Gyereknek használt laptop (mert az asztali sz.gép már ciki) kb 35-40 e ft.
Vagy szemüveget csináltatnál, mert a mostani gyenge és zavar a munkádba, hogy nem látsz, és ha hibázol a látás romlás miatt, ki is rúghatnak. Kb 30-40 e ft.
Sajnos én nem engedhetem meg magamnak, hogy kirúgassam magam a munkahelyemről. Irigylem azt, akinek nem okoz problémát ha munkanélküli lesz.
2013. okt. 16. 17:59
22/74 A kérdező kommentje:
Az optikában mondták, hogy a legolcsóbb kerettel is a 2 lencse kb 35 ezer ft lesz, de inkább 40 ezerrel kalkuláljak.
2013. okt. 16. 18:00
23/74 anonim válasza:
De miért fizetitek ki a laptop teljes árát?? A felét fizesse az anyuka.
2013. okt. 16. 18:00
24/74 anonim válasza:
Ebben az esetben a laptop. Nem kellett volna elmondani nekik, hogy gyűjtitek rá a pénzt, nem is értem minek mondtátok? Simán a fa alá kellett volna rakni karácsonyra, ajándékként. Addigra meg lett volna a szemüveg is. Anyukával meg beszélni, hogy ne ígérgessen a férjed nevében a gyereknek semmit sem.
2013. okt. 16. 18:01
25/74 anonim válasza:
20 Te vagy az ész:DD
Csak a lencse csere 10-12 eFt.
Kérdező cseréltesd benne csak a lencsét, nem kell új szemüvegkeret.Minek egy felnőttnek..
26/74 anonim válasza:
A mostani keretedbe nem lehet betenni a lencsét? Ezt komolyan kérdezem.
27/74 anonim válasza:
Elárulom neked kedves utolsó hogy nagyon jó lencséket lehet kapni 3000ft ért is ;)
2013. okt. 16. 18:02
28/74 anonim válasza:
Kedves kérdező, jó lesz neked a lencsecsere is, és a gyerek is megkapja amire vágyik:DD
És ne mond azt, hogy azt nem lehet, mert lehet:D
2013. okt. 16. 18:04
29/74 anonim válasza:
*Sajnos én nem engedhetem meg magamnak, hogy kirúgassam magam a munkahelyemről. Irigylem azt, akinek nem okoz problémát ha munkanélküli lesz.
Ez egy ócska rosszindulatú szöveg, ami mint tudjuk minősiti azt, aki mondja:DD
2013. okt. 16. 18:05
30/74 anonim válasza:
szia!szemüveges vagyok. Én is most voltam vizsgálaton(férjem is tegnap) elvileg az ofotértben még van hogy 50% kedvezméní van a lencsékre.Tudakoljátok meg!!! Nekem az egészség(szemem) fontosabb h milyen gépe van a gyereknek.Ha van nektek asztalitok akkor azon tud játszani... Az ráér,egészség minden elött!!!28N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!