Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Menjek nyaralni, vagy inkabb...

Menjek nyaralni, vagy inkabb ne? Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés

Hetfo reggel indulnank a Balatonra, annyira imadom azt a helyet es annyira vartam mar a hetfot. Mint egy kisgyerek, szamoltam a napokat:) viszont tegnap nagyon osszevesztem apaval, meg is vert es akkor azt mondtam, hogy felejtsen el es latni se akarom es sehova nem megyek veluk hetfon. (anya se vedett meg.) Na es apam rohogve mondta, hogy ugyse maradok itthon. Viszont most mar azert is meg akarom mutatni nekik, hogy nem megyek!..de most emiatt hagyjam ki a nyaralast, mert az apam hulye? Nem tudom mit csinaljak...

szerintetek?

15L

2013. júl. 13. 14:22
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Ha elvinnem a macskat allatorvoshoz, akkor sztem repulnek a hazbol..

A szuleim megbiznak bennem ilyen teren, bar gondolkodok, hogy osszehozok valami jo kis hazibult meg nincsenek itthon. Nem vagyok ilyen, de hat ez van.

2013. júl. 13. 19:09
 32/41 anonim ***** válasza:
9%

Buzdítsatok csak egy 15 éves lányt, hogy maradjon otthon egyedül...ha a ti gyereketekről lenne szó, akkor is otthon hagynátok egyedül?

Már most a bulin jár az esze, de csak így tovább!

Kislány, ha nem mész nyaralni dacból, csak magaddal cseszel ki!

2013. júl. 13. 21:30
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjuk ott, hogy ha az en gyerekemrol lenne szo, nem vernem szet csak amolyan feszultseg-levezeto celbol...
2013. júl. 13. 22:00
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Miért járna a bulin az esze? Az előző oldalon írtam választ. Én is maradtam otthon 15 évesen. Melóztam. Eszembe sem jutott esténként még nekiállni bulizni meg leinni magam. Örültem, hogy pihenhetek, filmezhetek. De a szabadnapjaimon is volt jobb elfoglaltságom, mint a bulizás. Épp ezért is hagytak otthon nyugodt szívvel a szüleim, mert ismertek, hogy ilyen vagyok. A kérdező sem azért akar otthon maradni, hogy 7 napon keresztül hulla részegre ihassa magát a haverokkal, és minden nap más d*gja meg. Szerintem elég korrekt indok az, hogy az apja megverte, és nem óhajt vele 1 hétig jópofizni a Balatonon, félve attól, hogy akár a nyílt utcán mégegyszer megveri, ha egy rossz szót szól.
2013. júl. 13. 22:13
 35/41 anonim ***** válasza:
0%

34-es ha elkerülte volna a a figyelmed, akkor figyelmedbe ajánlom a kérdező utolsó bejegyzését!

..."A szuleim megbiznak bennem ilyen teren, bar gondolkodok, hogy osszehozok valami jo kis hazibult meg nincsenek itthon."...

2013. júl. 13. 22:21
 36/41 anonim ***** válasza:
96%
Én meg ezt: "nem vagyok ilyen, de hát ez van". A dac beszél belőle. Ha mégsem, akkor sem feltétlenül olyan házibulira készül, ami romba dönti a házat.
2013. júl. 14. 01:16
 37/41 A kérdező kommentje:

Ne veszekedjetek! Nem azert irtam a bulit.. Csak hat siman megtehetnem mar csak ugy bosszubol is. Egyebkent volt mar olyan is, hogy a bolt kozepen kaptam pofont. Nem tudom mennyire volt jogos..osszevesztem egy baratnommel es talalkoztunk vele a boltba en meg nem koszontem neki.

Amugy itthon maradok, elleszek en itthon is:) athivok haverokat/baratokat, filmezunk, elmegyunk valahova kajalni, setalni. Nem lesz olyan rossz:)

2013. júl. 14. 02:06
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Én nem veszekedtem. Jó lány vagy te, csak apád hülyesége miatt lázadoznál, de ne tedd, mert csak rosszabb lesz. Szimpatikus az utolsó hozzászólásod is. Szerintem jól teszed, hogy otthon maradsz. Csajos pizsibulik, ez meg az. Egy kis iszogatás is belefér, csak ne durvuljatok be, bár nem úgy vettem le a szavaidból, hogy ezt terveznéd, és ez tetszik. Vedd úgy, hogy ez a hét neked is nyaralás lesz. :)
2013. júl. 14. 02:38
 39/41 anonim ***** válasza:
csak a végén nehogy az legyen hogy megbánod hogy nem mentél el, mert ha már ennyire vártad...
2013. júl. 15. 12:05
 40/41 anonim ***** válasza:
Biztosan bánni fogja, de kettős érzései lesznek, mert ezzel együtt eszébe jut az apja gusztustalan viselkedése is. A Balatonra még bármikor elmehet. 2 év múlva már akár barátokkal is, később a párjával, majd ha már lesz neki, a családjával. Ha egy Balatonozás kimarad, az még nem a világ vége, és szerintem ő ezzel tisztában van.
2013. júl. 15. 12:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!