Menjek nyaralni, vagy inkabb ne? Ti mit tennetek?
Figyelt kérdés
Hetfo reggel indulnank a Balatonra, annyira imadom azt a helyet es annyira vartam mar a hetfot. Mint egy kisgyerek, szamoltam a napokat:) viszont tegnap nagyon osszevesztem apaval, meg is vert es akkor azt mondtam, hogy felejtsen el es latni se akarom es sehova nem megyek veluk hetfon. (anya se vedett meg.) Na es apam rohogve mondta, hogy ugyse maradok itthon. Viszont most mar azert is meg akarom mutatni nekik, hogy nem megyek!..de most emiatt hagyjam ki a nyaralast, mert az apam hulye? Nem tudom mit csinaljak...
szerintetek?
15L
2013. júl. 13. 14:22
21/41 A kérdező kommentje:
Es a masik... Miert en kapjam a buntetest? Meg a macska se kifejezetten az enyem. Vagyis eldontette a csalad, hogy legyen cica es lett cica, tehat nem en hoztam ide. Es mikor 3.-Szor is foldhozvagta meg jo, hogy szoltam, hogy mostmar azert hagyja beken
2013. júl. 13. 15:12
22/41 anonim válasza:
Apád idegbeteg, én nem mennék vele sehova. Még egy pofon sem lett volna jogos, nemhogy a verés. És még ki is röhögött.. ne menj semmiképpen, mert tudni fogja, hogy verhet nyugodtan, te hagyod.
23/41 anonim válasza:
15 Kíváncsi vagyok, hogy ugyanígy vélekednél e egy kiadós, ok nélküli verés után.
24/41 anonim válasza:
Te jó ég. Azért elég durva, hogy egy ilyen SEMMISÉG miatt bántja a nála sokkal gyengébbeket... már az is aggodalomra ad okot az épelméjűségével kapcsolatban, hogy majdnem megölt egy macskát. De hogy még a gyerekét is megveri... Undorító állat az apád, bocs. Utálom az olyan embereket, akik egyáltalán nem tudnak uralkodni magukon. Én nem mennék nyaralni ezzel az állattal.
25/41 anonim válasza:
Szerintem is az a megoldás ha kibékülsz velük. ha te durcizol ők ugyanolyan jól fogják magukat érezni,csak neked lesz szar,egyedül nekefd
26/41 A kérdező kommentje:
De ertitek...macskaszokas, es amugy is tudja, hogy ott a macska akkor ne hagyja ott 5 percre se a kajat. (mondjuk, mondom, hogy eddig nem volt ilyen, de akkor is..) amugy meg teljesen igazatok van. Csak annyira imadok nyaralni:( de nem...akkor nem megyek el. Mar azert se!
2013. júl. 13. 16:24
27/41 A kérdező kommentje:
Igy jartam:)
2013. júl. 13. 16:37
28/41 anonim válasza:
Amikor egyszer a macska apám kajájához mert közelíteni, úgy hogy felmászott az asztalra, apám úgy elrepítette szegény macskát, hogy több napig haza sem jött. Elég rossz lehet apukáddal a kapcsolatod.. Én volt, hogy nem akartam menni nyaralni, persze csak pillanatnyi dacból, de édesapám mindig rám parancsolt, hogy már pedig megyek. Bár nem sokszor megyünk nyaralni..
29/41 anonim válasza:
Itt a durvasággal van a baj, ami nem kismértékű, sőt, már szinte veszélyes.
30/41 anonim válasza:
Szegény cicus. Remélem elvitted állatorvoshoz, komoly baja is lehet. Apáddal nem mennék ezek után sehova, még családi rendezvényre, de boltba se. A Balatonra lesz még lehetőséged menni. Azoknak pedig akik bírálják azért a családot, mert otthon hagyják a 15 éves gyereket 1 hétre. Könyörgöm, egy 15 éves nem óvodás. Bármit meg tud csinálni. Én is maradtam otthon, azért, mert közben dolgoztam. Nappal melóztam, utána hazamentem, elláttam az állatokat (kutyák, cicák), megöntöztem a virágokat, főztem valamit, még akár másnapra is. Sőt, mire jöttek haza a szüleim, 4 fogásos vacsival vártam őket. Nem analfabéta egy 15 éves, és a házat sem fogja magára gyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!