a végeredményt mindenki csodálja, akarja.

Ilyen a takarítás is. A végeredményt bárki elfogadná. 😜

Vagyis van rá kereset is.

Világ életemben nekem az ember az egy ember volt függetlenül attól, hogy mivel foglalkozik.

Lomizásra is sokan fújognak. Pedig sok jó dolgot lehet találni. Most legutoljára egy egész hatalmas doboz szabásmintát és hibátlan még tekercselt méterárut hoztam haza.

Mamám (varrónő magán vállalkozóként) s anyum (volt textílüzem vezető) leültek mellém és átnéztük. (Ruhatervezői szakon voltam.)

Ne szégyelld azt, amit szeretsz. (Nah, persze vannak kivételes témák, mint pl pedofilia 🙃)

Sőt, ha úgy van csinálj belőle kesst. Mindenki jól jár. Te még duplán is.

ma 12:28
 5/6 Kései Sirató ***** válasza:
Egyáltalán nem ciki, sőt! Igen hasznos és fontos, hogy tisztaság, rend legyen, ne érezd ezt kellemetlennek, hogy szívesen végzed.
ma 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Hozzám például átugorhatnál néha, mert én meg - bármennyire is próbálom erőltetni - nem vagyok különösebben jó takarításban.
ma 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!