Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legrosszabb dolog amit elkövettél párkapcsolatban/szerelemben?
Amit megbántál, hogy megtettél/nem tennél meg. Amiért visszafordítanád az időt.
Konkrét sztorikat is írhattok!
Kort is írjatok légyszi, hogy hány évesen követted el a hibát, illetve nemet is (fiú/lány)!
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
Semmi. Nem is volt még dihaj.
Ergo eddig 100%-os a mérlegem, hibátlan vagyok ezen a téren. Eheheh csak nézőpont kérdése.
az h nem töltöttem a hétvégét a barátomnál nem sokára szakítottunk is :( kb 1hónapja történt
20L
Szivem szerint az időt visszapörgetném születésem elé, amikor a szüleim kitalálták, hogy bács kiskun megyében akarnak letelepedni. Valami sugallatot küldtem volna nekik, hogy inkáb Debrecen-Nyíregyháza környékére települjenek... és ott kellett volna megszületnem és akkor nem omlik ugy őssze minden ahogy most.
Hibát meg kétszer követtem el párkapcsolatban, az egyik mikor megbiztam egy olyan lányba akibe nem kellett volna.
A másik hibát meg akkor követtem el mikor hagytam magam szerelmesnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!