Szerintetek beteges dolog, hogy annyira félek a teherbeeséstől, hogy inkább le sem fekszem a párommal vagy ha tehetném kettessével szedném a fogamzásgátlót? A legrosszabb az, hogy a párom előtt titkolom, hogy gyógyszert szedek.
Sajnálom a párod. Ennyi.
NEm azért, mert nem akarsz vele szexelni, hanem mert átvered.
én ugyanez vagyok férfiban, mint te kedves kérdező!
ha szexre kerül a sor, kettő gumit húzok, de még mielőtt felhúznám, megnézem, a csomagolás nem sérült-e, vagy nincs kilukasztva esetleg tűvel.
soha nem élvezek gumival sem a páromba, mindig kihúzom, még a p.ncija közelében sem élvezek el.
a zsebkendő amibe szoktam törölni, vagy egyből felgyújtom a kályhában, vagy a kinti kukába viszem ki, hogy még véletlen sem kerülhessen a kezére, vagy a testére sperma.
ha elmentem, nem nyalogathatja, mert akkor is hozzáér a kezével, és nehogy utána felnyúljon magának.
de azzal terrorizál, hogy gumi nélkül csináljam, és élvezzek bele.
asszem ebből válás lesz így!
Próbáld kizárni ezeket a gondolatokat. Én nem félek, úgy vagyok vele, hogy ha túlparáznám akkor azzal az ördögöt festeném a falra. Gondolj arra, hogy te mindent megteszel és ha mégis összejönne a baba, nem a te hibád.
Beszélj esetleg szakemberrel, ha muszáj, hiszen ez folyamatos stresszt és feszültséget kelt benned emiatt még később erre a kapcsolatod is rámehet akár, mivel alapból az sem mondod el, hogy védekezel máshogy.
Nem beteges szerintem az, ha nem állsz készen (most) a gyerekszülésre/gyereknevelésre. Az beteges, hogy átvered a párod, vagy ha ez a félelmed a kapcsolat rovására megy.
Miért nem lehet megbeszélni ezt a pároddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!