Kamaszok, mi volt a legrosszabb dolog, ami egy osztálykiránduláson történt veletek?
Rosszul voltam és majdnem elhánytam magam egész kiránduláson.A legrosszabb az volt hogy rengeteg hegyet meg kellet mászni,meg lépcsőzni,és persze egy toronyba felgyalogolni.
Szörnyű volt :D
Hű hát volt pár.
1. 2.-ban buszozás közben hülyéskedtünk és az előttünk ülők csak annyit hallottak hogy kiabálok hogy hányingerem van.Szóltak a tanárnak aki leszállt velem a buszról hányni.
2. 3.-ban a szálláshelyről lementünk a Balaton partra és csak ott vettük észre hogy nincs meg az egyik osztálytársunk.Negyed órát voltunk lent amiből 10 percig kerestük, aztán visszamentünk és kiderült hogy végig ott volt a szálláshelyen, csak vécézett mikor elindultunk.
3. Ez osztálytársammal történt, de gondoltam leírom.3 idióta elcsórta a telefonját és este elkezdték dobálni kint.Az új teló teljesen tropára ment, engem meg lehívtak éjjel hogy segítsek nekik megkeresni az aksit ami kiesett belőle.
3.-os korunkban lemaradtunk a saját csoportunktól, utána félóráig rohangásztunk, hogy találjunk valakit a suliból, végül egy másik osztállyal mentünk tovább.
3.-ban, ugyanezen az osztálykiránduláson a barátnőmmel elvezettük előre az egész osztályt (3 gyerek kivételével), úgy, hogy közben hátrahagytuk az ofőnket, meg azt a 3 gyereket.
Mikor az ofőnk megtalált minket, eléggé le lettünk cs.szve :)) Persze, elhiszem milyen lehetett neki, mikor meglátta, hogy 15 9-10 éves gyereket elhagyott.
7.-ben ugyanezzel a barátnőmmel kb 10-15 percet késtünk, mint ami a megbeszélt időpont volt. Mindenki elment már előtte, minket csak egy tanár várt be úgy félig meddig. A szálláshelyünkön (hotel) az ofő kint a folyosón, az egész személyzet előtt leordibált minket, barátnőmet nekivágta a falnak, meg utána nem mehettünk sehova.
Szintén ezen a 7.-es osztálykiránduláson kiakartunk lógni éjszaka sétálgatni (vagy épp bulizni), de nem mertük megkockáztatni már.;)
16L
Hát, indultunk volna a szálláshelyről, nagy kapkodás és eltűnt a telefonom. Rezgőre volt állítva, és csak a rezgést hallotuk. Elkezdtem káromkodni, erre bejott ofő, és szép dolgokat hallott:D Nyolcadikos voltam.
Másik dolog: Elmentünk a Margit-szigeten sétálni, szabadidő volt. Később indultunk el, mindenki ossze vissza, aztsemtudtukk hol a gyülekezőhely, hát...négy kilométerrel odébb...koszonjuk osztályfőnők :D Mindenki százfele aztsemtudjuk holvagyunk, egyik fele azosztálynak a semmi kozepén mások a vízparton a harmadik megeltévedt úgy hogy aztse tudta holvan. Két buszt lekéstünk, két óra kellet mire mindenki odatalált. Mi egy órát gyalogotunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!