Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire költenél inkább?

Mire költenél inkább?

Figyelt kérdés

Gyereknek használt laptop (mert az asztali sz.gép már ciki) kb 35-40 e ft.

Vagy szemüveget csináltatnál, mert a mostani gyenge és zavar a munkádba, hogy nem látsz, és ha hibázol a látás romlás miatt, ki is rúghatnak. Kb 30-40 e ft.

Mindkettő nem fér bele sajnos

2013. okt. 16. 17:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
3%

[link]

na utánnanéztem, ne akard ezek után nekem bemesélni, hogy c

2013. okt. 16. 18:11
 32/74 anonim ***** válasza:
94%

nehogy már a gyerek szabja meg mi legyen:P Kis koromban tizenévesen egy használt gépem volt de akkoriban nem volt menő újat kapni így nagyon boldog voltam vele.Amíg jó a gép és tud rajta játszani addig teljesen jó lesz neki az is, hisz még csak 7 éves és nem az érettségi tételeit dolgozza ki rajta.

Aki meg azt mondja a gyerek az első, igen a gyerek az első ha létfontosságú cucc kell!!

csak a lencsét cseréltesd ki.

33/74 anonim ***** válasza:
67%

előz vagyok, elment véletlenül...

szóval: hogy csak negyvenezerért lehet szemüveget venni

34/74 anonim ***** válasza:
70%

és még valami a többi nagy képűnek üzenem:

ne mondja senki hogy elsőre nem hisz senki az orvos szavának

Az ember mindent elhisz a dokinak ha semmit nem tud róla és szerintem ezzel nem csak a kérdező van így

2013. okt. 16. 18:12
 35/74 anonim ***** válasza:
90%

Szemüveg.

De azt nem lehetne, hogy a gyerek asztali gépét eladni és akkor talán már csak egy kicsivel kellene pótolni a laptop-ba, vagy talán még ki is jönne az ára így?

36/74 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi bunkó ember és a gyerek anyja is az ha nem tetszik neki akkor vegye meg ő.
 37/74 anonim ***** válasza:
100%

7 éves kisfiú nem fog belehalni, ha nem kap még egy darabig laptopot (nekem is egyetemista koromban lett először, akkor már kellett), ez nem is értem, hogy lehet problémaforrás nálatok :/ Egyértelmű, hogy a szemüveg fontosabb!!!

amúgy is, mire használja? Facebookozni kell vagy játszani? Mindkettő marha fontos valóban, egy gyereknek. Inkább kapjon könyvet.

2013. okt. 16. 18:14
 38/74 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként mindentől függetlenül: ha a gyerek akarata a döntő, azzal csak ártotok neki.
2013. okt. 16. 18:15
 39/74 anonim ***** válasza:
83%

Nem olvastam el a hozzászólásokat, bocsi ha ismételek.

De! Nem szabad ilyesmit ígérni egy gyereknek! Még csak 7 éves! Egy 7 éves nem fogja fel, hogy mi az, hogy közbejött valami, pénzbe kerül, másra kell... Mikor én 7 voltam én sem értettem. Anyukám egyszerűbbnek látta, ha inkább nem ígér semmit, nem akarta elveszteni a bizalmamat. Azt mondta majd meglesz, ha a Jó Isten is úgy akarja. Jön a karácsony, ha karácsonyra nagy valószínűséggel meg lesz akkor mondjátok Neki, hogy sajnos nincs MOST lap-top, de ha ír a Jézuskának akkor Ő talán meghallgatja és ha úgy érzi akkor a fa alá fogja tenni.

Ami ilyen sok pénzbe kerül és szeretné a gyerek, ne ígérjétek meg Neki, Ő még nem érti ezt a felnőtt világot és a pénzt, írtam fentebb is. Ő úgy éli meg, hogy hazudtatok Neki, nem bízhat bennetek stb. Saját magatok érdekében is. Majd ha már megvan, az amit szeretne akkor elmondhatjátok Neki, hogy lesz. Ne játsszátok el ilyen hülyeségek miatt a bizalmát.

És abszolút nem rossz dolog az asztali gép! Sokkal többet bír, mint egy lap-top...

2013. okt. 16. 18:15
 40/74 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen a szemüveg. Egy 7 éves gyereknek nem létfontosságú a laptop, játszani lehet asztalin is.

Jó lenne, ha inkább mozogna, sportolna, élő, igazi barátai lennének. Nem árt az sem, ha megszokja, nem lehet mindent azonnal megkapni..Vannak fontossági sorrendek, amit bizony be kell tartani, és meg kell tanulnia, hogy később se legyen önző.

2013. okt. 16. 18:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.