Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnánk bosszulni? (részletek lenn)
Exem másfél hónapja szakított velem, úgy hogy 5 nap múlva facebookon már látható volt, hogy egy másik csajjal van együtt. 2 hét múlva a csaj szakított vele, exem meg rám kente az egészet, holott nem is beszéltünk, sőt, a csajt se ismertem, nem foglalkoztam velük. Ezután letiltott, mert neki állt feljebb.
Most meg egyik legjobb barátnőmre hajt, mert a kapcsolatunk alatt ők jóban voltak, bnőm viszont nem akar semmit se tőle... miért is...
hogyan tudnánk bosszulni? :D
Sz.rjátok le mindketten jó magasról, úgy lesz neki a legszarabb, nektek pedig a legkevesebb energiátokba telik.
A bosszú nagyon gyerekes dolog, ráadásul felesleges energiapazarlás.
Szia! Szerintem, ne pazarolj több időt a pasira. Nem éri meg bosszút állni, mert már így is te vagy vmiért a hibás szerinte (akár igaz, akár nem, ő így látja), ha most még direkt alá is teszel végképp az leszel. Próbálj túllépni rajta és felül emelkedni a dolgokon.
A barátnődnek meg mond el a történteket és azt hogy hogy érzel, mit gondolsz a pasiról. Ha épp eszű nem kezd egy ilyennel.
ráküldöm a nácikat... (neve miatt) xDDDDD
jó hát ezen is gondolkoztunk, h semmit se tegyünk, de megérdemelné...
én már túlléptem rég rajta, nem ezzel van a gond.
bnőmmel ezt már megbeszéltük (hogy mit gondolunk erről)
csakhogy neki ez a helyzet nagyon rossz. nem akar rosszban lenni vele, de kapcsolatot semmiképp nem akar
Akkor biztos nagyon túl vagy rajta... :) Na mindegy, te dolgod.
"Én egyszer, amikor nagyon utáltam egy gyereket, chilit készítettem a szüleiből, és megetettem vele."
Jobb ötletem nincs ;)
jóhátna gyerekeskedni akarok :DDDD
de lehet h nem lesz semmi...
viszont szívesen megdobáltam volna a házát wcpapírral! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!