Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire költenél inkább?

Mire költenél inkább?

Figyelt kérdés

Gyereknek használt laptop (mert az asztali sz.gép már ciki) kb 35-40 e ft.

Vagy szemüveget csináltatnál, mert a mostani gyenge és zavar a munkádba, hogy nem látsz, és ha hibázol a látás romlás miatt, ki is rúghatnak. Kb 30-40 e ft.

Mindkettő nem fér bele sajnos

2013. okt. 16. 17:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
95%
Ha a számítógépnek nincs baja, lehet rajta netezni és tanulni, akkor a szemüveg.
2013. okt. 16. 17:44
 2/74 anonim ***** válasza:
90%

Egyértelműen szemüveget, ha ciki az asztali nem kell azt sem használni és probléma megoldva.

Olyan aki szerint meg ciki az asztali ép még a lakásba sem engedném be.

3/74 anonim ***** válasza:
96%

Szemüveg.

Nem áldoznám fel a szemem egészségét azért, mert a gyerekeknek ciki a régi gép. Majd ha lesz új gépre pénz, kapnak, de a szemüveg előrébb való.

4/74 anonim ***** válasza:
6%

Á, ki se lehet találni, hogy melyik választ szeretnéd hallani..

Amúgy önző vagy. Gyerek az első.

2013. okt. 16. 17:45
 5/74 anonim ***** válasza:
95%
Szemüveg. Ha a gyerek ezt nem érti meg, na az a ciki, mert valami nagyon el lett rontva a nevelésében, vagyis egy önző kis disznó.
2013. okt. 16. 17:45
 6/74 anonim ***** válasza:
8%
Tudom, hogy lökött vagyok, de: gyerek.
2013. okt. 16. 17:48
 7/74 A kérdező kommentje:

Egy 7 éves kisfiúról van szó(párom kisfia), akinek az anyja megígérte hogy majd tőlünk kap egy használt laptopot.

Mi nem mondtuk a gyereknek hogy megvesszük, de elkezdtük összespórolni rá a pénzt.

Hétfőn voltam szemorvosnál, sajnos nagyon sokat romlott a látásom (számítógép mellett dolgozom napi 8 órába), ideje lenne egy új szemüveg. 8 évvel ezelőtt vettem utoljára szemüveget, eddig nem tűnt fel hogy nem látok, csak az utóbbi időben. :(

A párom szólt az exének, hogy mégsem tudjuk megvenni a gyereknek a használt laptopot, mert nekem új szemüvegre van szükségem hogy ne veszítsem el a munkám.

Mire újra összespórolnánk azt a 40 ezret, legalább 4 hónap, annyit az ex nem tud vagy nem akar várni.

Hitegette a gyereket, és a kissrác most rám haragszik, mert miattam nem kapja meg amit akar.

2013. okt. 16. 17:48
 8/74 anonim ***** válasza:
89%
Nyilvan fontosabb az egeszseg mint es a megelhetes mint az, hogy mi ciki meg mi nem? Amugy ezzel a kerdessel a gyerekeidnek akarod bizonyitani, hogy mi a jo dontes? Mert a leirasodbol neked is egyertelmu kell, hogy legyen.
2013. okt. 16. 17:49
 9/74 A kérdező kommentje:
Lelkifurdalásom van, hiszen ha nem derül ki hogy kell a szemüveg, akkor hétvégén megvettük volna a laptopot.
2013. okt. 16. 17:50
 10/74 anonim ***** válasza:
64%

Ajánljátok fel, hogy fizetitek a laptop felét, ő fizesse a másik felét.

Így csúszik kicsit a szemüveged, de mind a kettő meglesz.

2013. okt. 16. 17:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!