Mire költenél inkább?
Gyereknek használt laptop (mert az asztali sz.gép már ciki) kb 35-40 e ft.
Vagy szemüveget csináltatnál, mert a mostani gyenge és zavar a munkádba, hogy nem látsz, és ha hibázol a látás romlás miatt, ki is rúghatnak. Kb 30-40 e ft.
Mindkettő nem fér bele sajnos
Számomra elég evidens, hogy a szemüvegre szükség van, míg laptop nélkül simán elvan az ember. Nekem programozóként sem volt ilyesmim soha.
A más nevében ígérgetés dolgot nem értem, szerintem sem kell előre ígérni ajándékot, nem jobb, ha pl. karácsonykor ott van a fa alatt, s ha bármi közbejön, nem koppan?
S nem akarok beleszólni mások pénzügyi dolgaiba, de NAGYON veszélyesnek tartom, ha az embernek nincs spórolt pénze. Nekem csak akkor nem volt, amikor a jövedelmem extrém módon lecsökkent vagy nulla volt (úgyhogy még ételre se jutott elég), máskor mindenképpen tettem félre, akárhogyan is. Az alap, bármi közbejöhet. Tudom, van helyzet, amikor ezt nem lehet megoldani, de sokkal ritkább, mint az, hogy egyszerűen nem takarékoskodnak az emberek, max. felvesznek hitelt (akinek nincs pénze, az hogy fizet könnyebben duplán, azt sosem értettem), de egészen apró dolgokra is, mert arra sincs...
7 évesnek laptop, b@ szki???
20 éves vagyok, és csak asztali gépet használok, mert nem tudom anyagilag megtenni, hogy vegyek egy laptopot, pedig kéne, mert egyetemre járok...
Szemüveg. Tanulja meg értékelni azt, amije van.
Simán szemüveg. Egy 7 éves meg örüljön, ha van asztali gép. Sajnos sok gyereknek még az sincs ezt is ellehet neki magyarázni, és abszolút nem ciki.
Kedves ex-el meg el kéne beszélgetni.
Köszönöm a válaszokat, elég vegyesre sikeredtek.
Persze megnézzük több helyen is.
Nem vehetek olyan keretet ami nem áll jól, a régit még iskolás koromban kaptam, inkább gyerekes mint felnőttes. :/
De azt mondta az optikus csaj, hogy a keret nincs is olyan állapotban hogy "hordható" legyen... Bár lehet ez csak duma hogy minnél többet költsek.
Ez hülyeség, hogy gyorsabb, ráadásul csak problémás a takarítása, előbb-utóbb hűtő is kell majd hozzá, és vannak olyan játékok, amik nem is mennek, vagy "máshogy", mint asztali gépen.
Én is csak szívok vele.
Bocsi az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!