Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tehetetlenség a legrosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tehetetlenség a legrosszabb dolog. Ilyen kiszorított helyzetben h léphetnék? (14/f)

Figyelt kérdés

Megtetszett egy lány régebben rengeteget beszéltünk de valahoy mostanában semennyit vagy alig. Még nemtudja h szerelmes vagyok belé. Nahh szóval régebben szerelmes volt belém bár nem mondta el de a barátnőji kikotyogták és a viselkedéséből is látni lehetett. Nekem akkor még sajnos nem kellett mert tálcán adta magát semmi kihívás semmi így elpasszoltam a lehetőséget. Mármint nemis elpasszoltam ugyanúgy megmaradt a barátságunk de lett másik pasija. A pasijával 1 hónapja vannak együtt nem nagyon szoros a kapcsolatuk de azért együtt vannak!

Mióta van barátja elkezdett rám duzzogni vagy foggalmam sincs miért de ütöget belémjön,rugdos stb...!

És én nekem egy kihívássá vált szal nagyon megkedveltem ,bele is szerettem. Ezek után lenne esélyem visszaszerezni?

Be kéne neki vallanom h beleszerettem ? És ha igen h mondjam meg neki??

És most is ilyeneket írt a füzetembe de persze teljesen elhülyülte h I love you!

Rettentően összezavart tehetetlen vagyok! Ma már újra beszéltünk egész sokat ahoz képest h azóta semennyit :S!

Kort írjatok lécci (14/f)

2010. jan. 5. 17:58
 1/10 A kérdező kommentje:
kérlek segítsetek,kinnvan a kérdés 5 perce és nincs válasz :)...Türelmetlen vagyok :-D
2010. jan. 5. 18:09
 2/10 A kérdező kommentje:
10 perce semmi.:-)
2010. jan. 5. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát ha van asija, nem hiszem h sikerülhet:S elbaltáztad szerintem. Deee...1 próbát azért egér, nem veszthetsz semmit. sztem mondd el neki.
2010. jan. 5. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:
*pasija
2010. jan. 5. 18:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Én azt mondom hívd el sétálni valami nyugodt helyre, kézenfogva sétáljatok és majd áljatok meg, fogd meg a kezeit és mond meg hogy szereted

vagy csak simán mond meg neki.

Sok sikert kivánok

15/f

2010. jan. 5. 18:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Ezt jól kimásoltad a többiektől xd! Én írtam nekik xD!
2010. jan. 5. 18:35
 7/10 anonim ***** válasza:
ha rugdos meg ilyenek miért szereted ? hagyd keress mást
2010. jan. 5. 18:38
 8/10 anonim ***** válasza:
kitérdekel hogy együttvannak. ha annyira szeretik egymást úgyse tudod őket szétválasztani ha meg igen akkor próbálkozz be, már ha tetszel neki. Mondjuk a te korodban (mondom ezt 15 évesen xd) nem tudni a csajoknál hogyértik ezeket. Mertha inkább r'bancos vagy cuki akk lehet hogy csak poén...
2010. jan. 5. 19:57
 9/10 A kérdező kommentje:
De ha régen szeretett szerethet újra?
2010. jan. 7. 15:44
 10/10 anonim ***** válasza:

nemtudom. Nekem is pontosan ugyanez volt a helyzet, csak engem nem basztatott, mivel elmentem abból a suliból, ahol osztálytársak voltunk és csak keveset találkoztunk szinte soha. De azért msn-en beszéltünk rohadt sokat. Aztán mikor közöltem vele, akkor meg a másik srác miatt lepattintott...

De azt tudom mondani, hogy utána már nem emésztett fel a rágódás, hogy most mi legyen. Megkönnyebültem xd. Úgyhogy szerintem döntsd el akarsz-e tovább bénázni, vagy mgpróbálod...

2010. jan. 11. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!