Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a párotok Nélkületek is hajlandó lenne több napra elmenni nyaralni úgy, hogy tudja, hogy anyagi gondok miatt nem tudtok Ti is Vele tartani? Részletek lent.
Én nem kérném,hogy ne menjen el.Érezze jól magát,és kész:)
Tudom,hogy szeret,és nem csalna meg.Kell ennél több?!
Mondd meg neki,hogy sajnálod,amit mondtál Neki.Átgondoltad,és rájöttél,hogy önzősség lett volna Tőled,ha olyat kérsz,hogy ne menjen el.
Hidd el,jól fog neki esni,és Te is megkönnyebülsz.
(Mi is hasonló helyzetben vagyunk.De mi dolgozunk egész nyáron,évközben suli mellett,és nyár végén elmegyünk sátorozni /vad campingezni/) Olcsón is ki lehez hozni egy nyaralást:)
A barátod, ha szeretne, akkor nem ment volna el nélküled.
Ezen nincs mit gondolkodni, így van.
Ez hülyeség "Ha szeret nem megy nélküled".
Én is haza szoktam menni a párom nélkül anyuhoz vidékre, mert ő a munka miatt nem tud jönni olykor.
Nem kell állandóan egymás s*ggében lógni.
Ezért is szokás mondani, hogy kapcsolat alapja a bizalom. Az megvan, akkor miért ne mehetne?
Rosszul fogod fel a dolgokat nagyon is.
Tényleg nagyon önző kérésed van. És mit tegyél? Semmit. Tényleg semmit. Ne hisztizz e miatt vele. Ne csapd ki a balhét. Tényleg igaza van. Gondolhat ő is magára. Azért mert te nem tudsz elmenni nyaralni, ezért meg akarod neki szabni, hogy akkor ő sem mehet? Csak veled, vagy sehogy? Mi ez már?! Póráza is van?? Hagy szórakozzon kicsit, nyaral, pihen, barátaival lesz. Nem lesz semmi baja.
Ugyanakkor elhiszem, hogy neked rosszul esik, de téged is, ha nagyon győzködnének a barátnőid, hogy menjetek el valahova, és folyton rágnák a füledet, te is beadnád a derekad szerintem. (Ha mondjuk te állnál úgy anyagilag, mint a barátod, és ő pedig úgy, mint te).
Szerintem igen erősen túlreagálod a dolgot :/
Írtad, hogy mindig együtt voltatok, nem ment nélküled sehova. Hát épp itt az ideje. Most vágtok majd bele az életbe, már nem tudtok sülve-főve együtt lenni, ezt meg kell szokni. És tényleg neki is jár a kikapcsolódás.
És a főkérdés: Mit tennék, ha a barátom nélkülem menne nyaralni több napra?
Meggyőződnék róla, hogy minden szükséges holmit elrakott-e, és kellemes nyaralást kívánnék neki, és a lelkére kötném, hogy csináljon képeket :P :D
20/L
Erre csak annyit tudok mondani, hogy nincsen kapcsolat kompromisszumok nélkül. Ha nincs kompromisszum, nincs igazi kapcsolat sem.
Ez pedig nem egy olyan dolog, amiben ne lehetne engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!