Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Legrosszabb csók élmény?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legrosszabb csók élmény?

Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 18:41
1 2
 1/16 Foorty ***** válasza:
100%
Arra ébredtem, hogy a kutya nyalogatja a szám.... elég rossz volt....
2010. aug. 27. 18:42
 2/16 anonim ***** válasza:
80%

magához rántott a kapuban, és egyből bedugta a nyelvét a számban, még az állam is nyálas volt... azt mondtam, hogy "megyek, már így is sokat késtem" és berohantam :SS

16/L

2010. aug. 27. 18:44
 3/16 anonim ***** válasza:
80%

1 "csókom" volt (első és utolsó :D).

Mikor hozzáért a nyelvem a nyelvéhez nem bírtam tovább, elkezdtem röhögni. :D Nem tudtam, hogy mit kell csinálnom. :D Tudom, azt szokták mondani, hogy majd jön, meg majd tudod, stb., de nekem nem jött semmi 'csók-reflex'. xD

Lehet, hogy ha szerelmes lettem volna belé, akkor működik. :D

14/L

2010. aug. 27. 18:44
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
14/L vok, azt kifelejtettem, hogy kb nekem is összenyálazta az államat, meg mindent.. xD
2010. aug. 27. 18:45
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Eddig 2 sráccal csókolóztam, az egyik egyszerűen csak elkezdett kalimpálni a számban a nyelvével (1. csókja volt), körözött ész nélkül mint a szélmalom, a másik pedig csak annyi volt, hogy az alsó ajkamat bekapta és szívogatta...azt sem tudtam sírjak-e vagy nevessek:)

18/l

2010. aug. 27. 18:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Fuuuuuuuuj nekem is egy részeg lány csokja volt:STiszta nyál.

Egy hétig hányingerem volt és még most is ha visszagondolok:S 19/F

2010. aug. 27. 18:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
1 éve volt. Nekem mereven átdugta a fiú (18) a nyelvét a számba és elkezdte vadul forgatni. Azt se tudtam mit csináljak hirtelen, csak próbáltam tartani a tempót. 16/L :D
2010. aug. 27. 19:41
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
A fiú cigizett, és a cigifüstöt nem teljesen fújta ki, és amikor csókolóztunk, hirtelen belefújta a számba, de úgy h lement a torkomon... Majdnem megfulladtam, alig kaptam levegőt :D :S
2010. aug. 27. 19:49
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
1x egy buliba smároltam egy sráccal. Ledugta a nyelvét torkomon tiszta nyál lettem és a barátnőm szerint még a szemét se csukta le közbe. Na az aztán rossz volt
2010. aug. 27. 20:01
 10/16 anonim válasza:
Nekem az első volt gáz =/ Nekem sem jött először a csók reflex :'DD azóta már más a helyzet mert mostmár simán jön a dolog :D
2010. aug. 27. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!