Tenyleg én vagyok a szerethetetlen, és utalátos lány?
133, emberi kapcsolatokkal hogy állsz a családon kívűl? Barátok? Barátod nincs es nem is volt, azt már tudjuk. De a barátokkal, haverokkal mi a helyzet? Gondolom akkor ezek sincsenek ha nem beszélgetsz mással az unokatesódon kívűl.
És ez nem feltétlenül baj ha nincsenek barátaid, nekem sem voltak sokáig mert nem éreztem szükségességét, mindig is magamnak való voltam, egyedül is tök jól elvoltam, amúgyis introvertált vagyok, lehet, hogy nálad is ez játszik. Most már vannak barátaim, haverjaim, sőt barátom is, de most is igénylem néha, hogy kicsit egyedül legyek, mert úgy is jól érzem magam.
Meg amúgy ez kicsit ismerős, mert amikor a rokonoknál voltunk régen és a távoli rokonokkal nem álltam szóba akkor nekem is azzal jöttek, hogy bunkó vagyok meg beképzelt, mert hát mi az, hogy nem beszélgetek velük. De nem akartam bunkó lenni, csak nem akartam beszélgetni velük, mert amúgyis alig ismertem őket, és ez rossz amikor ráderőltetik, hogy na most beszélgess azzal az emberrel. Nekem ez vagy megy vagy nem.
Lehet köze van a bunkóságnak ahhoz hogy ti bunkón leszóltátok egyből?
Ha fel teszed forrni a vizet, ne csodálkozz ha megéget a lábas ¯\_(ツ)_/¯
138 na most már a többiek is lecsendesedtek, lezártuk drágám, értelmetlen lenne itt egy újabb vita. :D
Kérdező, ha neked így jó akkor minden rendben van. Azzal meg ne törődj mit mond apukád, te tudod, hogy nem vagy olyan amilyennek ő gondol, idővel úgyis rájön, hogy nem volt igaza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!