Ha olyan emberrel utaznátok nyaralni, akinek céges autója van, ezért semmibe sem kerül neki az üzemanyag, akkor mit tennétek?
Illedelmesen megkérdezném, hogy mennyivel tartozom az üzemanyag költségből?
Aztán ha olyan, akkor "felháborodva" közli, hogy ugyanmár semmivel. De legalább te a gesztust megtetted, és nem lesz szálka a szemében, ha mégis elvárt volna valami kis juttatást, vagy legalább rákérdezést. (Attól, hogy céges autó a benzint még lehet ki kell fizetnie. A lergtöbb helyen így van, hogy nem érdekli a céget, ha ilyen magáncélra használod, de üzemanyagot neked kell tankolni bele akkor. )
Köszi a válaszokat!
Az én autómról van szó amúgy. Mennénk nyaralni egy kisebb társasággal, akik közül csak 2 ember áll közel hozzánk és ők már kitalálták, hogy akkor mi elviszünk 2 embert ès ők akkor 6 felé osztják az utiköltseget.
Azért fáj ez, mert csak tájékoztatva lettem róla, megkérdezve nem. Ja és olyan emberekről van szó, akik kb. a dupláját keresik az én fizumnak...
Remélem érthetően írtam mindent
Na, akkor tehát, alapból a 2 baráttól nem kértél volna pénzt?
Szerintem nyugodtan mondd meg, hogy srácok akkor szeretném, ha mindenki beleszállna az útiköltségbe!!
Csinálj 1 kalkulációt, és oszd el 6 felé!
Ha megsértődnek, menjenek busszal, vagy vonattal, vagy repülővel....!Tuti úgy rosszabbul járnak!!
Nekem személy szerint nem lenne képem csak úgy befurakodni és meg sem kérdezni, hogy mennyivel tartozom a fuvarért!!!!
Szóval ne hagyd magad!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!