Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Menjek nyaralni, vagy inkabb...

Menjek nyaralni, vagy inkabb ne? Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés

Hetfo reggel indulnank a Balatonra, annyira imadom azt a helyet es annyira vartam mar a hetfot. Mint egy kisgyerek, szamoltam a napokat:) viszont tegnap nagyon osszevesztem apaval, meg is vert es akkor azt mondtam, hogy felejtsen el es latni se akarom es sehova nem megyek veluk hetfon. (anya se vedett meg.) Na es apam rohogve mondta, hogy ugyse maradok itthon. Viszont most mar azert is meg akarom mutatni nekik, hogy nem megyek!..de most emiatt hagyjam ki a nyaralast, mert az apam hulye? Nem tudom mit csinaljak...

szerintetek?

15L

2013. júl. 13. 14:22
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
Hogy éRted h megvert? Am én se mennék el így az biztos.
2013. júl. 13. 14:28
 2/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha már bemondtad neki,hogy nem mész,akkor ne is menj.Másképpen jogosan röhögne ki..

És szép apád van ha meg is ver.

2013. júl. 13. 14:29
 3/41 A kérdező kommentje:
Ideges volt es rajtam toltotte ki...
2013. júl. 13. 14:30
 4/41 anonim válasza:
100%
nem mennék el. hozzá se szólnék
 5/41 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem menj el Velük,de ne szólj hozzájuk,inkább tégy úgy mintha durciznál.Nekem ez szokott bejönni.
 6/41 anonim ***** válasza:
84%
Ilyen gyáva alakot már bocs, nőket lehet ütni mi? -.-" 21l
2013. júl. 13. 14:31
 7/41 anonim ***** válasza:
41%

Sok gyerek életében előfordul egy-két frissítő pofon, mit vagytok meg lepődve? Engem is vert már el nyaralás előtt egy héttel azt hiszem, de másik héten már ott szórakoztunk a bográcsnál :D

Amúgy szerintem se fogsz otthon maradni 15 évesen egyedül :) Szóval szépen menj és ennyi, vagy meg akarod veretni magad indulás előtt is ?:D

21/F

2013. júl. 13. 14:34
 8/41 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj el. Ha mar azt mondtad, akkor legyel kovetkezetes, es allj a sarkadra. Maskepp csak meg jobban fognak rohogni rajtad.

Majd mehetsz me'g a Balatonra elegszer, mikor nagyobb leszel, es normalis csaladod lesz.

2013. júl. 13. 14:34
 9/41 anonim ***** válasza:
82%
Te jó ég. Nekem is ez volt az oka annak, hogy soha többet nem mentem a szüleimmel sehová. pedig imádok nyaralni, meg kimozdulni, akár még vásárolni is, régen az egyik kedvenc tevékenységem volt. De apám miatt ezeket teljesen berekesztettem, mert nagyon hisztis, veszekedős természete van. A pontot az tette fel az i-re, amikor lekiabált nyilvánosan sok ember előtt egy áruházban valami hülyeség miatt. Akkor többet nem mentem velük sehova vásárolni. Utána nyaralni mentem, de csak akkor, amikor apám nem volt ott. Amikor apámmal végleg tönkrement emiatt a kapcsolatom, mert minden mérgét rajtam töltötte ki, akkor már sehova nem voltam hajlandó velük elmenni, inkább elmentem a barátaimmal és ezerszer jobb volt az, mint a szüleimmel rohadni vigyáz állásban. Sajnálom, hogy így alakult, tudom, milyen rossz, de én a helyedben nem mennék. Inkább lennék a barátaimmal és bepótolnám máshogy a nyaralást.
2013. júl. 13. 14:36
 10/41 anonim ***** válasza:
57%

7 Bocs, de attól is függ, miért verte el, mert az nem mindegy. Ha tényleg valami rosszat csinált, akkor belefér egy atyai pofon, de verés?????? Elég primitív szülő lehet. A veréshez már nagyon nagyon rossz dolgot kell csinálni szerintem.

Kérdező, sokszor szokott megverni?

2013. júl. 13. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!