Mire költenél inkább?
Gyereknek használt laptop (mert az asztali sz.gép már ciki) kb 35-40 e ft.
Vagy szemüveget csináltatnál, mert a mostani gyenge és zavar a munkádba, hogy nem látsz, és ha hibázol a látás romlás miatt, ki is rúghatnak. Kb 30-40 e ft.
Mindkettő nem fér bele sajnos
Nem hopp kitaláltam, csak már nem látok elég jól. Elég nagy hibát vétettem a munkámban, szerencsére időben korrigáltam.
Az ex nem tudja a felét fizetni, mert hitelre megy el a pénze. Úgy ahogy nekünk is.
11 Most látom én is. Már bánom hogy irtam..
Valahogy elő kell adnia magát..hogy ő legyen a gyerek előtt az első..
Anyuka miért ígérget a ti nevetekben. Szerintem párod beszélje ezt meg a volt feleségével.
És nem kellett volna azt mondani a volt feleségnek, hogy a te szemüveged miatt nem tudjátok most megvenni a gépet. Semmi köze hozzá. Vegyétek meg a szemüveget. 4 hónap nem olyan nagy idő, addig biztos kibírja a gyerek még az asztali gépet.
Egyébként miért ciki? Nálunk a melóhelyen mindenki asztali gépen dolgozik. Szóljunk a főnöknek, hogy vegyen másikat, mert ciki?
Tényleg kicsit álljatok már a sarkatokra és ne a volt feleség rángasson.
Szemüveg! Mindenképp. Egy 7 éves gyereknek ugyan mi szüksége van egy laptopra?! Tökéletes neki az asztali gép is. Később is kaphat laptopot ;)
Amúgy nem gondolkozol a kontaktlencsén? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!