Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tenyleg én vagyok a szerethete...

Tenyleg én vagyok a szerethetetlen, és utalátos lány?

Figyelt kérdés
Apám szerint mindig is beképzelt voltam "csak 5 évesen nem" és tudjátok miert vagyok "bekepzelt?" Mivel nem beszelgettek senkivel, szegyenlos és visszahuzodo vagyok, anyám szerint meg csak magamnak való, a rokonaimat anyám részéről, es apám részéről is utálom, az egyik rosszabb mint a másik, pletykások, hazudos rohadék az összes, van egy fiú unokatesom, vele nagyon jól ki jövök (kivétel a családból) mert amúgy apam szerint engem mindenki utál, mert bekepzelt vagyok, meg velem senki nem jonn ki, meg engem nem lehet szeretni, (de ez csak apám véleménye) anyám szerint csak magamnak való vagyok, fiú unokatesom szerint, meg egy normális vicces kedves lány, sose csinaltam amugy semmi olyat amiert "bunko meg bekepzelt lennék"
2021. okt. 31. 23:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/141 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy még írni sem tudsz normálisan. És erre nem ok, hogy Angliában élsz, a rokonom ott él és mégis tökéletesen ír magyarul. Ha neked ez luxus meg ennyire utálod a magyar nyelvet, akkor miért nem egy angol oldalra írsz? Logikusabb lenne ilyen hozzáállással, nemde? Xd Aztán az "okos" britek megmondják a frankót szivi.
2021. nov. 1. 00:00
 12/141 anonim ***** válasza:
86%
nincs veled semmi baj, apád hülye a rokonok meg trogerek
2021. nov. 1. 00:10
 13/141 A kérdező kommentje:
Első osztály óta itt élek, tehát nem tudom honnan tudnák helyesen írni, és ha megtanulok abból nekem itt angliába semmi hasznom nem lessz, anyád a buta liba😇
2021. nov. 1. 07:56
 14/141 A kérdező kommentje:
Csak már egy kicsit elenegem van, hogy a magyarok az unalomból meg a kotekedesbol allnak ki
2021. nov. 1. 07:57
 15/141 A kérdező kommentje:
Elegem*
2021. nov. 1. 07:57
 16/141 A kérdező kommentje:
"A faszt érdekel" de azért elolvasod, tipikus buta magyar gondolkozás😇 felőlem veszekedhetunj nyugodtan.
2021. nov. 1. 07:58
 17/141 A kérdező kommentje:
K* , de komolyan ennyire unalmas magyarba az elet?
2021. nov. 1. 07:59
 18/141 anonim ***** válasza:
70%

Nekem ugyan nem unalmas. Angliában bezzeg az, éltem ott 3 évet, tudom miről beszélek, örülök, hogy megszabadultam onnan.

De látom az angolok butaságát is átvetted már. XD És arra még mindig nem válaszoltál, hogy ha ennyire magyargyűlölő vagy minek ide írsz?

2021. nov. 1. 12:52
 19/141 anonim ***** válasza:
54%
16, azért a tipikus buta angol gondolkozásról is beszélhetnénk. Szóval a helyedben nem az eszükért szólnám le a magyarokat, mert az angoloknál csak minden nép okosabb. Azt mondod végig ott jártál suliba. Hát nem irigyellek, mert egész Európában általános meg középiskolai szinten ott a leggyengébb az oktatás színvonala. Egy felsős okosabb Magyarországon (így helyes, nem magyarban, ne legyél már ennyire lusta végigírni xd), mint Angliában egy átlag felnőtt ember. És ezt nem csak én mondom, más ismerősöm is élt ott, mindenki csak az oktatásra panaszkodott meg arra, hogy milyen buták az angolok. És mivel te is abban az oktatási rendszerben nőttél fel ezért ugyanolyan buta vagy mint ők, ezért én a helyedbe meggondolnám kire mondom azt hogy buta. :) Magyarországon sem a legjobb az oktatás, de még ígyis többet tanulnak a diákok mint Angliában. Ott 16 évesen az egyszerű szorzásos matek feladatok, és még ahhoz is lusták meg az is nehéz nekik, hagyjuk már. :D Itt abban a korban már kőkemény matek van, nem olyan amit 3.osztályban tanulunk. XD Szóval agyilag drága te is olyan lusta meg buta angol vagy mint a többség, nem verném a mellem erre. :) Egy középiskolát sem tudnál elvégezni Magyarországon az ottani alacsony meg laza szint után. Ezért nem értem mire vagy nagyképű. Lehet mégis igaza van apudnak.
2021. nov. 1. 13:07
 20/141 A kérdező kommentje:
Emberek, mikor írtam olyat, hogy az angolok okosabbak lennének mint a magyarok? De higyjétek ell, akkárhány angolal talalkoztam, (eleinte mikor nem tudtam angolul) egyikse nevetet ki, nem szoltak le, hogy "tanuljal meg írni, olvasni" stb visszont egy magyar már megcsinálja ezt, és okoskodik.
2021. nov. 1. 14:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!