Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire költenél inkább?

Mire költenél inkább?

Figyelt kérdés

Gyereknek használt laptop (mert az asztali sz.gép már ciki) kb 35-40 e ft.

Vagy szemüveget csináltatnál, mert a mostani gyenge és zavar a munkádba, hogy nem látsz, és ha hibázol a látás romlás miatt, ki is rúghatnak. Kb 30-40 e ft.

Mindkettő nem fér bele sajnos

2013. okt. 16. 17:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
100%
Ne vegyél rosszt pár ezres szemüveget mert az rosszabb mint a régi. A nagy 24 órában használod nem vehetsz ócskát.
2013. okt. 16. 18:32
 52/74 anonim ***** válasza:
100%

Számomra elég evidens, hogy a szemüvegre szükség van, míg laptop nélkül simán elvan az ember. Nekem programozóként sem volt ilyesmim soha.

A más nevében ígérgetés dolgot nem értem, szerintem sem kell előre ígérni ajándékot, nem jobb, ha pl. karácsonykor ott van a fa alatt, s ha bármi közbejön, nem koppan?

S nem akarok beleszólni mások pénzügyi dolgaiba, de NAGYON veszélyesnek tartom, ha az embernek nincs spórolt pénze. Nekem csak akkor nem volt, amikor a jövedelmem extrém módon lecsökkent vagy nulla volt (úgyhogy még ételre se jutott elég), máskor mindenképpen tettem félre, akárhogyan is. Az alap, bármi közbejöhet. Tudom, van helyzet, amikor ezt nem lehet megoldani, de sokkal ritkább, mint az, hogy egyszerűen nem takarékoskodnak az emberek, max. felvesznek hitelt (akinek nincs pénze, az hogy fizet könnyebben duplán, azt sosem értettem), de egészen apró dolgokra is, mert arra sincs...

2013. okt. 16. 18:33
 53/74 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen a szemüveg a fontosabb, ez egy egészségügyi dolog.
2013. okt. 16. 18:34
 54/74 anonim ***** válasza:
100%

7 évesnek laptop, b@ szki???

20 éves vagyok, és csak asztali gépet használok, mert nem tudom anyagilag megtenni, hogy vegyek egy laptopot, pedig kéne, mert egyetemre járok...

Szemüveg. Tanulja meg értékelni azt, amije van.

2013. okt. 16. 18:36
 55/74 Mirk ***** válasza:
100%
Csak most vettem észre, ahogy visszaolvastam, hogy egy hét éves gyerekről van szó. Lehet, hogy csak én vagyok maradi, de szerintem neki még az asztali gép is korai. De ha valaki vitatkozna, jó nem korai; de az, hogy 40 ezres kérdésekben a gyerek számára egyáltalán nem szükséges - hiszen van már egy gép - játékszer versenyezzen a létszükséglettel - mivel elveszítheti az állását igenis létszükséglet -, az már enyhén túlzás.
2013. okt. 16. 18:38
 56/74 Ditta323 ***** válasza:
100%

Simán szemüveg. Egy 7 éves meg örüljön, ha van asztali gép. Sajnos sok gyereknek még az sincs ezt is ellehet neki magyarázni, és abszolút nem ciki.

Kedves ex-el meg el kéne beszélgetni.

2013. okt. 16. 18:45
 57/74 anonim ***** válasza:
Mi a búbánatét kell laptop egy gyereknek?
2013. okt. 16. 18:48
 58/74 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, elég vegyesre sikeredtek.

Persze megnézzük több helyen is.

Nem vehetek olyan keretet ami nem áll jól, a régit még iskolás koromban kaptam, inkább gyerekes mint felnőttes. :/

De azt mondta az optikus csaj, hogy a keret nincs is olyan állapotban hogy "hordható" legyen... Bár lehet ez csak duma hogy minnél többet költsek.

2013. okt. 16. 18:52
 59/74 A kérdező kommentje:
A gyereknek azért kell laptop, szerintem, mert anyukája teletömte a fejét, hogy az kell, mert jobb és gyorsabb mint az asztali gép.
2013. okt. 16. 18:53
 60/74 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, hogy gyorsabb, ráadásul csak problémás a takarítása, előbb-utóbb hűtő is kell majd hozzá, és vannak olyan játékok, amik nem is mennek, vagy "máshogy", mint asztali gépen.

Én is csak szívok vele.

Bocsi az offért.

2013. okt. 16. 19:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!