Mire költenél inkább?
Gyereknek használt laptop (mert az asztali sz.gép már ciki) kb 35-40 e ft.
Vagy szemüveget csináltatnál, mert a mostani gyenge és zavar a munkádba, hogy nem látsz, és ha hibázol a látás romlás miatt, ki is rúghatnak. Kb 30-40 e ft.
Mindkettő nem fér bele sajnos
Előszöris ne rágd magad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kell a szemüveg és ha a melódat elveszted a gyerek egy ideig semmi más ajándékot nem fog kapni tőletek, mert nincs pénz!
Megértelek, mert énis ilyen cipőben vagyok, csak az én "monstoha fiam" 8 éves :)
Vedd meg a szemüveget és utána a Vaterán vagy az Apródon nézzetek olyan gépet ami ennél olcsóbb, mert van sok! Tudom, mert mi is nemrég vettünk:)
És tényleg ne rágd magad kérlek!!!
Az anyuka meg ássa el magát! Az ő gyereke is, nem csak a párodé! Kapja be a f...t
:)
Csak nyugodj meg! Nem csak a gyerek az első, kell néha magadra is költeni!
A gyerek 7 éves! Mi lesz ha 12, motor? 18 évesen meg ház a nevére? !?
Hagyd hagy haragudjon ezt az anyuka cseszte el....
Szia! Esetleg megérdeklődheted a munkahelyeden, hogy adnak-e rá neked támogatást, ugyanis ez munkaeszköz. Párom informatikus, és ő kap 20.000 forintot.
Egyébként ha adnak, ha nem, akkor is a szemüveg a legfontosabb.
Megnéztem az újságban a helyi optika hirdetését, annyit írnak hogy októberben ingyenes látásvizsgálat van.
Megkérdezem ezt a támogatást, bár szerintem nem fognak adni :(
A gyerek még pici, még formálódik és mikor nagyobb lesz rá fog jönni, hogy ezek nem annyira lényeges dolgok. És amúgy a gyerek kapjon egy focilabdát vagy egy társasjátékot, mert inkább azzal kéne játszani, nem 7!!! évesen gépezni!
Anyuka rossz nevelése miatt nehogy neked ne legyen szemüveged, mikor 8 éve vettél magadnak utoljára!
A párodnak amúgy mi a véleménye erről?
Én a szemüvegre szavazok mindenképpen!!
Nem akarok felesleges konfliktusokat okozni köztetek, de egyértelmű, hogy anyuka azért hergeli a gyereket, mert NEKI kell az a laptop. Másért miért mondana neki ilyen baromságokat? Egy használt laptop hogy lenne már gyorsabb egy asztali gépnél? :)
Arról nem is beszélve, hogy ha egyszer elromlik, annak kampec, felesleges javíttatni, nem éri meg.
Szemüveg.
Eleve nem vennék azért laptopot,mert az asztali sz.gép már ciki.... Nem ciki! Nem kell bégetni a sok birka után...
Nekem először is az a furcsa, hogy minek egy 7 éves gyereknek laptop? Én a 18. szülinapomra kaptam egyet, egyetemen kell is, hogy magammal tudjam vinni néha, de ő hova akarja vinni? Mondjuk szerintem számítógép sem kellene egy ennyi idős gyereknek, mi kb 13 év körül lehettünk a nővéremmel, mikor karácsonyra kaptunk egyet közösen, de ha már van, akkor mindegy, használja azt, nem kell másik.
Ja, pluszban még neki is elromolhat a szeme, ha már most sokat ül a gép előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!