Mire költenél inkább?
Gyereknek használt laptop (mert az asztali sz.gép már ciki) kb 35-40 e ft.
Vagy szemüveget csináltatnál, mert a mostani gyenge és zavar a munkádba, hogy nem látsz, és ha hibázol a látás romlás miatt, ki is rúghatnak. Kb 30-40 e ft.
Mindkettő nem fér bele sajnos
Egyértelműen szemüveget, ha ciki az asztali nem kell azt sem használni és probléma megoldva.
Olyan aki szerint meg ciki az asztali ép még a lakásba sem engedném be.
Szemüveg.
Nem áldoznám fel a szemem egészségét azért, mert a gyerekeknek ciki a régi gép. Majd ha lesz új gépre pénz, kapnak, de a szemüveg előrébb való.
Á, ki se lehet találni, hogy melyik választ szeretnéd hallani..
Amúgy önző vagy. Gyerek az első.
Egy 7 éves kisfiúról van szó(párom kisfia), akinek az anyja megígérte hogy majd tőlünk kap egy használt laptopot.
Mi nem mondtuk a gyereknek hogy megvesszük, de elkezdtük összespórolni rá a pénzt.
Hétfőn voltam szemorvosnál, sajnos nagyon sokat romlott a látásom (számítógép mellett dolgozom napi 8 órába), ideje lenne egy új szemüveg. 8 évvel ezelőtt vettem utoljára szemüveget, eddig nem tűnt fel hogy nem látok, csak az utóbbi időben. :(
A párom szólt az exének, hogy mégsem tudjuk megvenni a gyereknek a használt laptopot, mert nekem új szemüvegre van szükségem hogy ne veszítsem el a munkám.
Mire újra összespórolnánk azt a 40 ezret, legalább 4 hónap, annyit az ex nem tud vagy nem akar várni.
Hitegette a gyereket, és a kissrác most rám haragszik, mert miattam nem kapja meg amit akar.
Ajánljátok fel, hogy fizetitek a laptop felét, ő fizesse a másik felét.
Így csúszik kicsit a szemüveged, de mind a kettő meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!