Menjek nyaralni, vagy inkabb ne? Ti mit tennetek?
Hetfo reggel indulnank a Balatonra, annyira imadom azt a helyet es annyira vartam mar a hetfot. Mint egy kisgyerek, szamoltam a napokat:) viszont tegnap nagyon osszevesztem apaval, meg is vert es akkor azt mondtam, hogy felejtsen el es latni se akarom es sehova nem megyek veluk hetfon. (anya se vedett meg.) Na es apam rohogve mondta, hogy ugyse maradok itthon. Viszont most mar azert is meg akarom mutatni nekik, hogy nem megyek!..de most emiatt hagyjam ki a nyaralast, mert az apam hulye? Nem tudom mit csinaljak...
szerintetek?
15L
Ha már bemondtad neki,hogy nem mész,akkor ne is menj.Másképpen jogosan röhögne ki..
És szép apád van ha meg is ver.
Sok gyerek életében előfordul egy-két frissítő pofon, mit vagytok meg lepődve? Engem is vert már el nyaralás előtt egy héttel azt hiszem, de másik héten már ott szórakoztunk a bográcsnál :D
Amúgy szerintem se fogsz otthon maradni 15 évesen egyedül :) Szóval szépen menj és ennyi, vagy meg akarod veretni magad indulás előtt is ?:D
21/F
Ne menj el. Ha mar azt mondtad, akkor legyel kovetkezetes, es allj a sarkadra. Maskepp csak meg jobban fognak rohogni rajtad.
Majd mehetsz me'g a Balatonra elegszer, mikor nagyobb leszel, es normalis csaladod lesz.
7 Bocs, de attól is függ, miért verte el, mert az nem mindegy. Ha tényleg valami rosszat csinált, akkor belefér egy atyai pofon, de verés?????? Elég primitív szülő lehet. A veréshez már nagyon nagyon rossz dolgot kell csinálni szerintem.
Kérdező, sokszor szokott megverni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!