Menjek nyaralni, vagy inkabb ne? Ti mit tennetek?
Hetfo reggel indulnank a Balatonra, annyira imadom azt a helyet es annyira vartam mar a hetfot. Mint egy kisgyerek, szamoltam a napokat:) viszont tegnap nagyon osszevesztem apaval, meg is vert es akkor azt mondtam, hogy felejtsen el es latni se akarom es sehova nem megyek veluk hetfon. (anya se vedett meg.) Na es apam rohogve mondta, hogy ugyse maradok itthon. Viszont most mar azert is meg akarom mutatni nekik, hogy nem megyek!..de most emiatt hagyjam ki a nyaralast, mert az apam hulye? Nem tudom mit csinaljak...
szerintetek?
15L
Ha elvinnem a macskat allatorvoshoz, akkor sztem repulnek a hazbol..
A szuleim megbiznak bennem ilyen teren, bar gondolkodok, hogy osszehozok valami jo kis hazibult meg nincsenek itthon. Nem vagyok ilyen, de hat ez van.
Buzdítsatok csak egy 15 éves lányt, hogy maradjon otthon egyedül...ha a ti gyereketekről lenne szó, akkor is otthon hagynátok egyedül?
Már most a bulin jár az esze, de csak így tovább!
Kislány, ha nem mész nyaralni dacból, csak magaddal cseszel ki!
34-es ha elkerülte volna a a figyelmed, akkor figyelmedbe ajánlom a kérdező utolsó bejegyzését!
..."A szuleim megbiznak bennem ilyen teren, bar gondolkodok, hogy osszehozok valami jo kis hazibult meg nincsenek itthon."...
Ne veszekedjetek! Nem azert irtam a bulit.. Csak hat siman megtehetnem mar csak ugy bosszubol is. Egyebkent volt mar olyan is, hogy a bolt kozepen kaptam pofont. Nem tudom mennyire volt jogos..osszevesztem egy baratnommel es talalkoztunk vele a boltba en meg nem koszontem neki.
Amugy itthon maradok, elleszek en itthon is:) athivok haverokat/baratokat, filmezunk, elmegyunk valahova kajalni, setalni. Nem lesz olyan rossz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!